У горах. Абхазія.

У серпні цього року вони вирішили зробити експедицію до джерела важкодоступу «Чорна вода». Східна сторона. На цій стороні в останні двадцять плюс роки люди практично не пішли. До 2009-2010 р. проходи були пропущені. Лахта Рідж заміняв абхазанів у 92-93 р. у протистоянні з армією Державної ради Грузії та у 2004 р. з Гелаветів. Провал Кулямба був пропущений Грузинською армією. У 2008-2010 було очищено стежки. Зараз на Куламба пройдуть паси на другий рік.
Я тебе не скажу. Через травму одного з учасників. Ми зробили деякі цікаві відкриття...

Початок кладуть на покинутий лісовий шлях ... перша перешкода-щітка. Камені все ще живі, тобто не стабільні. Звісно, згортався недавно. Вони ходять як багато очей, як ви можете побачити.

59.00 р.

У горах. Абхазія.

Перший день пройшов на висоті 1000 м. Є багато ведмедів в лісі. Ніяких тіней. Сліди скрізь.

У горах. Абхазія.

На наступний день важко піднятися уздовж маршого причепа до висоти 2300 на Лахті-Рейдж. Стоп ...

У горах. Абхазія. р.

Ось перші шви і корови з конями ... шлях вздовж хребта довгий і безводний ... Я мав запускати воду трохи вниз від хребта.

У горах. Абхазія.

з водою

У горах. Абхазія.

Пішохідний водоспад

У горах. Абхазія.

Визначені знаки та теги нор... Зняти причіп в щітку.

У горах. Абхазія.

Найвужче місце на хребті ... в цьому місці знімається багато шахт ... йдуть в хмарах.

У горах. Абхазія.

З хребта був довгий спуск на 1400 м до джерела річки Джампал. Це де ми скидаємо.

У горах. Абхазія.

Спуск пройшов через буковий ліс ... У радянських роках був дуже популярний туристичний маршрут... автографи на деревах говорять eloquently про це.

У горах. Абхазія.

Ми побачили багато 30-х-50-х 70-х років ... і один знак 1914!!!

У горах. Абхазія.

На наступний день був зануренням до Куламба Пройшов знову до висоти 2300. на фото: на підйомі ми подивимося на Лахта Рідж, де вечори... Ви можете побачити на ньому водяну пляшку.

У горах. Абхазія.

І ось ми на проході ... шукаючи в долині ... До 2008 року грузинські війська стояли тут...

У горах. Абхазія.

Найвища точка цієї частини - 3910 Mount Ertsakho, Mount Erzog.

У горах. Абхазія.

В той час як сидячи на переході... Я побіг на епонимну гору Куламба в надії спілкування, але... фото з категорії знайти людину

У горах. Абхазія.

Ми пішли трохи в долину... І знову мітки. Вони встановлюють намети. Зібрав ногу. Ми вирішили матрац на добу і половину для відпочинку ноги. Вид з наметів до Часу

У горах. Абхазія.

більше

У горах. Абхазія.

. . . споглядання та релігування.

У горах. Абхазія.

... вечірка

У горах. Абхазія.

Запуск назад до пасу і Mount Kulamba, щоб взяти пару фотографій ... але я був покритий хмарою ... білі крапки є буфети ... трохи ближче ледь помітно відрізняє ці наші намети.

У горах. Абхазія.

І в хвилину я стоячи тут.

У горах. Абхазія.

І це мене від наметів на найближчий підхід, захоплений ...

У горах. Абхазія.

Ще одна фото з проходу на нашому шляху... коли хмара залишається

У горах. Абхазія. р.

Наступний день, залишивши пацієнта в наметах, мій другий друг і я вирішив зробити радіальний виїзд до хребта Сібісту.
За мене є гора і Куламба, де я поїхав вчора.

У горах. Абхазія. р.

Вони піднімали хребт і були нагороджені прекрасними пейзажами.

У горах. Абхазія.

... висота 2400

У горах. Абхазія.

...

У горах. Абхазія.

...

Росія вже за межами цих гір.

У горах. Абхазія.

...

У горах. Абхазія.

Я грав з монтажу.

99513489

лаціна

У горах. Абхазія.

свінгери

У горах. Абхазія.

Ми пішли ще вище ... до Mount Shaudid висота 2600 ... на шляху ми подивимося назад.

У горах. Абхазія.

Нові види піднімалися!

У горах. Абхазія.

...

У горах. Абхазія.

...

2382773

Сніжку просто прийшла. квіти весняні... і три тижні пізніше він знову заснідав.

1 990 Р

На шляху назад було прийнято рішення піти на далекі вівчарки... Наші намети точно на протилежному схилі.

У горах. Абхазія.

Це те, як дивляться незнайомці.

У горах. Абхазія.

Хліб вівчарів смачний!

64973

А борошно Старо Осколська!!!

У горах. Абхазія.

Ось багато ігор, бо ніхто не був мисливським протягом багатьох років, це трофейи. Серна ріжки

У горах. Абхазія.

м'ясо копчене ...

3610Р. 4200Р.

Таких заходів... на базарі ... наша приречена на коні вівчарів ми перевозили на базар і вирішили провести ніч тут.

У горах. Абхазія.

У зв'язку з розтягненням на нозі він вирішив піти додому. Але коли ми повернулися до проходу. Виявилося, що нога здавалося б, все право (допомогло відпочивати з вівчарами) і вирішила піти на озеро Гуараб. Похід до чорної води не мусить чути, як втратили багато часу. До озера можна доїхати в день. Ми не знайшли жодної інформації. Але на манері стоїть причіп.
І під час обговорення сквошу

У горах. Абхазія.

Ми проходимо на новий хребт і нові види

У горах. Абхазія.

назад в хмару

У горах. Абхазія.

Вони припинили закуску, сон вийшов...

У горах. Абхазія.

нові види

У горах. Абхазія.

...

У горах. Абхазія.

Вони помітили кам'яні кола (атангуари), які розташовані в найбільш недоступних місцях ... що це і що вони були побудовані для ще невідомого ... але за легендою, це були будинки гірських карликів.

У горах. Абхазія.

Trolley Field - це те, що ми називаємо це місце.

У горах. Абхазія.

І між камінням ці козячі озера.

У горах. Абхазія.

Через щільну хмару ми зробили наш шлях. Шлях зникнув кут нахилу став чоловічим часом, який розгорнувся на захід сонця... що, якби сходження хребта майже в крутих місцях, перед нами було таке картина. тут сонце!

У горах. Абхазія. р.

Ми стоячи більше 2600.

У горах. Абхазія. Габаритний зображення

Шукаєте на боці пагорба, звідки ви прийшли. Так, ми над хмарами! гусячі

У горах. Абхазія.

...

У горах. Абхазія.

Ми скидаємо озеро. Наступного ранку ми пішли на місце, де ми втратили стежку. Ми шукали протягом трьох годин без його пошуку, вирішили не ризикувати здоров'я і вирішили повернути додому. П'ять. Але враження все ще отримали багато. в горах ми провели 8 днів ... пара більше фото
на шляху назад до кози
Щиро дякую!

У горах. Абхазія.

І ось господиня гірських козаків.

Додано до [mergetime]1378968180[/mergetime]
Що це? Хіба! Більше 2000 фото, щоб розібрати довгий час, але все, що я зміг показати вам ... спасибі за вашу увагу

Подорожі! це чудовий і цікавий!

У горах. Абхазія.

Джерело: