За лаштунками

Неможливе відвідування Перелазського кладовища в Парижі. Багато хто знайде щось цікаве тут. Фотооператори – красиві кути, шанувальники мистецтва – могили ідолів, романтики просто пройдуть по вулицях некрополя, де іноді можна навіть втратити.

Спочатку я планував запускати через цвинтар, відвідавши могили знаменитостей, але коли я отримав за паркан, зрозумів, що тут неможливо поспішати. Поцілунки Редагог Піаф і Джим Моррісон, Паризькі легенди з томбрії Оскара Дика, які багато хочуть поцілунати. Нарешті, поховання композитора Шопена, музика якого була остання для багатьох, хто тут лякає: він є автором Траурного маршу. І багато іншого. Сьогодні це найбільший і найкрасивіший цвинтар в Парижі.

27 зображень. Автор: Олексій Куліков

Р

З погодою для зйомки нещастя, але для прогулянки в такому місці - що потрібно. Переміщення, вітер проходить між надгробками, закриваючи відкриті двері кріплень збитком, іноді він починає дощати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Краще.

02 мар

Сім'я запобіжників. Все відрізняється, ви не можете знайти те ж саме. У якийсь момент на правому склепі сидить чорний роок, але мені не встигнути її видалити, я кинувся.

03 мар

Пере-Лахаїз перекладається як батько Лахаїз. Ім'я походить від священика Франсуа де ла Чайсе, сповідника Луї XIV. Він був або його будинок або монастир. На кладовищі з'явився трохи пізніше - земля для могил була замовлена для виділення Наполеона.

04 мар

Але парафійці не відмовилися заглиблювати своїх родичів на потім віддалених околиці міста. Хто хоче подорожувати далеко? Тоді відбувся PR трюк: залишки покійних знаменитостей, в тому числі Beaumarchet і Moliere, були «проселилися тут». Переїзд добре працював, зараз тут багато людей. Crypts часто підписуються іменами. Мос на даху додає колір і романтика

05 мар

8279186

06 мар

Я повинен сказати, стан багатьох шифрів не найкращий. Багато відкритих, пластин

07 мар

Руббіш падає.

08 мар

Захоплює як туалет.

09 мар

Р

Зовні, теж, іноді сумно.

10.

Розбиті вітражі. Більшість могил століття до останнього, ніхто не доглядати за ними.

11.

Давайте подивимося на могили знаменитостей спочатку, потім просто прогуляйтеся вулицями. Тільки могила, яку ми не можемо дістатися до Джим Моррісона. Лідер дверей загинув в Парижі в 1971 році за таємничими обставинами.

12.

,00 Р

Приблизний шифр адаптований до «Морсонної стіни». Добре, що про знамениту «Light My Fire» від дебютного альбому The Doors. Залізо, це також остання пісня, яку Джим виконав з сцени.

13 хв

Редагування Piaf

14.

Музика Фредерік Шопена була остання для багатьох людей тут. Автор фортепіано Соната No 2, частина якого стала маршом. Він також поховав композитора себе.

15.00 р.

Оскарський дикий з літаючим сфінксом. Парафіяни люблять розповісти легенду, що хтось поцікавить його ніколи не втратить свою любов. В результаті на могилу почався паломництво, а саркофагу прикрито величезним шаром помади.

16 мар

Далі Сфінкс використовується для статевого органу. І якщо дівчата поцікавили надгробку, то геї не соромилися використовувати його. Вони навіть говорять про секс. В результаті сфінкс був відхилений, і сам камінь вирішив глазурувати.

17.00 р.

Тут ви можете побачити такий знайомий пам'ятник нашому оці. У пам'яті росіян, членів французької резистентності

18 років

3610Р. 4200Р.

В цілому помітний російський слід на кладовищі. могила деяких мігрантів коронується православним куполом, все висаджують березовими деревами.

19.00 р.

На багатьох могильників мох

20.

Ніжний навколо. Є багато людей, але вони знаходяться в різних країнах.

21.

, Україна

Як охолодити його необхідно восени з туманом!

22.

Р

Також похований на кладовищі є Почесний де Балзак, Маркель Проуст, Марія Калас, Джертрейд Стейн, Нестор Махно, Маркель Маркето, Сара Бернард, Ісадора Дункан, Йосиф Гей-Луссак, Джоакчіно Россіні, Джордж Бізетт, Ювс Монтана. Ви не можете бити всіх.

23.

Багато людей, які втілюють навіть говорити про кладовищі, але я думаю, це велика частина міста, що ви не можете охопити. Тим не менш, багато відомих людей навколо. Такі місця дозволяють не тільки пам'ятати про те, що лежачи тут, але й подумати про багато, не поспішаючи в будь-якій точці, зробити правильне рішення і т.д.

24.

До речі, багато Парижян приїдуть сюди за прогулянку. Père Lachaise є одним з найбільших зелених ваза в місті, і в деякій мірі стала парком.

25.

р.

кладовище величезне, займає кілька годин, щоб обійтися. Ви забуваєте, що в одному з найбільших міст світу.

26.

Почуття на вітер і дощ можна почути. Приміщення і красиве місце одночасно.

27, останнє.

765482

Джерело: http://