5 виконаних прогнозів Wolf Messing

10 вересня — День народження одного з найбільш загадкових і загадкових людей XX століття – Вовк Мессінг. Відомий ілюзіоніст, гіпнотист і заспокійливий, народився в невеликому селищі біля Варшави в 1899 році. У середині минулого століття месинг був надзвичайно популярним і радував навіть Сталіна. Тому згадайте про прогнози Wolf Grigorievich, які були реалізовані.

Вирокована війна і перемога.
Прогнозування, що майже коштував молодий Wolf Messing його життя прийшов з театру в Берліні. Як він пізніше написав у своїх спогадах, бачення майбутнього прийшов до нього несподівано і неконтрольовано. Найімовірніше, саме тому Месування, перед повним залом німецьких офіцерів, прогнозував початок Другої світової війни. Але потім найстрашнішої пророки вийшли з рота: фашистський режим був про розпад.
З огляду на оковітність, бачення Мемсингу була настільки сильною, що він говорив непристоп протягом майже півгодини, а потім просто згорнувся на сцені.
Цей прогноз був негайно реагований керівництвом провідної партії. Неправдивий заспокійливий був проголошений, але він зумів втекти до СРСР, завдяки допомогу своїх друзів, які пізніше загинули на руках фашизму.

Дата виходу
Під час Великої Вітчизняної війни Вовк Мессінг вже відомий в СРСР, був евакуйований Новосибірську, де він продовжував свої виступи. Витягувати війну, люди забиті концертні зали і кілька разів прийшли до виступів, щоб побачити реальні дива. Але молодят і дружини, які пославали синам і чоловікам до фронту, були тільки зацікавлені в одному: чи були їх чоловіки живими. Товсті люди писали йому і спробували зустрітися після сеансу, але Про це відмовилися розмовляти. «Я не можу зробити одну сім'ю щасливою і позбавляючи десять інших надії. й
Але головна надія Скарбнички все ще давали людям, намовляючи дату закінчення війни. У 1943 році на сцені Новосибірського оперного театру. Один з глядачів просто подав йому замітку, серед інших, запитуючи питання, «Коли буде війна кінець? й
Після читання вироку повідомлення негайно, як якщо поповнено дату - 8 травня, фортунеллер не назвав рік.

Прогнозування смерті Сталіна
У зв’язку між Мессінгом та Йозефом Сталін почався з серйозним випробуванням можливостей зору. Перший, Сталін підвів Вовк Григорійовичу на прийом Кремля. Після того, як випити про Польщу, і про те, що заспокійливе бажання залишити Кремль без проходу, стояти під деревом, а потім повернути. Коли засмажений Сталін побачив Местинг, що надходить з вікна, він був вражений, і коли він повернувся, він почав запитати його, як він досягав успіху. Для чого софтайер відповів, що він просто закріпився в охоронцях «Справед приходь, труба і дайте. й
Щоб знову перевірити повідомлення, Сталін попросив взяти 100 000 рублів з щадного банку на звичайному порожній блокнот. Цей тест практично завершився трагедії. У випадку, коли він бачив, чому він видала велику суму грошей. На щастя, людина відновила.
У 1953 р. Сам фактів прийшов на прийом з Сталіном, щоб просити його зупинити переслідування євреїв в СРСР. Але лідер не хотів його слухати, то вовк Григорійович продемонстрував, що смерть Сталіна не далеко і що він загинув на єврейському святі. Так сталося, 5 березня 1953 р., коли весь єврейський світ відсвяткував Пурім (відпустку, присвячене сальвації євреїв Перської імперії з неспішних планів Хаману, улюбленого перського короля), в офіційному резиденції біля Дача, Йосип Сталін помер головного мозку.

Призначення редактора
У своїх спогадах вовк часто розповідає про те, як він продемонстрував свої здібності до скептиків. Цей інцидент стався до редакції однієї з газет. У присутності редактора та десяти журналістів, Мережі вирішили продемонструвати свій талант. Щоб бути чесною, він просить писати свої прогнози. Через кілька десятків років вовк Григорійович описав спогади про цей випадок детально в книзі «Про себе».
«Захист з інтересами, іншими з скептичною посмішкою, але блокноти витягують її все. Ті, хто не мав зошитів, приймали чисті аркуші паперу з бюро редактора. Зброя з вічною перо...
Тепер напишіть, я показав весело, сьогодні п'ятий з червня. Між двадцятьм і двадцять п'ятою червня... шкода, що ваше прізвище?
«Іван Іванович Іванович Іванов, він легко відповів.
до Так, між двадцять і двадцять п'ятою червня, ви, Іванов, отримуватиме дуже велику акцію. Новий запис Я запитую всіх: коли це відбувається, зателефонуйте мені. Всі записані? Ну, протягом декількох тижнів і з'ясуйте, якщо я був або не був.
На двадцять-другий день чотири люди називають мене в різні часи. Іванов був призначений редактором одного з найбільших газет. Свідчення цього випадку є все живим, і я думаю, що кожен запам'ятовує цей день, п'ятий з червня. Я не знаю, якщо він хотів би бути широко оприлюдненим, і тому я не даю редакцію газети або його реальне ім'я.

Останній прогноз
Найстрашніша річ в подарунок духу - знання, від чого не можна позбутися. Так Вовк Месінг абсолютно знав дату його смерті і намагався рідко подумати про це. Але коли прийшов час, він слухав до життя і вірив у владу лікарів і Бога.
На своєму шляху до хірургії, роздуми перетворилися на свій будинок і збивалися, "Увімкніть, що вовк, ви не звернулися сюди знову." І так виявилося, незважаючи на те, що операція була успішною, заспокійливий раптово не вдалося нирки, 8 листопада 1974 р. загинув. Вовк Месінг був похований на Востриковському кладовищі, поруч з дружиною.

Джерело: