480
Я зробив щось сьогодні. Але варто.
Харків. У промисловій зоні в районі Бас є старий стовп. Я чекав мене довго, і тепер я нарешті вирішив...
15 фотографії.
Найважчіша частина була отримана через землю. У деяких місцях крок між вертикальними елементами досягає зростання людини (~1.8-1.9 м)
Якщо перший етап стоїть позаду, можна виділити на горизонтальних просторах і зробити перший каркас.
висота - приблизно 7-9 метрів
Р
Головне не вдається виглядати. Але я не боїться висоти, тому досягаючи першого горизонтального консольу виглядає вниз. Висота - 20-22 м.
На дно "для ваги" два друзі
В цілому, тут ви вже можете стояти на консолі, нахиливши спину на вертикальних конструкціях. У перші секунди ви розумієте, що скелястість опори на таку висоту становить 40 сантиметрів. Але буквально 15-20 секунд і ви відчуваєте неймовірне. Може бути це надниркова щітка, можливо, більше. Але це найдивовижніше почуття. Ви починаєте шукати.
Залізнична станція
Прибирання та мікрорайони на відстані
р.
Автобаза...
«Чи не варто» вирішили, що звичайно це!
Вища і вища...
Ось зверху. Дуже дивний, але нереальні відчуття
Залізничний обмін
р.
Двоповерховий експрес-тренер "Скода EJ675"!
Вона з іншої сторони стовпа я сидів.
Невелика панорама. Нагадуємо мене - Я вгорі, висота більше 35 метрів.
р.
Балдинг - крупним планом території підприємств
...і в домашніх умовах
О, що це про ... oh, Тамара і я пара?
Електрочайник.
Ну і завершальний каркас - на передмістях
Це божевільний. Вирощується людина, в основному. Вперше в житті
Джерело:
15 фотографії.
Найважчіша частина була отримана через землю. У деяких місцях крок між вертикальними елементами досягає зростання людини (~1.8-1.9 м)
Якщо перший етап стоїть позаду, можна виділити на горизонтальних просторах і зробити перший каркас.
висота - приблизно 7-9 метрів
Р
Головне не вдається виглядати. Але я не боїться висоти, тому досягаючи першого горизонтального консольу виглядає вниз. Висота - 20-22 м.
На дно "для ваги" два друзі
В цілому, тут ви вже можете стояти на консолі, нахиливши спину на вертикальних конструкціях. У перші секунди ви розумієте, що скелястість опори на таку висоту становить 40 сантиметрів. Але буквально 15-20 секунд і ви відчуваєте неймовірне. Може бути це надниркова щітка, можливо, більше. Але це найдивовижніше почуття. Ви починаєте шукати.
Залізнична станція
Прибирання та мікрорайони на відстані
р.
Автобаза...
«Чи не варто» вирішили, що звичайно це!
Вища і вища...
Ось зверху. Дуже дивний, але нереальні відчуття
Залізничний обмін
р.
Двоповерховий експрес-тренер "Скода EJ675"!
Вона з іншої сторони стовпа я сидів.
Невелика панорама. Нагадуємо мене - Я вгорі, висота більше 35 метрів.
р.
Балдинг - крупним планом території підприємств
...і в домашніх умовах
О, що це про ... oh, Тамара і я пара?
Електрочайник.
Ну і завершальний каркас - на передмістях
Це божевільний. Вирощується людина, в основному. Вперше в житті
Джерело: