Ремонт в кімнаті

Стандартний номер 11 кв.м.
Це буде 38 фото.

716678р.

2,2 км Після видалення шпалер, ми вирішили зробити все самостійно (ма батько і я).

3. У Позбутися від люстри відразу. План ремонту був тільки в моїй голові, і за батька, зумовлений радянським ремонтом, був неприпустимо.

4. У Я викрутив стіну звичайним викруткою, перемикач буде в іншому місці і 3 положення, замість звичайного.

5. Умань Ми починаємо будувати коробку гіпсокартону. Я зробив це 1 раз в моєму житті. На фото здається, що профіль не зовсім лежачи. Це ще не виправлено, просто намагатися його...

6. Жнівень Інша сторона. Все було зроблено після роботи і повільно переміщався.

7. Про нас Тепер профіль плоский. chandelier вже вимкнено, тому у нас є перевізник.

8. У Покладаємо краби для збільшення міцності конструкції. Як я дізнався пізніше в Інтернеті, ми сортуємо його...

р.

9. Навігація На фото зображені елементи проводки. У нас є 7 прожекторів навколо коробки.

10. На стелі буде світлодіодна стрічка. Для того, щоб перетворити основну напругу 220 вольт на 12, використовується імпульсний блок живлення. Він на малюнку. У нас є 9 метрів смуги, кожен метр споживає 4.8 Вт. Цей блок становить 75 Вт. Хороший запас, щоб говорити.

11. Для кожної лампи приніс 2 дроти (червона фаза). Схема закривається до 0 перемикачем, з'єднання паралельно. В цілому електрика дуже далеко, і все було б навчатися в процесі. Кожен живий ... потрапив тільки 1 раз ...

12. Так я почав процес зйомки трохи. Неділю і ми швидко рухаємось. Пришиваємо штукатуркою, просвердлюємо отвори під лампами (зніміть з набору, для установки дверних замків). Лампи є найбільш поширеними для 25p, лапи хороші - Навігатор світлодіодні 4000K, діоди дуже багато. Шин яскравий!

13.00 р. Інша сторона. Я дуже крутий фотограф, і я маю фотографії на моєму телефоні. Будь ласка...

Р

14. І вони навіть горять !!!

15.00 р. Процес поплавлення, довгий ... нудний ... не цікавий ...

Р

Джерело: