640
Відпочинок в Болгарії з дитиною
Я вирішив створити короткий звіт про подорож до Болгарії з дружиною та дитиною (1.4 років). Решта була обрана з урахуванням невеликого рейсу і що було море, для купання дитини. Вартість поїздки 70 000 за два. Дитина безкоштовно.
Походимо.
Рейс був в 5:00 ранку, і все було добре. Дитина скидається навпіл. У європейських країнах поселення від 14-00, так що вам доведеться або взяти участь у прийомі. Ми зуміли досягнути угоди (Бульгари люблять шоколад, купили їх наші цукерки).
Фотографії будуть хаотичними, я шкодую. Я спробую пояснити і описати все.
Ми проживали в готелі "Котва" на першому Сонячному пляжі або Сонячному пляжі або на нашому шляху і біля міста Несебар (близько 4 км). Поїхали на автобус (1 л) і локомотиви (3 лева).
У вас буде 43 фото.
Готель. Готель - 4 зірки, розташований у вигляді літери H, 2 басейни (доросли і діти) і аквапарку. Номери очищаються щодня, ліжко змінюється кожні 2 дні. Ми приймаємо тільки сніданок, ми можемо їсти. Увечері, іноді вони пішли в свій ресторан, я б сказав 3 з 5. Є кафе "Чорна перлина", є тастриця приготування.
Фотографії з них. Є овочі плюс «солодке молоко» - він виглядає як йогурт
За додаткову оплату плюс 10 євро на добу отримав квартиру, тому що дитина ще спить протягом дня. Але є можливість побачити планшет і всілякі заняття
3610Р. 4200Р.
2-х кімнатний
ванна кімната
Вид на готель. Плюс, дитячий басейн «квітки» у дорослий
Що відбувається на пляжі о 11:00.
Натюрморт
більше
П.С. Довідник був «запалений», що Болгари люблять безсоння. Але на жаль, я бачив 5-7 дівчаток Болгарський.javascript:add_smilie(":alik:")
Кафе "Чорна перлина", виготовлена для фільму "Пірати Карибського моря"
Вид на вхід аквапарку
27327861
Перегляд «Сонячного пляжу» від парового локомотивів, який пішов до «Старого Несебару»
більше
р.
Переглянути наш пляж
Ми приїжджаємо до Старого Несебара.
Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug.
532000р.
Старе місто відокремлюється від нового місту, і це те, що зустрічає вас, коли ви приїжджаєте в Старе місто.
3610Р. 4200Р.
Все, що залишається старої фортеці. Зараз захищено ЮНЕСКО
Це вже церква в місті. Опис нижче додається.
р.
опис
Церква
699260
опис
Габаритний зображення
більше
опис. Дуже красиві церкви.
р.
Афіша
І функціонував храм.
Вони купили ікону і ланцюжку для дитини. Найцікавіше, що якщо у нас є хрещення, ви просто подаруєте хрест і все це. У болгарках вони закріплюють ім'ям, тобто хрестом або іконою тільки для вас. На жаль, не зловживали, бо він постійно йде кудись. Щоранку або вечір?
Пляж в Старому місті
Переглянути з кафе. Це кав'ярня, але це ціни.
Натюрморт
Це краса, яка росте прямо над вами в кафе.
р.
Музей Несебара, я рекомендую відвідати
Це те, що вулиці міста виглядають як.
Назва міста
Я бачу, але моя дружина і я сміхався на цьому знакі весь час. Акуратно дуже "поширені" люди
Новий Nessebar
Моя дружина і я отримав татуювання тут.
Ще одна церква в Старому місті.
опис
Стара фортеця, де Болгари захищають себе від ворогів
Переглянути на шляху до пляжу. Пляжі є громадськими, але можна орендувати. В районі Toll знаходиться безкоштовна зона. Лежак - 8 л., парасолька - 8 л.
більше
р.
У нас було кафе з давньою болгарською темою.
більше
щебетати
Всі Ви можете курчати.
П.С. Не вдалося поїхати на екскурсію, так як дитина скидається на обід. Ми боїмося спати на автобусі або човні. Якщо у вас виникли питання, я спробую відповісти.
р.
Джерело:
Походимо.
Рейс був в 5:00 ранку, і все було добре. Дитина скидається навпіл. У європейських країнах поселення від 14-00, так що вам доведеться або взяти участь у прийомі. Ми зуміли досягнути угоди (Бульгари люблять шоколад, купили їх наші цукерки).
Фотографії будуть хаотичними, я шкодую. Я спробую пояснити і описати все.
Ми проживали в готелі "Котва" на першому Сонячному пляжі або Сонячному пляжі або на нашому шляху і біля міста Несебар (близько 4 км). Поїхали на автобус (1 л) і локомотиви (3 лева).
У вас буде 43 фото.
Готель. Готель - 4 зірки, розташований у вигляді літери H, 2 басейни (доросли і діти) і аквапарку. Номери очищаються щодня, ліжко змінюється кожні 2 дні. Ми приймаємо тільки сніданок, ми можемо їсти. Увечері, іноді вони пішли в свій ресторан, я б сказав 3 з 5. Є кафе "Чорна перлина", є тастриця приготування.
Фотографії з них. Є овочі плюс «солодке молоко» - він виглядає як йогурт
За додаткову оплату плюс 10 євро на добу отримав квартиру, тому що дитина ще спить протягом дня. Але є можливість побачити планшет і всілякі заняття
3610Р. 4200Р.
2-х кімнатний
ванна кімната
Вид на готель. Плюс, дитячий басейн «квітки» у дорослий
Що відбувається на пляжі о 11:00.
Натюрморт
більше
П.С. Довідник був «запалений», що Болгари люблять безсоння. Але на жаль, я бачив 5-7 дівчаток Болгарський.javascript:add_smilie(":alik:")
Кафе "Чорна перлина", виготовлена для фільму "Пірати Карибського моря"
Вид на вхід аквапарку
27327861
Перегляд «Сонячного пляжу» від парового локомотивів, який пішов до «Старого Несебару»
більше
р.
Переглянути наш пляж
Ми приїжджаємо до Старого Несебара.
Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug.
532000р.
Старе місто відокремлюється від нового місту, і це те, що зустрічає вас, коли ви приїжджаєте в Старе місто.
3610Р. 4200Р.
Все, що залишається старої фортеці. Зараз захищено ЮНЕСКО
Це вже церква в місті. Опис нижче додається.
р.
опис
Церква
699260
опис
Габаритний зображення
більше
опис. Дуже красиві церкви.
р.
Афіша
І функціонував храм.
Вони купили ікону і ланцюжку для дитини. Найцікавіше, що якщо у нас є хрещення, ви просто подаруєте хрест і все це. У болгарках вони закріплюють ім'ям, тобто хрестом або іконою тільки для вас. На жаль, не зловживали, бо він постійно йде кудись. Щоранку або вечір?
Пляж в Старому місті
Переглянути з кафе. Це кав'ярня, але це ціни.
Натюрморт
Це краса, яка росте прямо над вами в кафе.
р.
Музей Несебара, я рекомендую відвідати
Це те, що вулиці міста виглядають як.
Назва міста
Я бачу, але моя дружина і я сміхався на цьому знакі весь час. Акуратно дуже "поширені" люди
Новий Nessebar
Моя дружина і я отримав татуювання тут.
Ще одна церква в Старому місті.
опис
Стара фортеця, де Болгари захищають себе від ворогів
Переглянути на шляху до пляжу. Пляжі є громадськими, але можна орендувати. В районі Toll знаходиться безкоштовна зона. Лежак - 8 л., парасолька - 8 л.
більше
р.
У нас було кафе з давньою болгарською темою.
більше
щебетати
Всі Ви можете курчати.
П.С. Не вдалося поїхати на екскурсію, так як дитина скидається на обід. Ми боїмося спати на автобусі або човні. Якщо у вас виникли питання, я спробую відповісти.
р.
Джерело: