Ремонт кузова. закріпити пару подряпин)

Це такий нюанс.

Це фото буде 25+3 відео.

Чому немає заміни? Ви запитаєте, я відповіла - тому майстер хотів, і я не подбаю, що буржуа, що наші автомобілі до правила.

Ми беремо пневмопровід і випрямляємо основний.

Що таке подушка, написана десь тут:http://forum11/topic556226.html

Я відразу скажу, що в цій темі я фокусую більше на металевій тонкій тенденції, я пропускає основні операції, такі як робота з файлом з підтримкою. JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Почати з маленького файлу, їхати з дверей водія

Р

Я ближче до фари. Я думаю, що я можу побачити крила в середній зоні ребер.

р.

Хлопці, не порушують терпіння трохи. Я намагаюся пояснити те, що є доступним, тому що це більш зрозумілий для всіх. Я навіть відмітив по дорозі з стрілками. Тут можна побачити сліди цього файлу

Я збираюся трохи вище ребра, поки це не зовсім зрозуміло, але потім ви побачите.

Ось площина, підготовлена для проекту файлу.

далі, для більш точного багатіння, буде потрібно пляма, і використовувати його, потрібно видалити всі LCP (символ кольорове покриття)

З передніми крилами на сім'ях ВАЗ, не все просто. в теорії, на інших елементах, де доступний файл-риффт, все закінчилося там, але тут на внутрішній стороні крила наноситься товстий шар антигравального ущільнювача, який не чітко проникає праска, тому я використовую точкову на чистці.

Ось як працює зворотний молоток на токарі. Для цього виду роботи, але я не буду занадто багато деталей.
Ось, до речі, я витягував дрібні недоліки, які я не можу отримати через герметик зсередини крила.

Багато хто, ймовірно, думаю, що крило тільки зуб, який можна виводити і це все. але є невеликий попадос, метал в області глибоких брюнів розтягається, і коли вони випрямляють утворився бульбашок на площині.

Тепер потрібно зібрати всю надлишок металу, де вона простягається. Простіше покласти, витягти його, щоб видалити яйце. точкове нагрівання металу має таку функцію - точкове нагрівання металу. при нагріванні точки, відразу охолоджується повітрям, метал витягується) не може бути настільки помітний в відео, але в реальності він ковзає.

Картина виглядає так.

2095047р.

Для більш чіткості я пофарбував чорним розвитком і шліфований прямим шліфуванням. Тепер можна побачити, де ямки (відповіли чорний прояв) і бампери шліфуються до оголеного металу.

Потім можна побачити, де метал був відкладений, де він витягнув. (де відблискує сатил, де чорний прояв витягнув)

У цьому місці було дуже тонкий шар антигравійки.

Ну, якось я ходжу до успіху, чим менше чорних плям, тим більш гладкою площиною

Вони зникають повільно, тому що після кожної маніпуляції я проходжу через шліфування.

В ідеалі можна посидіти пару днів.

нуль

р.

на даному етапі припинили

Фото

Ну, тут, як завжди, земля до фрієра не отримала карієсу.

Побачити все

Mmmm, як післямова. Про те, що цей басейн довго переповнений і крило було чітко заміною. Здавалося б, щоб замінити себе в таких випадках, але - майстер майстра.

Я отримав все - курка.

р.

Джерело: