Подарунок пальникам

Іваново-фінансовий центр з власних коштів, придбаних і дав велику родину ветерана чеченської війни трикімнатної квартири.
А органи соціального захисту Вічуги вже просять сім’ї доповідати про квартиру до них і готові поставити цей факт у скарбниці власних досягнень.
«168 годин» писали (No 24 серпня 2013 р. «Баптизм вогню») про непривабливу ситуацію в м. Вичуг, коли велика родина ветерана першої чеченської війни, князь Наказу про заливання, відключили 2-у групу Андрію Масленков залишили без житла. У червні будинок спалений, і на вимогу до допомоги, місцева голова запропонувала, що вогнегасники переходять на вигорання і повністю незахищений номер в хостелі.

Про цю ситуацію ми писали докладно і надіслали статтю на посаду Голови Михайла Мена, його заступника Олександра Фоміна та В’ячеслава Пупіна, голови міської адміністрації. Вичуга. У статті надано широкий резонанс у регіональному телебаченні. Ми щиро сподіваємось, що напередодні виборів голова правління Вічуги знайдуть більш-менш підходяще житло для ветерана, лицаря Наказу про заробіток, але в закарпатті. Єдиний прогрес на складі посадових осіб – це пропозиція фінансової допомоги 50 тис. рублів за ремонт опалювального приміщення в гуртожитку. Це його.

Сім'я Андрія Масленнікова домовилися про цю опцію, вони розуміли, що це домогло жити в подушці для відпочинку своїх днів. А ось сталося диво. На допомогу сім'ї запрошують чоловікові.

Як ми сказали, що наша стаття поширилася по Івановській області, а регіональне телебачення в прес-релізі повідомили про родину Масленніков. Після того, як чоловік назвав редакційним бюро, який сказав, що він також був військовим офіцером і хотів допомогти Андрії і сім'ї. «Ми повинні допомогти один одному», - сказав він. На жаль, чоловік вирішив залишатися анонімним, ми тільки знаємо своє ім'я - Валерія Едуардовича і що він з Іванова. "168 Година" поділився з чоловіком телефон сім'ї Андрія, він контактував з ними і запросив їх виглядати після двокімнатної квартири в Вичузі.

«Чи ж він кларатифікований, хто Андрій має дітей», – розповідає Ірина Миколаївна, матір Андрія Андрея. По дізнаючись, що були два хлопчики і одна дівчина, він сказав, щоб подивитися на трикімнатні. Валерій Едуардович звернувся до «Омбудсмена з прав дитини в Івановській області» та двох жінок приїхали до нас, одного з них юриста організації Ірина Руріковна Платоніхіна. Вони відразу допомогли нам з усіма документами. Ми знайшли трикімнатну квартиру, яку ми купили з грошима Валерія Едуардовича.

Важко вірити, але все ще люди в нашому світі, які так само готові допомогти тим, хто знаходить себе в складній ситуації. Філантрополог хотів залишатися анонімним, але ми сподіваємося, що ми зможемо зустріти цю людину і розповісти читачам про нього.

Сім'я Масленніков перемістилася в нову квартиру. Будинок є відносно новим, з об'єктами, є як ванна, так і гаряча вода. Усі номери ізольовані. Великий коридор і зручна кухня. У дворі є дитячий майданчик, а школа порівняно не далеко. Уся родина щаслива рухатися.

У вогонь Масленніков вигорають все, і купили старі меблі від своїх колишніх власників. Тому вони можуть жити в квартирі зараз.

Сім'я так далеко не отримала суттєвої допомоги від держави, хоча вони все ще сподіваються, що вони обіцяють не залишатися в словах. У той же час відбуваються дивовижні страви.

«Ми отримали дзвінок від соціальної безпеки і попросили розповісти нам про те, яка квартира ми купили і скільки коштує», - розповідає Ірина Миколаївна. Він отримав на точку, де вони сказали, що хтось ще дав нам комп'ютер. Я не знаю, чому це робить. Я сказав: «Чи не дали нам машину? й

Як і кому держоргани планують звітувати за квартиру, до якого вони не мають нічого спільного з родиною Масленніков, це найменше хвилюється зараз, оскільки вони мають дах над головою.

«Ми будемо молитися за здоров’я Валерія Едуардовича та сім’ї», – розповідає Ірина Миколаївна. Ми дуже вдячні йому, ми не можемо описувати слова. Дякуємо Ірині Рурікова, які також допомогли нам. Завдяки газеті «168 годин», завдяки усім, що ми знаємо про нашу проблему і знайшли людину, яка дав нам житло.

Джерело: http://