618
Фотожурнальні вихідні.
Цей пост є фотоілюстрацією для тих, хто читає історії про Петрович, але для інших, давайте це просто красиві фотографії на осінньому тему. На його створення було подолало понад вісімсот кілометрів доріг, а близько п'ятисот фотографій. Найдорожчі подарунки
42 зображень.
1,1 км Якщо ви зайдете на початку вересня і виходите, щоб познайомитися з сонцем, ви можете побачити цю картину. Це веселий ранок. Я змогла захопити те, що я бачив один раз.
2,2 км День обіцяє бути сонячним.
3. У На фото було прийнято 150 км від міста на південному напрямку.
4.А маленька історія
5. всередині
р.
6. Жнівень Історія Такі великі забудови свідчать про те, що в районі було багато сіл і міст.
доб.
7. диких, від шосе близько двадцять верст.
8. збережені фрески
9. Навігація Карстові озера. Під впливом атмосферної вологи поступово розчиняється тимчасовий потік води, струмки та річки. При зміні геологічних епох, глибоких карстових воронів химерної форми на місці вапняка. Вони заповнюють водою і часто утворюють мережі глибоких озер, що з'єднують печери.
10. Перед тим як було індекс з інформацією. Вони не знайшли цього часу. Глибина озера близько сорок метрів, довжина близько трьох кілометрів.
11. Не всі вихідні були сонячними.
12. Ця хмара супроводжувала нам весь день, і на шляху назад розливається на нашу команду. До тих пір, поки ми доїхали до важкого дощу.
13 хв Це була дорога, яку ми подорожували. Це мій екіпаж.
14. У деяких місцях вони мали перехрестити лісові річки.
15.00 р. Ми здивували цей ранок. Фольга тривала до ноону. Після стоячої води протягом декількох годин ми вирішили піднятися на пагорб.
16.00 р. Ми піднялися до висоти п'ятдесят метрів і зовсім інша картина. Річка молочна по річці. Висота туману, відповідно, щільність відсутня вага, протилежний берег не видно.
17.00 р. Це красива.
735694
18 років І більше.
19 ще.
20. Усе поле покривається осінньою веб-сторікою. Позбавлення дорогоцінних каменів.
21. Ідеальність природи!
1790 р.
22. Сорти фауни.
23. Немає кішок. Я повинен бути змістом з дикою білизною і бігти після нього, так що різкість була втрачена.
417064
24. Тривають змагання з Росії.
25.
26 років
Р
27.
28. Ці автомобілі були більш захоплюючими і ефектними, ніж всі інші.
29. Природа знову.
30. Калина червоний
31. Деякі види руїни.
32.GPS показує нас стоячи в середині річки.
33. Букен підтверджує це.
34. Симетрія. Це місце не існує. Є котеджі, тому фото минулих років.
35. Весела сім'я.
36.00 Р Дуже добре.
37. Село дуже нездатний, три роки тому він був повний життя.
38. Сонце. Так само картина не в цьому році, через будівництво літніх мешканців.
39. Фотографія фотографа.
40. Залізнична де завгодно. Прогулянка по ній тричі на день.
41. Восени.
42. Кінець.
Джерело:
42 зображень.
1,1 км Якщо ви зайдете на початку вересня і виходите, щоб познайомитися з сонцем, ви можете побачити цю картину. Це веселий ранок. Я змогла захопити те, що я бачив один раз.
2,2 км День обіцяє бути сонячним.
3. У На фото було прийнято 150 км від міста на південному напрямку.
4.А маленька історія
5. всередині
р.
6. Жнівень Історія Такі великі забудови свідчать про те, що в районі було багато сіл і міст.
доб.
7. диких, від шосе близько двадцять верст.
8. збережені фрески
9. Навігація Карстові озера. Під впливом атмосферної вологи поступово розчиняється тимчасовий потік води, струмки та річки. При зміні геологічних епох, глибоких карстових воронів химерної форми на місці вапняка. Вони заповнюють водою і часто утворюють мережі глибоких озер, що з'єднують печери.
10. Перед тим як було індекс з інформацією. Вони не знайшли цього часу. Глибина озера близько сорок метрів, довжина близько трьох кілометрів.
11. Не всі вихідні були сонячними.
12. Ця хмара супроводжувала нам весь день, і на шляху назад розливається на нашу команду. До тих пір, поки ми доїхали до важкого дощу.
13 хв Це була дорога, яку ми подорожували. Це мій екіпаж.
14. У деяких місцях вони мали перехрестити лісові річки.
15.00 р. Ми здивували цей ранок. Фольга тривала до ноону. Після стоячої води протягом декількох годин ми вирішили піднятися на пагорб.
16.00 р. Ми піднялися до висоти п'ятдесят метрів і зовсім інша картина. Річка молочна по річці. Висота туману, відповідно, щільність відсутня вага, протилежний берег не видно.
17.00 р. Це красива.
735694
18 років І більше.
19 ще.
20. Усе поле покривається осінньою веб-сторікою. Позбавлення дорогоцінних каменів.
21. Ідеальність природи!
1790 р.
22. Сорти фауни.
23. Немає кішок. Я повинен бути змістом з дикою білизною і бігти після нього, так що різкість була втрачена.
417064
24. Тривають змагання з Росії.
25.
26 років
Р
27.
28. Ці автомобілі були більш захоплюючими і ефектними, ніж всі інші.
29. Природа знову.
30. Калина червоний
31. Деякі види руїни.
32.GPS показує нас стоячи в середині річки.
33. Букен підтверджує це.
34. Симетрія. Це місце не існує. Є котеджі, тому фото минулих років.
35. Весела сім'я.
36.00 Р Дуже добре.
37. Село дуже нездатний, три роки тому він був повний життя.
38. Сонце. Так само картина не в цьому році, через будівництво літніх мешканців.
39. Фотографія фотографа.
40. Залізнична де завгодно. Прогулянка по ній тричі на день.
41. Восени.
42. Кінець.
Джерело: