Бруклінський ринок

Я люблю плавні ринки. Походи в магазин одягу катування для мене. Похід на магазин ясен хороший час. Ви можете провести половину дня, просто шукаючи речі, нічого в кінці купити, але в той же час отримати багато задоволення. Я також дуже подобається, що в Америці старі речі є дешевими (як правило, вони повинні), і за пару доларів ви можете купити деякі історичні артефакти, або просто приємно прикрасити квартиру. Я втрачу на ринок блохи у Вільямсбурзі.

54 фото через samsebeskazal

Я не запитав ціну. Не завжди зрозуміло, де продавець є, і я не мав мети купити що-небудь там. Ціни на такі скарби зазвичай в діапазоні від 5 до 100 доларів. Найлегші речі 5-10-15, щось більш серйозне, як камера, продаж за 40-60. Великі або якісні речі йдуть над зливом. Щось набагато дорожче, але рідко. Не є антикваріатами, це просто старі речі. І це Нью-Йоркські цінові теги. Зовні, все це значно дешевшим.

2,2 км Ви можете знайти будь-який на ринку парі. Іноді асортимент дійсно дивує своєю безглуздістю. Але якщо вони продають його, то хтось, ймовірно, потребує.

3. У Хтось робить і продає залізні листи. Ви можете придбати один, ви можете ввести слово.

4. У Коробка коней, пружин і передач.

5. Умань Смуги від роботи комбінезони. Майже кожна механіка має одну з його імені. Я не знаю.

6. Жнівень Лялькові обличчя.

7. Про нас Смішування автомобілів.

8. У Стрічкові пряжки.

9. Навігація Дівчина пришиває подушки з тваринними принтами.

10. Литво-іронова русалка.

11. Банк свиней. Поставте монету на язику, натисніть важіль і гаманці Negro.

, Україна

12. Також банк свиней.

13.00 р. Це найхолодніший. Її дно ущільнюється. Ви не можете просто отримати гроші. У дитинстві в таких випадках все вийшло за допомогою регулярного лінійки.

14. Хтось продає одяг власного пошиття (попередня робота). Я хотів американський прапор як скатертини. Дівчинка в шкарпетці (на вулиці була під 30С) також красива.

р.

15.00 р. Задній глобус.

16.00 р. Суддя за картою вона післявоєнна (до 56-го року).

р.

17.00 р. М'ясорубка. Як я фотографував її, я почув один хлопець розмови з іншим в Росії з сильним акцентом, дивитись! Я знаю, що це буде! Це м'ясорубка. Мій бабуся має один.

18 років Ключі, ваги і камери.

19.00 р. У мене є один вдома десь. Або схожий. Також складаний і Кодак.

20. Можна з квіткового чаю.

р.

21. Горохи для розбиття льоду. Продається тільки на великих шматках.

22. Живопис.

23.

24. Килими.

25. Деякі срібні ювелірні вироби. Але я не люблю їх, але історія. Як простий і душевний він. Це дерев'яна коробка, а чорна квасоля внизу.

26. Він пояснив дитині, які записи і де музика виходить з. Об'єм фонографії регулюється відкриттям дверей. Найширші вони відкривають, гучніше звучання.

27. Шилер Дурдона кут.

28. Старий інструмент.

29. Коробки, в яких раніше перевозяться скляні контейнери.

р.

30. Старі фотографії. На кожному ринку телятини існує. Я не знаю, хто хоче старі сімейні фотографії.

31. Вуличні знаки.

32. Автомобільний номер з 1929 р.

33. Постові марки з Гітлером.

Р

34. Ще одна компактна камера.

35. Я можу зрозуміти, чому люди купують старий одяг, але це таємничість, чому вони купують старі взуття. Особливо якщо вони звичайні туфлі.

36.00 Р Взуття Hipster.

531893

37. Фоторепортажі.

38. Види як слайди для діапроектора, тільки більше на склі.

39.00 р. На машинці видається 60-х з смішною клавіатурою.

40. Старі світильники. Що здається, що це насправді легше.

41.

42. Старий телефон. Не китайська пластикова підробка, але автентична.

43. Стара школа.

44.

45. Записи.

Фімілярні обличчя.

254192

46. Цікаво, що вітер цей підручник приніс до Нью-Йорка.

47.

48. Ця компанія виробляє і реалізує комплекти, виготовлені у вигляді вітрильника.

49.00 р. Ці хлопці продають футболки.

50.00 р. Велосипедні аксесуари

51. Я ніколи не бачив повністю хромований велосипед до.

52. Ця компанія продає все з картиною велосипеда.

53. На додаток до старих речей, є намети з різною їжею.

380679.

54. Але я думаю, що це трохи дорого. Прізвище піци на 5 хвилин. Причепа праворуч - це мобільна піца.
й
Всі права.

Джерело: