605
До 45 або Dead Wrestlers
Багато хто з нас знає, перш за все всесвітньо відомий шоу «WWE» (відправлення). Вперше ці божевільні свопи я бачив в 1998 році на телеканалі TNT, прокоментував на них Микола Фоменко. Я пам'ятаю після перегляду бортів, я був так здогадний, що я пішов на практику різних крабів і кидає на мій нефрит: Я думаю, що більшість людей пам'ятають такі особистості, як Goldberg або наприклад, Rei Mistreio, вони були «імітаційні стандарти» багатьох дітей від 90-х років, але сьогодні ми не будемо говорити про них, виходить, що це шоу крім яскравих боїв є зворотною стороною медалі. Багато життєздатків не жили 45. Незважаючи на те, що більшість життєздатків на списку нижче загиблих без WWE, я зв'язую причини їх смерті до виснажливої роботи на WWE під керівництвом і тиском МакМагона. Інші джерела також забезпечили статистику, в якій основні причини смерті були автомобільні пригоди, самогубство, серцева недостатність і проблеми здоров'я, пов'язані з стероїдним використанням. Згадуємо героїв телевізійного шоу «Поклоніння», який пішов дуже молодий, можливо, ви визнаєте когось.
24 зображень 浜у 涓 蹇
Кріс Бейт
Bam Bam Bigelow.
Великий Босман
Брайан Піллман
Davey Boy Smith, Британський Бульдог
417689
Кріс Даффі.
Крейш Холлі.
Ерзвік / Гольга
р.
Едді Герреро