Заїзд на Крит ...

Ми завжди любили піти там, я не знаю, де, але потім сімейне свято успішно знімало і вирішив відвідати Греції на своєму фоні.

Вейчери забрали 10 днів до вильоту, на загальну суму 41 рублів за два (Готель Ференікі 3*, поселення Георгіополь), включаючи візи 65 євро на особу. В принципі, для такої кількості і думки, ще трохи більше, але мега компанія "Лабіринт" (до речі, не втомлюється літати з ними, все відмінно роблять і перенести і бронювання готелів ... в цілому, все саме те, що вони пишуться про них) було дешевше, ніж "Кінг" на 5 рублів і в цілому дешевше, ніж будь-який і в середньому на 5 рублів.

Я не п'ятаю заздалегідь, тому що я не з кимось, і я не люблю пити самостійно, тому що рейс з загальною тривалістю не менше 5 годин був безпечно.

У вас буде 108 фото + текст

Заїзд на Крит ...

дві

Заїзд на Крит ...

тример

717796 р.

4 хв

Заїзд на Крит ...

В аеропорту було 40 хвилин або навіть година чекаю на багаж ... тут, по суті, вперше, я шкодував, що я не взяв ніякого алкоголю з мною, тому що це було дуже нудно. Ну, що робити занурення в автобус і керівництво починалося розташувати на вухах, про всілякі речі, про масло, хутряні шути, екскурсії, і як грязь...

Я мав шкодити спирту вдруге, тому що дорога зайняла 2,5 години, і ця молода леді не подумала, щоб заповнювати. Але якщо ви анотація з нього, ви можете побачити дивовижне вікно, яке я зробив.

Заїзд на Крит ...

6 хв

Заїзд на Крит ...

7 хв

575132

Після прибуття в готель, я вже звичаюсь не приймати спирт, тому що при прийомі люди були як хліб з бджолиним Ленінградом, і від сідла натовпу я зрозумів, що майже всі наші рідні російські тітки і дядько і всі вони довго чекали і мріяли про заселення хоча б десь, а інші вже оселилися в, але не можуть жити тому, що хтось любить ковтання, хтось має цвіль, хтось інший має щось.

Моя дружина була сумною, але за дивним збігом, я отримав ключ до кімнати в 15 хвилин і російсько-мовний хлопець весело перетягував мій Чумодани в приміщення. У номері вийшов стандарт, а не студія, яка була оплачена за те, що хлопець сказав: «Для цього сейфу ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.

З огляду на те, що я тільки спати тут, вони вирішили зупинитися, і кімната була нормальною, а не Туреччина звичайно, але з видом на море, мальовничим і в цілому, я не збираюся тут в кімнаті, щоб сидіти.

Заїзд на Крит ...

вісім

81565618

Неймовірно розслабляючи речі в шафах, гроші і шкарпетки в сейфі переїхали на вид на територію, відразу ж фотографував прилеглу церкву, доторкнувшись до моря своїми ніжками, приймали пару знімків місцевої флори, фауни і раптом запам'ятали, що все ще хочу їсти і пити останнім.

Ми пішли в літній час Кафе. Велике кафе, з великим виглядом і білим вином на 4 євро на половину літра. З'їсти вино і не знайшов знайомих літер на меню, ми вирішили переїхати в сусідню установу, так як я не пам'ятаю, але були креветки на 6 євро ... або, швидше, не більше.
Безкоштовно! Що ми швидко присвоїли і залишили для відпочинку, купуючи горілку на шляху до найближчого супермаркету на 2 центи євро на 6 пляшок 0,5.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ... р.

Фото

Заїзд на Крит ... Р

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

929571

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Додано до [mergetime]1379995957[/mergetime]

Але мир не був успішним, очевидно, наявність вина після того, як дорога відчувала себе і ключі до приміщення, так само як я не знайшов сейф. Не скажеш, але я був сумним. Я прийшов з розчином швидко, приступно пішов до прийому і з кам'яним обличчям вимагали ключі до кімнати, які вони "ліві" при проході ... вони, безумовно, не знайшли їх, але швидко давали мені дублікати і від сейфа, до речі, теж.

У мене не було використання сейфа, але також, вони все ще мають дублікати, і є зуб і паспорт і гроші.

Заїзд на Крит ...

Вранці зустрічають нас вранці.

Відмінність -3 годин відчуває себе і в 7am басурман час, ми були на наших ногах. Вони погано в готелі і пішли на море, щоб не доторкнутися з ногами, але плавати. На горі, каплиця. Каплиця була такою милою, але є кладовище поруч. Я люблю кладовище, це зазвичай красиве, тому я зробив сильне рішення, щоб піти вгору.

3610Р. 4200Р.

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Прогулянка вранці добре, але це час і честь знати, або ноги будуть втомитися від Бога. Я купив літр саморобного вина в магазині за пару євро і сіла в диволокно! локомотиви пообіцяли взяти нас на озеро Куарнас, який на острові є єдиною свіжою, неприпустимою красою і в цілому, кожен повинен піти там.

Тексти пісень, а це означає: І я хочу, щоб зробити крок назад до ціноутворення, і я дійсно люблю цифри, так що я можу побачити, де що варто. На самому початку вулиці прямо на березі запропоновано квиток на 15 євро на два, 8 кроків в поселення на 12, ще 20 метрів на 10, і я купила в кінці на 8 євро на два - назад! Греки, вони також хакі, тепер посміхатися, як якщо ви рідні і спробувати ебать вам, як якщо добре, для сім'ї.

Фото

4556797

Озера красива, в першу чергу, з глиняним дном, що робить воду білим, а потім різко так занурює і глибина 30 метрів і колір темно-синій. Це дуже круто, і це дійсно варто. Лоджи платні, вартість 2 або 3 євро за пару, вони в принципі всюди, але я не платив... в будь-якому місці, я просто кладаю і чекав гроші, щоб прийти, але ніхто не прийшов. Я не знаю, чому я трохи ембаррасований, але я пам'ятаю квиток на поїзд за 15 євро замість 8 в 50 метрах і все йде. На озері вони говорять черепахи живими, їх можна побачити на іншому боці, для цього потрібно взяти катамаран. Я не люблю черепахи, я не ходив, я не пам'ятаю ціну катамарану, але керівництво здавалося б сказати 10 євро.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Ми вирішили їсти. Ми пішли на першу кав’ярню, яку ми побачили. Це перший раз я трахнув про розмір порцій, по суті, я розповім вам, потім за три більше днів я трахнув, коли вони приносили мені, що відро салату, потім половину ягняти на дивну ціну. Наприклад, цей салат коштує 2 євро і м'ясо 4 євро.
Вино було власне, тому він не взяв його, але закочував "Ракі", місцевий місяць, краще, ніж в Туреччині.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

На шляху назад до поїзда, який проходить через 20 хвилин, помітив приватний музей. Не вдалося знайти власника або Держателя, де все це залишилося неперевершеним. У слово, дуже дивний АК на стіні!

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Повернувшись до моря, фото кошеня, коктейлю для дружини, їсти для мене і сну. Враження досить.

Заїзд на Крит ... р.

Фото

Заїзд на Крит ...

Ранок вранці. Давайте перейдемо до активної частини поїздки. Моя дружина для сніданку і передп'яття, і я шукаю залізну коню. Дві години цінового моніторингу, прокат орендних офісів, склянка вина та воли! За 67 євро без франшизи з повним страхуванням я виграв Hyundai i10 з двигуном 1,8-літрового двигуна. До речі, я любив цей автомобіль і якщо у мене є можливість, я обов'язково буду купити один.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Наповнення до двадцяти і вперед. Першою точкою є деякі дивні руїни в бухті біля Ганії, руїни так подобаються, але вони на горі і погляди відмінні. Зверху ви можете побачити деякі види оборонної структури, що це, коли я ніколи не розумію.

Заїзд на Крит ... р.

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ... Р

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ... р.

Фото

Заїзд на Крит ...

Точка два. Свято-Троїцький монастир. Легко знайти, якщо ви йдете на нову національну дорогу, то знак буде важко пропустити, асфальт на дуже ворота. Вхід до установи становить 2 євро на особу.

Всередині це прекрасний, є музей, де ікони 13-14 століття вішуються (без сигналу і охороні), золоті монети хрін знає, яка епоха, хроби монахів і всіляких міністрів там, книги і т.д. Ви можете прогулятися в будь-якому місці, навіть на дзвіниці можна піднятися. В цілому, це круто, але я не фанат таких закладів, тому я вибрав тьмяки в тіні дерева, що, як 800-річний планшет, говорить.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ... Р

Фото

Заїзд на Крит ...

Точка двох і половина. В той час як водіння в Ханья я бачив дивовижний пляж, з хвилями, дивовижний колір води, в цілому я відразу сповільнився до пропуску. Ledzhak як звичайний 2 євро на пару, але знову не сплачував гроші. Німець знову прийшов на них.

Заїзд на Крит ...

Точка три. Ганія. Чанія є старою містом, колишня столиця острова є дуже красивим, прямо дуже, є бухта з кораблями і музейами і вузькими вулицями, як на листівках, а потім я бачив Niva, тут це сила російської зброї ... thu автомобільна промисловість.

Заїзд на Крит ... р.

Фото

Заїзд на Крит ... р.

Фото

37657757

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Не в центрі або на околиці. Повністю автомобілів. Я повинен бути на платі, але я не довелося платити, знову припинно ніхто не прийшов за гроші. Складання грецьких людей.

З'їсти, варити над розміром порцій, як їсти його на одному обличчі, для мене таємницю. З гранатометом навпіл і вином, опанував його в годину, але не тут це було, разом з векселями 13 євро, офіціантка принесла плоди, якийсь неперевершений десерт і грам 300 раків. Це був безкоштовний подарунок дружині від власника ресторану, він вийшов, посміхався, чекав мене, щоб пити напій і побажав мене хороший день. До розумного спостереження я не можу прийняти подарунки і водіння, я сказав, що тут немає поліції, що не було і не буде, що комунізм замовив їх напою! Я вже смоктати винні окуляри так 5, 1-2 склянки не розвивалися.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Повернувшись до нас трохи часу, я тепер знав, що немає міліції, тому що вечір не втратив, це було прийнято рішення проїхати в місто Rentimo, користь нас не занадто далеко 15 або 17 км.

Ціль була променадою, яка розводять до нагадує Венецію, але навігатор в голові не тому, що коли темний був обмежений центральними торговими рядами біля парку. Місце чудово, я не цехолічний, але я прогулявся з задоволенням, вузька вулиця з магазинами по обидва боки ... зачаровує. Це обов'язково. Але тільки пізно вночі. Я підозрю, що атмосфера не виправда.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ... , Україна

У день, як правило, закінчився коктейлем для своєї дружини і скла для коханої.

Заїзд на Крит ... р.

Ми вітаємо вас з ранку ... не прохолоди або світанку, але за вимогою дружини отримати і робити фотосесію. Ну, якщо я не говорив, але дозвольте мені спати ще 15 хвилин, там буде більше однієї кадри, і так ебать, одна картина і шахрай.

Заїзд на Крит ...

Ультиматум було прийнято рішення піти в іншу сторону острова з метою занурення Лівійського моря, замку Франсо-Картєло, руїни біля девіла в горах та інших нитках по дорозі.

Я побачила щось дивне. Слово в горах, як виявилося, весь знак не вийде, вони все люблять. Це народне задоволення, щоб піти в гори і стріляти при ознаках, користь гармат в кожному будинку, як і приватний музей на озері.

Заїзд на Крит ...

Точка одна. Ми втрачили на це випадково, коли ми побачили знак на дорозі, що вилітають в музей Другої світової війни. Музей шокував мене, це класно, ніж Rentimo, Chania. Охолоджувач, ніж всі навколишні море і навіть крута горілка на 2 євро на літр.
На в'їзді був протиповітряний пістолет, на дворі кладуть морський мін, а в будинку був бомба Люфтваффа розмір автомобіля. Музей є приватним, сини майстра були частиною під час війни, батько почав збирати копання зброї, а сан продовжував і ріже гроші на цьому. Не вирізати багато, але тільки стільки, скільки ви даєте. Я дав вам 10 євро.
Власник не зобов'язаний взяти картину з флешкою, без спалаху він виявився для того, щоб вигнати і відволікатися від споглядання, він має власний сайт, подивіться там.
www.warmuseumaskifou.com/

Шукаю, я кажу це знову, я ебать!

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ... р.

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Точка два. Обстеження палуби на проході. На жаль, нічого особливого для написання, красива, але ні. Свіжий коштує дорого 1,5 євро. В цілому ви можете зупинити пошук, але не більше. Свіжі бінокулярні.

Заїзд на Крит ... Р

Фото

Заїзд на Крит ...

Твитнуть 3. Чорно-Слакон або щось. Місто на березі Лівійського моря помірно красиве, з пам'ятником партанці, руїни на горі, церква на скелі і кафе, де кожен говорить російською мовою! Тут я повинен сказати, що я сплатив за першу парковку, грека була або робоча або ж привітна, і тому зібрати 2 євро відразу на шляху, поставити машину на фрібі не вийшло, добре, приїхати.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ... Р

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ... р.

Фото

Заїзд на Крит ...

Твитнуть 4. Руїни біля Анополи. У цій частині я захоплюю якість доріг. Це Анопольі, щоб знайти в ас, в горах, це майже мертве село, але там в горах, ебать знає, які камені дві смуги асфальтової дороги з ідеально рівним полотном. Я відчуваю себе поганим для мого міста. У центрі є вежа з годинниками, адміністрацією, платником і кафе, в ній ми робимо чашу в горах і повернулися до того, щоб подивитися місце для купання.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Точка 5. Солодкий пляж, не хірург, що куска, але хірург, що пляж. Думка...

Я побачила кабіну, яка була приваблива з оголошенням морського таксі, який візьме мене за 14 євро для двох до незабутнього місця, лагуна з чистою водою, 14 євро я підібрався, але коли я був водінням від Анаполія спини, я бачив знак на дорозі, кажучи, що якщо ви відмовтеся від автомобіля і прогулятися по скелях, ви приїдете до цього дуже люкс пляжу. Я вирішив піти.

Дорога не близька і іноді травма небезпечна, але варто йти, погляди відмінні.

Я попередив вас, я не знаю, що це місце було, але коли я отримав там, мої сумніви впав. Там були дядьки і тітки старого віку з сперматозою китувати качки і сиськи, як молочні корови. Я не бачу це, вона шокувала мене, але там ніде відступати, і я побігла з очима, закритими до далекого краю пляжу, там я приваблю кав'ярню стоячи на воді. Я не був впевнений, що на шляху назад, коли я бачив голі бабуся, я не мав інфаркту, тому що я відвертаю літр вина з рухається, а потім ще 3 рази 50 раків. Допомогло мені забути солодкий сон на 3 години під негарячим сонцем біля води.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Твитнуть 6. Замок Франо Коцело.

Замок настільки милий, я не пішов. Є в'їзд 1 євро на людину, але немає нічого дивитися на, є квадратна стіна, одна вежа в яку можна піднятися, я не раджу вам піти тільки якщо ви не вставите всі ці викривлення.

Заїзд на Крит ...

Точка 7.
Як пропустити його в підручниках, я не знаю, як я пропустив його на шляху, але на шляху назад я пішов там. Музей «Рабочий квартал Амури» Це відмінне місце для придбання та смаку вина. Я купив 3 пляшки червоного і білого кольору на 4 євро і один з п'ятирічним вином на 15. Вино дуже смачний, все, що ви відвертаєтеся в кафе нервово-копчених в коридорі, хоча набагато краще, ніж купити в Асхані або іншому місці.
Ми провели вечір у Тропікані Кафе, і ви зможете побачити її з вікна кімнати. Ми були показані місцеві танці, ми їсти піцу і пішли на ліжко.

Прогулянку на пляжі. Я подарував машину вранці, він зробив його особливим способом, коли я прийшов і показав ключ, я попросив його кинути на нічний знак, і це дійсно кінець його, ніхто не пішов, щоб побачити машину, ніхто не перевірив газ в резервуарі, хоча я пішов його більше, ніж я мав.

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Фото

Заїзд на Крит ...

Головна
Я думаю, що я буду назад. Я не бачив пляжу, де був знятий Боунті, я не бачив чудесне місто Айоса Миколая, я не бачив печеру Зуса.

Заїзд на Крит ...

Фото

Додано до [mergetime]1379998244[/mergetime]
Я отримав все - розбити його!

Я витратив 490 євро на все, разом з мій автомобіль, харчування та сувеніри. Останні 90 євро я витратив зі складністю, я просто не знаю, де були сувеніри і все, що ви хочете, 4 дні ми нічого не заперечували, і ви можете зустріти 300.

Заїзд на Крит ... р.

Джерело: