Ресторанний інцидент

Маленький фон. Я працюю офіціанткою в престижному ресторані в Москві. Більшість наших гостей є заможні люди віком від 30 років.
Насправді, сам випадок, приїжджайте до нас пара, відразу ж ви зможете побачити, що учні, тушкований букет троянд, недбалий погляд і вік 20 років.
Я не думаю, що ви отримаєте будь-який чай з них, але романтичний Ік вирішив піти в хлопці будь-яким чином. Свічка на столі, квіти в вазі, столик для двох в кутку. Я не згубив мене, пара ate 600 рублів, попросила розрахувати, принести чек і піти на інші гості. Я шукаю хлопці, як енергійно збираю і відварюванню (не, вони всі платні), я їду до столу я шукаю на перевірці і пам'ятаю, що я забуту, щоб зламати нашу фірмову воду (2 літри, це хлопці і щасливі бачити) І я думаю, що це смішний, звичайно, що вони пішли так швидко, але вода, це не страшно. Я помітив iPhone на столі. У мене було виїхати звідти 2 пляшки води, щоб забути мого телефону. Перша думка - «Ви повинні залишити себе так, щоб ви не відпустили так швидко, але нехай чесні, вона стала щіткою від такої думки. Готель знаходиться в 100 метрах від готелю. Я зловив, я викликаю, вони дивляться на мене з ебать погляд, і я тримаю мій телефон і сказати, "Рун швидко." І стояти, очі в асфальті, дівчина завдяки З почуттям виконання я кажу: «Вода на будинок», повертайтеся і назад до роботи.
Завіса!

СмішніДестро

Джерело: