Львів – найвизначніша місто в Україні. У місті є багато місць - деякі з них знають все, і деякі з них знають. Про нас
У вас буде 33 фотографії та 3 відео!
Я починаю з символом міста. Є багато з них, точний номер важко визначити. Але вони говорять на 5000 лій.
Найдавніший лев у місті...
Зображення або статуї можна знайти в будь-якому місці.
Ліон з двома торшерами ...
Лео Кортшмар (тільки ті, хто знає кав'ярню "Під блакитною пляшкою")
Лев, рак і пиво ...
Леви в парку High Castle
У кафе Golden Ducat
Львів і кава синонім. «Під блакитною пляшкою. Будь-який, хто знаходить цей кавовий магазин мої поради - Богемська кава з світлом, пити не пошкоджує!
, Україна
Зовсім достатньо, Відень та всієї Європи навчалися випити каву українською мовою
Один з найстрашніших місць у Львові – Тюрма на Лонський. Я дуже рекомендую вам відвідати це місце, ardent любителі «шпака». Щоб бути чесним, почуття після...
Будинок з сумним ангелом. За легендою, два притулки вбили дівчину. Колесцев був знайдений і відправлений в тюрму в Лонський. Щодня ці сумочки були взяті на прогулянку. Батько дівчини, дізнаючись про це, купивши землю проти тюрми, будував будинок, а на фасаді зображено обличчя своєї дочки – таким чином, що вона постійно дивиться на подвір’ї тюрми і нагадувала ті ідіоти їх гріхів.
Кафе Машка. Я раджу БДСМ любителі...)
там
Музей «Шевченківський Гай». Неподалік, як Київ, наша Пирогова, не стояла поруч. Але це мій погляд!
р.
Навігація
Навігація
Навігація
Є козаки - вони варять чудовий кульеш! Я рекомендую!
Навігація
р.
Навігація
Навігація
Все, що залишилося замку у Львові Гора High Castle
712084
Орел! Ви можете взяти фотографії, але я не фанат цих речей.
Високий замок парк
Нержавіючі є багато - дивитися ноги!
Покрівля ресторану «Будинок легенд»
Бернардинський дворик. Офіс учасника Я не бачив його!
Ібід. для жінок.
І для чоловіків... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Львівська поліція захищає нас...
Палац Потоцьких. Мініатюри замків...
р.
9236366
р.
Джерело: