Норвегія. Країна перемог соціалізму

У той час багато постів були написані про життя росіян в різних країнах. Але Норвегія має щось обходити. Ось так, щоб говорити, мій 5 ст.

Я жив у Норвегії протягом 6 років, 4 років в Бергені, тепер в невеликому місті біля Свавенгера. Після 7 років ви можете подати заявку на Норвезьке громадянство, але потім вам доведеться відмовитися від Росії, і я не хочу. Я залишаю російську мову за час перебування, оскільки посвідка на Норвезьке місце проживання достатньо для мене. Моя робота – науковий співробітник, тому всі факти прийдуть з дзвіниці.

Продовження під kata ...

Так, багато лавок:
1,1 км Норвегія - невелика країна з населенням 5 мільйонів. Це вважається одним з кращих, якщо не найкращий у світі з точки зору живих стандартів. Мало знає, як вважається цей стандарт життя, але тут досить комфортний.
2,2 км Я погоджуюсь, що стандарт життя тут є найвищим, якщо не для клімату. Він розсмоктує. Майже весь час тут на західному узбережжі, один сезон восени. Влітку прохолодно, в середньому 15 градусів, взимку не холодно, близько 5. Звичайно, є заморозки, але не нижче -15. Дощ. У Осло клімат схожий на Санкт-Петербург – більш контрастний. У горах і на півночі він холодний влітку і взимку. У липні цього року був навіть мороз.
3. У Є норвезькі мови, які живуть в Норвегії. Вони дуже дружні до іноземців, але вони не закриваються. Такий характер закритий, Nordic.
4. У Є багато іноземців в Норвегії, тому що не вистачає працівників. Навіть після кризи. Є всі види арабів, але вони всі з різних країн, тому їх етнічні групи не відрізняються як в центральній Європі. Є багато поляків, але вони є кавказькими.
5. Умань мусульмани дуже обережні, вони немовляті, але вони ретельно зцілені. Слави набагато зручніше.
6. Жнівень Дуже рідкісна для норвезьких людей, які погано лікують іноземці. Навпаки. Коли ви намагаєтеся говорити Норвезькою, вони хвалі, череш. Навіть діти намагаються говорити більш чітко, якщо вони розуміють, що вони мають справу з іноземцем.
7. Про нас Є дві офіційні мови в Норвегії: бокмоль і Нинорськ. Bukmål є варіантом датської мови, що прищеплюється в часи залежності від Данії, а Nynorsk - штучна мова, створена на основі місцевих діалектів. По суті, кожен говорить про свій власний діалект, іноді повністю незрозумілий.
8. У Можливо, завдяки великій кількості діалектів, норвезькі мови говорять англійською мовою. Туристи, які знають англійську мову, дуже комфортні.
9. Навігація Середня заробітна плата становить 5,000 євро, з яких близько третини їсти податки.
10. Податки високі і прогресивні. Якщо дохід фізичної особи перевищує 10000 євро, то 55% податків доведеться сплатити. Максимальний податок на юридичну особу становить 80%. Депардієв не буде йти в Норвегія :
11. ІРС знає все про всіх. Податки приймаються з будь-якої розкоші: прохолодний автомобіль, вілла, яхта. Официальные предложения информациионные предложения и одлуки и одлуки и одлуки и одлуки.
12. Офіційний робочий день - 7.5 годин. Будь-який вище норми оплачується за абсолютно різною швидкістю. Код праці дуже поважний.
13.00 р. У Норвегії це не так багато податків, оскільки вони повернулися до медицини, освіти, доріг. норвежці іноді залягалися, що за такі гроші вони можуть отримати трохи краще ліки, освіту і дороги, але вони просто не були в Росії.
14. Сімейний лікар (терапевт) коштує трохи грошей, стоматолог коштує дорого, все інше (спеціалісти, лікарня) безкоштовно! Немає такої речі в подарунок або винагороду. Рівень якості.
15.00 р. Не існує корупції в Норвегії, принаймні на рівні сламанця. Я не знаю, що чим вище. Я не можу уявити, що це подобається лікарю або офіцеру поліції. Чому?
16.00 р. Це країна винахідливого соціалізму. Не існує ніякої стратифікації, немає багатих і бідних, тільки середнього класу. У будь-якій норвезькій сім'ї (за роботою обох подружжя) є можливість мати будинок, автомобіль, два діти. Багато людей мають невелику яхту або яхту. Або котедж кудись в горах або по фейорду.
17.00 р. До пенсії (67 років), коли діти вже на власній, можна придбати квартиру в Іспанії і піти там, коли постійне осіння повністю нудно.
18 років У віці від 18 років, юнацький сапіренс має можливість самостійно жити. Якщо дитина хоче навчатися, держава виділяє особливий кредит, для якого можна жити толерантно протягом усього періоду навчання.
19.00 р. У Норвегії ви можете пишатися будь-якою професією, оскільки вони добре оплачені і затребувані. Секретарний захоплено розповідає, як навчається сина в ТТУ як тракторний драйвер. Не кожен є ефективним менеджером, хто має працювати. Масляна промисловість - це регулювання.
20. З 2009 року в країні повністю визнано сам-секс шлюб. Незважаючи на те, що я не бачу натовпу бобів, паради G&D не проводяться. Норвезькі лікують відхилими особистостями з очевидною прохолодою.
21. На відміну від центральної Європи, Норвегія має дуже розвинену сім'ю. Держава сприяє зменшенню податків, виплаті допомоги дітям.
22. Багато Норвезькі є релігійними, але вони рідко говорять про це. Ви можете провести рік, який працює з колегою, а потім дізнатися, що він співає в церковному хору.
23. Кількість дітей в сім'ї - знак благополуччя. Людина з сім'єю з трьома дітьми вважається успішним, насиченим. А релігія заохочує її. Більшість людей не піклуються про ваш автомобіль.
24. Не можна жити на підтримку дитини в Норвегії, оскільки це всього 120 євро.
25. Я не знаю, як жити на користь безробіття. Я не маю друзів, щоб ніхто не запитав.
26. Норвезька валюта є кроною, але я написав всі ціни в євро, щоб зробити її більш чітким.

Я втомився писати, і ви, ймовірно, читання. Якщо у вас виникли питання, напишіть. Все найкраще!