Модель Мас-розміру iPad міні

Я пишу тільки, щоб не отримувати спійманий іншими.
Поки в Китаї, у великому місті, на місцевому радіоринку, він був ближче до закриття. Підходить китайці, і так далі: «Для того, щоб гроші потрібно, купіть IPad mini, дешево да.» B/u, місяць. й

Ось 4 фотографії.

Він тільки має невелику сумку в руці, і він виходить. Я повернувся назад, тому що я не збираюся прийняти все. Я бачив нормальний iPad, все працює, без подряпин. Я попросив, заради інтересу, «Що ви подаруєте?» Він: "2,000 юань" (тобто близько 10 кг) Це новий для 4,900 юань. Я сказав, "No, for fun." Зареєструватися Походимо на одну і половину. Він свого роду сусла і пішов. Тексти пісень, а це означає: Тоді він ловить, давайте глухим! Він йде до мене з сумкою. Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами Він сказав: "Хай, давайте за 1900...1800.all, візьміть його на 1500." Повернути його в сумку. Я пішов. Він підрахував гроші, дав мені, дав мені сумку. (Він нічого не залишилося в руках.) Я, щасливий, пішов, щоб зловити мій гурт, сказати, подивіться, що я зараз! Відкрийте мішок, отримайте його. І там... (фото, що приймається пізніше в готелі, коли перетравлюється)

4117725

Фото

р.

Фото

Джерело: http://