Чи можна вагітним жінкам тягнути бартелі?

Для більшості людей ці фотографії викликають різко негативну реакцію, і хтось не може дивитися на них без шуддерингу. Чи можна викликати вагітну жінку, що виштовхує бартелі дійсно нездатні і нездатні?

5 фото звідси.

Кілька днів тому 35-річний бодібілдер від Лос-Анджелес Lea-Anne Ellison отримав велику популярність, коли вона була розміщена на Facebook серії фотографій з гімнастики. Насправді ці фотографії не відрізнялися від інших фото, в яких жінка штовхала різні ваги, якщо не за винятком - Леа-Анна повинна народжувати дитину протягом 2 тижнів.

Фотографії неперервних відхилень еліцитованих фіеральних реакцій і десятки тисяч коментарів. Тільки невелика частка інтернет-користувачів підтримала рішення жінки продовжити навчання до пологів. Серед тих, хто не знайшов нічого неправда, було кілька людей, які називали себе лікарами. Але переважна більшість користувачів вважають, що Леа-Анне є наданням великого ризику не тільки здоров'я, але і життя ненародженої дитини.

3610Р. 4200Р.

"Я хворий на неї, - пише Аманда Сінк-Марс. Я щиро сподіваюся, що вагітні жінки з усього світу не займе приклад від неї. Я великий кросфітний вентилятор самому, але лікарі завжди сильно радять від підйому важкої ваги в цей час, тому що ви можете пошкодити плаценту, викликати серйозні травми малюка і викликати передчасне народження, а також викиди. Видання таких фотографій переконує людей, які нічого не виправда з такою діяльністю, але це не так!

Як для Lea-Anne, вона подякувала всім коментарям. «І до капелюшок я хочу сказати, що моє життя не є свого бізнесу», - сказала вона. У мене є два діти – син 8 років, і дочка 12. Я завжди любила атлетика і фітнес!

Джерело: