Як покарати молодят самостійно?

Іван Феофан пише:

Так як кілька людей вже запропонували детальну інформацію про те, як особисто покарати молодят, я розповість вам, бо у мене є невеликий досвід. Прийміть участь і коментарі.

Таким чином, ви не тільки побачили порушення водійського режиму, але й зафіксували його на фото / відео? Привітання. Ви можете забути і записати, або ви можете грубо покарати відступника.

Головна Фото/відео має чітко відрізняти державний номер транспортного засобу.

Приклад:

Ви не повинні робити це.

(Як ви розумієте, Папаніна 7 в цілому хлібопекарня для альтаторів.) Якщо ви не знаєте, де ви можете керувати.

Далі необхідно пам'ятати точно де, коли і коли відбулося порушення. Хоча часто місце, час і дата інциденту зберігаються на фото. Скажіть тут:

Потім перейдіть на сайт ГИБД.ru/letter/ виберіть свій домашній регіон і почніть.

З більшості полів не повинно бути проблем, поштова адреса (не адреса реєстрації) обов'язкова для надсилання підтвердження прийняття заяви поштою, мобільний телефон - для зв'язку, я був корисний. «Пуре звернення» – звичайно, «Державність», але напишіть текст самостійно. Ось манжет:

«Час» «дата» за адресою «адреса порушення» я зафіксував порушення руху водієм автомобільного державного номера «державний номер». «Суть порушення». Фото додано. Будь ласка, зв'яжіться з нами

По суті, стиль презентації безкоштовно, головне - вказати всі деталі. Далі прикріпіть файл / пров'язуючи несправність автостабілебудування і надішлемо до ГИП. Упродовж 30 днів ДАІ зв'яжеться з вами і попросить вас приїхати і написати заяву рукою (як був випадок в моєму випадку).

В цілому, підготовка та відправлення заявки через сайт займає 10 хвилин.
Написання заяви до ДАІ – 5 хвилин + дорога.

Крім того, є спосіб відправити заявки через Інтернет таким чином, що ви не повинні піти в поліцію трафіку, для цього вам потрібен готовий шаблон додатків, який потрібно заповнити, роздрукувати, вивісити, сканування і відправити в поліцію трафіку по електронній пошті разом з фото або відео доказами. Але я не встигла зробити шаблон, бо я поспішав. Якщо хтось може дізнатися більше про цей метод і допомогти мені завершити цю посаду, я буду дуже вдячний.

Джерело: