Одеса побудував ексклюзивний Москвич-2715

Одеса своїми руками перетворили стару «Москвіч» в суперкар. Щоб перетворити знаменитий Пирогок, на який Союз доставив поштову пошту і кондитерську продукцію, в машині своєї мрії Григор Овецьян провів більше $ 100,000 і 11 років.

Він каже, що російські олігархи вже цікавляться джипом – вони пропонують мільйон доларів. «Робота на пару місяців. По суті, це Москвич-2715, те ж «пай», тільки перший великий лист «М» залишається з нього – нічого іншого видно, Григорій сміється.

Bentley або Brabus.
Величезні колеса, вміла живопис і настоянка, розкішний шкіряний салон благородного бежевого кольору - тюнінг зроблений автомобіль схожий на Mercedes Brabus. «У ручках на дверцятах я кладаю з 31-ї Волги, але вони не опухають зверху, а поросла флуш,» Авецьян легко натискає важіль, є ледь чутний клік – не те, що в наших автомобілях. Металеві деталі на тілі невагомі. Це не хром, власник погоджується, але звичайний, ретельно відшліфований нержавіюча сталь. Все зроблено вручну, навіть найменшими болтами, і на всіх деталях, де можливо, майстриня гравюрують торгову марку Іжевського автомобільного заводу. Особливо гордість майстра салону чоловічої статі. Він каже, що він взяв приклад Бентлі: затягування, яке десятки фахівців виконують в несерійному виробництві, був проведений нагородженням в рік. Що таке ексклюзивне саморобне кермове колесо, виготовлене з дуба, нержавіючої сталі і шкіри з фірмовим гравіюванням в центрі - на заводі, такі тільки в шкірі одягається близько дня. Займав Григорію кілька місяців. На відміну від прототипу, все зроблено для зручності водія і продуманого буквально до найменшої деталі. Окуляри піднімаються автоматично, і заповнювати паливо, не потрібно перекручувати кришку бака - просто натиснути блискучий важіль, порушно монтувати в шльопах.

Не простягається.
Заради народження автомобільного шедевра, останні п'ять років Григор провів ніч в майстерні, нескінченно змалювався ескізи, і всі гроші заробляли в себе магазин для перемотування двигунів, нехай на мозковці. Але сім'я не відхилена. «Я пишаю, що у мене є такий батько – без освіти, тільки важко працювати вдалося зробити таку ювелірну роботу. Він спочатку зробив машину для моєї дядьки. Потім він затягував його, а потім він відніс, отримав за смаком. Моя дядька купила новий автомобіль довгий час назад, прийшов, сказав: прийти, не дзвонити з wreck. І мій батько продовжував говорити, ви побачите її знову! Ні один буде мати таку річ, говорить син Аветісян Вахік. Не встигли приїхати до дива джипа. «Ніжна людина приведе до такого автомобіля. Я витратив так багато часу на це, десь на дорозі до мене, Бог заборонений, хтось збитий. Ні! Це може бути лише захоплений, аветісян запевняє.

Під капюшоном.
Серце автомобіля виготовляється з нержавіючої сталі. Під кришкою чорного капюшона є справжньою роботою мистецтва. шліфована начинка іскріва з гравійним автографом. «Це моє ім’я в вірмені, Гогош. І підпис, звичайно, може похвалитися дизайнером. За його словами, радіатор під час плавлення пішов 10 тис. кріплень шайби, навіть резервуари для охолодження рідини (як правило, пластик) виготовляються з високоміцної сталі. У зв'язку з всілякими змінами, вага автомобіля подвоївна, необхідно було збільшити потужність двигуна два і пів рази, інакше автомобіль навряд чи був переміщений - власники Московітів часто скаржаться на слабкість агрегату. В об'ємі двигуна «цукерка» 2,4 куб. Витяжка прикрашена ювелірною статуеткою з подвійною начинкою. Григор Авецьян каже, що він спеціально зробив його так само, як і на російській гербі. І промовив її з російських пені. Скільки монет пішли, не рахував, говорить майстер.

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

60027.

Фото

р.

Фото 9. Я зробив. Злий!

7474777р.

Джерело: