636
Німецький прибережний укріплення.
У 2006 році зумів відвідати Льодовий півостров. Я розповім про найцікавіше - німецьке прибережне укріплення на німецькому півострові.
52 зображень
Баранти Морські
Пейзаж
машинно-гумовий гнізд
краса
649273
паркан
гармати
р.
Натюрморт
Персонал-офіс
Натюрморт
Пожежна пляма
Натюрморт
Натюрморт
Р
шемале
Натюрморт
шемале
Усередині.
Натюрморт
Заброньований номер для зберігання гармат
Торни.
Це найкращий. Прибережний 150 мм Німецький акумулятор на півострові гармати встановлюються в захищених 200 мм броньованих установок, в даний момент сильно розрізають тільки казенники з протіо-пампинговими пристроями. Але найсвіжіші враження на мене зроблялися в гранітних підземних конструкціях цієї батареї, ми прогулялися на них протягом години! На відстані близько 2 км від акумулятора знаходиться пагорб, на якому побудовано командний рядапфакторний пост.
На шляху ми познайомимося з заготовкою для другого такого акумулятора.
Джерело:
52 зображень
Баранти Морські
Пейзаж
машинно-гумовий гнізд
краса
649273
паркан
гармати
р.
Натюрморт
Персонал-офіс
Натюрморт
Пожежна пляма
Натюрморт
Натюрморт
Р
шемале
Натюрморт
шемале
Усередині.
Натюрморт
Заброньований номер для зберігання гармат
Торни.
Це найкращий. Прибережний 150 мм Німецький акумулятор на півострові гармати встановлюються в захищених 200 мм броньованих установок, в даний момент сильно розрізають тільки казенники з протіо-пампинговими пристроями. Але найсвіжіші враження на мене зроблялися в гранітних підземних конструкціях цієї батареї, ми прогулялися на них протягом години! На відстані близько 2 км від акумулятора знаходиться пагорб, на якому побудовано командний рядапфакторний пост.
На шляху ми познайомимося з заготовкою для другого такого акумулятора.
Джерело: