Нямена, Чад

Туристичні ноти. День 6
Невелика гра для любителів Африки. З моменту набуття незалежності в середині минулого століття країна пройшла через ряд воєнних зв’язків і цивільних конфліктів. Останнім часом повстанці намагалися вигнати місцевий диктатор, який прийшов до влади через військовій муфті, але не вдалося. Нижче лінії бідності становить 80% населення. Що таке країна? Це право - майже кожна африканська країна підходить для цього опису, але сьогодні ми будемо говорити про Чад.
Столиця, N'Djamena. Майже мільйон людей живуть там.

Я буду прямо на хорошу новину. Я не борщу в Чаді!
43 фотографії звідси.

01. У N'Djamena є дуже красивим містом. Це виглядає як бідне місто на Близькому Сході, ніж африканське місто. Більшість жителів мусульмани, основна мова арабська.

Р

02. Парламент

3358799

03.03.2014 р. Головна визначна пам'ятка - Великий меч. Побудований французькою в 1978 році.

04.04. Вулиці в житлових кварталах виглядають так.

05. Мар Якщо ви вважаєте рекламу, N'Djamena скоро буде мати садове місто. Сколково.

Габаритний зображення

Мар Дуже гаряча в N'Djamena. Гарячий круглий рік, температура може досягати +46 ° С. Є банки води на вулицях так, щоб мандрівник міг скуштувати його спрагу.

07. Ринок.

08.03.2014 р. Фотографія не може прийматися в Чаді без спеціального дозволу. Ви маєте право отримати дозвіл з поліції. Але ні. Тут, з якоїсь причини, преюдії слухали, нібито фотограф може віднести душу людини, яку він знімається. В цілому дуже барвиста країна, але ви не можете видалити все. Люди отримують гістеричну, коли вони бачать камеру, і вони хочуть збити вас.

09.03.2015р. Смачні продажі.

Р

10. Більше половини дорослого населення залишається невимушено.

11. Небагато вибору.

578560

12. М'ясо і мухи.

13.00 р. Банани і корені коша.

14. Молитва

15.00 р.

16. Закриття.

17. Місцеві жінки.

13 990 Р

18 років І це російська посольство! Після недавньої війни, коли гранатометна оболонка влетіла в посол, була посилена безпека. Тепер посольство виглядає більш як максимальна колонія безпеки.

19. Традиційний малюнок стійки.

20. Відвідувачі на в’їзді зустрічають себе Путіна, ще молодий. У нашому будинку ми побачимо тепло. Відкривали двері, зустрілися з ним особисто, давали йому чай і печиво. До речі, не думаю, що він знає про наш візит, він не знає про мій блог. Посольство не має нормального Інтернету, щоб сидіти на LiveJournal. Посольство в Чаді невелике, з лише кількома людьми. Не існує багато росіян в Чаді. В основному жінки, які одружені Тут працюють кілька геологів. Консул дуже хороший, вам потрібно буде подякувати йому в МВС. В інших рельєфах не допускається на дверцятах. Консул сказав, що вони добре робили. У Чаді є найнебезпечнішим для всіх малярій Фарікан, він нещодавно став хворим і лікувався протягом 3 місяців. Ви повинні бути обережні з камерою на вулиці.

21. Знак на російській посольстві. Шамінь. Я дивлюся, якщо я замовляє нормальний знак в Москві і відправляю його на Чад, вони допускаються, щоб повісити його? Лавров М., виділіть гроші за знак, потріть на вас. Чи можу я купити це?

12545.

22. Читачі просять, що саме Китайське, що робить в Африці? Китайська споруджена найкраща лікарня в регіоні.

23. Директор лікарні.

24.

25. Пацієнти.

26. Реанімація.

27. Китайські лікарі працюють в стаціонарі, тому пацієнти подаються голками.

28. Акупунктура.

29. Місцеві лікарі в лабораторії. Це як чорний будинок Доктора.

30. "Я думаю, що це lupus!"

31. Лікарня кухні.

32. обід лікарів.

33. Альбінос.

34. Вулична реклама.

35. Увечері я поїхав відвідати російську родину. Це Альбіна з Смоленськ. Одружився з студентом Чаді в Росії і незабаром переїхала тут.

36.00 Р Зараз в дружній сім'ї 6 дітей. Старший 12 років, молодший менше року.

37. Вони живуть скромно.

38. Діти навчаються Арабською. Сім'я говорить Арабські, тільки старша дівчина знає російську.

39.00 р. Albina зробив чудовий борщ!

доб. 383

40. Ви не знаєте, як приємно з'їсти справжню борщ у цій дичинності. Занадто поганий не сметана.

р.

41.

Джерело: