Як живе Євгенія Васильєва:

Шопінг елітний в'язниця від Oboronservice
«Комсомолка» дізнався, що друг екс-захисту Міністра Анатолія Сердюкова тепер займається і чим збиває її службовець

У вас буде 3 фото.

549980

Блондинка на набережній

Вдень сонця. На набережній Московської ріки я кинувся в джемах на редакційному призначенні і слухав рідну радіо Комсомольську Правда (97.2 FM). Астрологічний прогноз передається: «Справи, ви очікуєте несподіваних і приємних зустрічей сьогодні. й

І скоро неймовірне сталося: на шляху до граніту парапет я бачив розкішну блондинка в темних келихах і синьою курткою. І я відразу визнав її: Євген Васильєва. Ну, елітний в'язниця з Молоко провулку. Відомі лінії її вірша спалахнули пам'ять: “Дружина сидить весело і не думає бути сумним. й

Я кладаю машину в екстреному режимі, і захопивши камеру і витягнувши за дами в блакитному кольорі. І для того, щоб не залякати її і вибрати хороший кут, він стрибав на іншу сторону дороги і почав падати.

Я, що на правій нозі Євгена під трюмом, булгами щось іноземне: був явно той самий електронний браслет, з яким інспектори Федеральної пенітенціарної служби (FSIN) відстежують її рухи (Васильєва має право залишити її розкішну квартиру в Дарі не більше 3 годин на добу).

Тоді Євгенія перейшла на іншу сторону дороги, де був чекав білий Форд, і поїхав.

Пристрасть до дорогих ювелірних виробів і одягу від «Особливості» не охолоджувала навіть під час арешту будинку. Картина, взята в CUM.

«Зробимо, що летить не літати. й

У цей день, як астрологи Радіо Комсомольської Правда пророкували, я (Scorpion) знову впав на неї. Як тільки я повернувся з «фотовидобуток» до редакційного офісу, так як жінка назвала, яка представила себе як «колишній співробітник апарату М. Васильєва» (до речі, Євгенія Миколаївна та Міністерство оборони, а в інших структурах, де працювала, підлеглих для очей назвав його «учою». Вона представила себе як Надежда і сказав: «Ви розслідуєте Оборонсервіс, тому хочу допомогти вам уточнити деякі деталі про Василєва і її стиль роботи». Ви не знаєте багато!

Він був інтригуровим. Надія не приховує факту, що в один раз «познака» переповнена слугою з м'якою наливкою і змах: «Так, я страждав від неї. Це був щось.

Через два години вона була в редакції. І вона розповіла мені багато цікавих речей. Наприклад, про те, як коррозивний і педантичний був «дощий» - це «бос суворого німецького типу». За даними Надежди Васильєва контролюється буквально все - "від присутності мух в офісі до місця розташування бігуна на стінному календарі".

Надія показала мені старе робоче блокнот з нотами інструкцій "lady".

Ось лише кілька абзаців:

Кожен понеділок потрібно купити квіти - 15 троянд (70 - 80 см) - на ринку Дорогоміловського.

Перемістити бігун щодня на календарі.

Вранці ми включаємо на ТБ і новинну пропозицію, ввечері ми відключимо відповідно.

Вранці ми включаємо кондиціонер, ввечері не забуваємо відключатися.

До Валентини додаються брудні рушники з санвузла і серветки (для обіду).

Ми купуємо фрукти на ринку з Діани.

Менеджер (Васильєва) напої чай (зелений) і кава без цукру.

Менеджер вирушає тільки через VIP.

Кожна п'ятниця необхідно змінити свій телефон. Драйвери купити SIMKI на Gorbushka, телефони там.

Контроль грошей на E.N. телефонів (Evgenia Nikolayna. – В.Б.

З кожним днем ми роздрукуємо та кладемо на таблицю новини про теми: Міністерство оборони, Сердюков – Міністр оборони. На аркуші A4 зверху зліва, напишіть джерело і дату повідомлення.

У робочому столі голови завжди повинні бути: ліпки, застібка, ножиці, липкі коробки для запису. Пляшка питна вода. Напкіни. Зубний глянець. Зарядні пристрої телефону.

Переконайтеся, що мухи та інші тварини не літають в офіс.

Колишній керівник відділу майнових відносин Міністерства оборони РФ Євгенія Васильєва відвідала суд не так весело, як ЦУМ.
Фото: RIA Новости

s2.stc.all.kpcdn.net/f/4/image/08/08/710808.jpg

Три кухарі для "Lord"

Надія продовжує історію. Васильєва мала три кухарі відразу - Наталя, Ріта, Марина. Кожна п'ятниця була згоджена в меню на наступний тиждень. Меню було зроблено з варіння на миті. Він повинен знати, що Євгенія Миколаївна їсть і що вона не їсть. Для цього була спеціальна інструкція. Ось з нього.

Менеджер не їсть:

м'ясо

- риба їсть тільки біла і річка

Якщо ви готуєте щось з капустою, не забудьте покласти маринку.

Не даруйте ніяких цукерок, крім фруктів в желе

- оливкова олія тільки.

Їжа не повинна бути жирною.

Не їсти вершки і кремові супи (як і салатні соуси)

- Ні майонез.

- анчоуси, спаржу, ні.

Коли ви йдете (в офісі прокатений кошик з їжею). — В.Б.) для годування лідера, на лотку завжди повинні бути: сіль, перець, тріщини, зелень в маленькій чаші ...

Тут добре видно електронний браслет, який визначає його розташування під час прогулянок по місту.

Вона Prefers Платежі за 100 Thousand Rubles

«Я це правда», – запитав Надежда, «що ворожі люди говорили про цінність ювелірних виробів та одягу Василяви: «Веде два Mercedes? й

Вона ніколи не дозволяла себе виглядати дешевше, ніж англійський королівський. Вишукані ювелірні вироби та брендовані речі є особливою пристрастю. Очевидно, що не було проблем з грошима. І перед арештом, і зараз вона часто відвідує ЦУМ. На природі сервісу та з колег у нашому офісі дізналися про її модні вподобання. Васильєва не байдужа, наприклад, до Max Mara бутики, а також віддає перевагу італійським брендам Loro Piana і Ermanno Scervino. І це літо, кажуть вони, купили сукні на 100 тис. рублів і норк палантин на 600 тис. рублів. Він також відвідав бутік Louis Vuitton. Взуття дешевше 30 - 40 тис. рублів не купити До речі, один з моїх друзів, з яким ми працювали разом під Василієм, цей літній помітив її під час покупок в ЦУМ. Я навіть фотографував. Дуже дивний... Бажаєте побачити це?

Надія показала мені два фотографії. З дозволу, ми друкуємо їх.

КРЕАТИВНА АРЕСТАНЦІЯ

Євгенія Васильєва, захисник у справі Оборонсердя: «Дружина сидить смертно і не думає бути сумним»

Поеми присвячені пам'яті Леоніда Філатова, великого російського актора та поета. На основі реальних подій, які відбувалися в Васильєвій Євгені за останні місяці. й

В той час як важко сказати, це поетична робота (майже 70 сторінок!) була складена Самою Євгенією або кимось з неї виправили. Але величезна кількість побутових деталей, оцінок, описів людей і подій чітко свідчить про те, що поема «з знаннями» відображає погляди і настрій «присонір про Молоко». Публікуємо зразки цієї унікальної роботи (читати далі)

ПРЕЗИДЕНТ

У зв’язку з діями Сердюкова та Василєва, скарбничка втратила 16 млрд рублів

Всі, хто переглядав прогрес розслідування кримінальних справ в Оборонсервісі з останньої осені, ймовірно, вже має головний шпинат. Кількість випадків перевищила 2 десятки. І збиток, що було зроблено, також перекручування. Ми проаналізували кримінальні справи, щоб зрозуміти, що саме захисники обвинувачуються і які загальні пошкодження, як вважають слідчі, Сердюков і Васильєв, викликані державним бюджетом.

ЧАС

Євгенія Васильєва знову подовжила термін арешту будинку

Військовий мільйонер Євгенія Васильєва знову допомогла «посидіти в домашніх умовах» під час розслідування розмежування в Міністерстві оборони Росії.
У п'ятницю 20 вересня захисник у скандальній справі Оборонсервісу продовжено термін арешту до 23 листопада.
У свою чергу суддя Марина Філченко пояснив таке «важке» рішення.
На її думку, один раз на ліберті Васильєв може заважати об’єктивне розслідування справи про шахрайство у військовій службі, відповідно до сайту RAPSI.

СТАТІ

Васильєва сплачується за рахунок військового бюджету

Справа в тому, що працівник близько до Сердюкова проживав на великій нозі не секретний. Персональна кухаря – водій, господиня, масажист та інші працівники щодня зробили життя Васильєва більш комфортним.
Васильєв виплачував своїх співробітників щедро. Або ж, витрати на утримання численних службовців були присвоєні дочірнім підприємствам Оборонсервісу: Оборонстрой і Головний директор з облаштування троопів (читати далі)

ЗАМОВИТИ ТАКОЖ

Васильєва обвинувачила нову шампанію на 6 млрд грн

Для всіх багатовільйонно-дельларових «син» посадової особи Генеральна прокуратура засудила її чергового шахрайства – з землями Міністерства оборони. Нахабіно втратили 144 га.
«Виявлено незаконний продаж трьох земельних ділянок ... з лісовою площею перших і других зон санітарного захисту водних джерел. У 2011-2012 рр. на підставі документів, підготовлених екс-службами Департаменту майнових відносин, ці об’єкти були незаконно звільнені і продаються на аукціонах, Генеральний прокуратура.

Відео тут www.kp.ru/daily/ 26136.7/3026396. Кінець.

Джерело: