Три різних Путінів

Здається, що допельганці Путіна почали використовуватися за масою. Попри те, що за словами автора, видання якого вже зробив багато шуму. На цьому тижні в медіа трансляцій відкрився всі «варіанти Путіна». І кожен Путін, за словами автора, має свою функцію.

Авторський текст під kata ...

320420р.

Попри те, що особа Путіна різко змінила. Ви можете побачити це навіть, спостерігаючи новини з зомбі коробки. Наприклад, є порівняльним вибором образів Путіна з 6 вересня, 10 та 12 (екрани, зроблені з новин каналу 1).
Очевидно зміни кольору обличчя та очей. Ну, очі - OK, можливо, вони контактні лінзи. Чому змінюється обличчя так швидко? Майже кожен день відрізняється. Після всього, де знаходиться Пескков?
Багато західних і російських медіа джерел стверджують, що президент повністю відрізняється від себе, але для цього немає чіткого пояснення. Більшість російських медичних експертів не хочуть торкнутися на цю тему. Навіть анонімно. Акуратно зауважив, що при появі Путіна є сліди проти старіння процедур, з яких не можуть бути сильні зміни в обличчі.
Я не знаю, як це дійсно так, але здається, що ці «збережені» процедури перекачуються до Путіна щодня, замість сніданку. Бррррр... Уявіть, якщо ви побачили різні обличчя з кожним днем в дзеркалі? Ви можете піти з розуму.
П.С. Ось що ще я помітив - хлопець, який на першому фото (06.09.2013) любить їздити по всіляких форумах-шморумах і пускати пласкі жарти. Другий чувак (10.09.2013) - це тип nerd, рідко з'являється в публічному режимі. Третій чувак (12.09.2013) в основному відокремлює хлопці з міністерств і відомств і навчає розуму піонерів.
Джерело

Джерело: