Акумулятор вогнетривкий M1A1

Я зацікавив проект повітряного бака M1A1 Abrams, який був побудований в майстерні бойової групи, спеціально для гри в аероболі для Манхеттена. І сьогодні я бачив повний звіт про його будівництво.

У вас буде 39 фото і текст.

Далі текст буде опублікований від імені Володимира (голова МГ "Кобат").

Історія і процес створення абрамів А1М1 повітряний резервуар

Я мав ідею для резервуара довго. Все, що я думав про те, як його реалізувати, тому що технологія креветки досить дорого.

МТ ЛБ був обраний в якості основи, тому що з кресленнями і розмірами я знайшов онлайн, він добре підходить під Аврамською вежею. Що це таке ж висота, як відстежена платформа Abrams без вежі.

...

...

...

З кресленнями резервуара Abrams зрозуміло – я купив моделі MTLB і Abrams на масштабі 1:35. Допомогло зібрати Андрій.

Я досить оцінити, що МТ ЛБ дуже легко підходить під рамою Abrams. MT LB, звичайно, вже трохи коротше, ніж Abrams. МТ ЛБ - шість-ролл і абрам - сім-ролл.

Я вирішив вирівняти цей недолік за допомогою набору широких гусениць до МТ ЛБ. З ним МТ ЛБ став більш схожим на танк і придбав ширину плюс двадцять сантиметрів. Для більш детального ознайомлення з задньою протокою МТ ЛБ ми збільшили плоску зірку, яка має Абрамс. У той факт, що Abrams є провідною задньою зіркою, і MT LB має провідну зірку. На тілі ми також набираємо розширення, і він вийшов досить схожим.

Тоді я знайшов хлопці, які роблять квадрати і снігоходах. Вони просто робили всі ці комплекти тіла, дуги, підсилювачі, захисти. На цьому ускладненому проекті взяли участь хлопці. Багато речей, які вони зробили з нуля.

Акумулятор вогнетривкий M1A1 , м. Київ

...

...

Акумулятор вогнетривкий M1A1 р.

...

Абрамс не має ніяких синдиктів в Інтернеті або в будь-якому місці. Всі розміри повинні бути прийняті безпосередньо з пластикових моделей 1:35 і масштабовані до реального розміру. З металу, намагалися, рафіновані. Кути з'єднання деталей не можна вимірювати заздалегідь, все було налаштовано експериментально з кожної окремої деталі.

Вузлом поворотного механізму башти виявився досить складний, так як вежа важка і зважує одну тонну.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

З гарматою така ж історія, механізм також досить складний, так як пістолет також дуже важкий, якщо врахувати підйомний важіль гармати, виходить близько 800 кг.

...

Додано до [mergetime]1380258563[/mergetime]
Але хлопці, адекватно справляються з усіма завданнями – вежа була обертається, пістолет піднімається.

Додано до [mergetime]1380258590[/mergetime]

...

...

...

...

...

...

...

Звісно, для того, щоб MTLB перемістити, потрібен огляд, оскільки все закривається попереду. Для механіки водія організовано огляд камери. На одному моніторі були 4 камери, монітори, квадротор, а відповідно 4 зображення.

Таким чином, механік-драйвер отримав зовнішній вигляд з вежі зверху вниз. А одна камера йде в точку пістолета, який знаходиться в машинному пістолеті, поруч з гарматою. Відповідно, ми плануємо принести гармату до свого майбутнього. Організація перехресних ідей через ас, надихнути зображення діапазону, швидкості та ін.

...

...

Зброя в майбутньому ми плануємо стріляти і повітряно-акумуляційні боєприпаси типу TAG (за рахунок поставки стисненого повітря) і лазерного імпульсу для ураження подібного обладнання або укріплень (на основі лазерної мітки системи).

Вогнепальна амуніція для зброї.

У першій грі, звичайно, ця система не доведе себе у всій своїй славі, бо це був наш перший досвід використання такої системи, але ми активно співпрацюємо з розробником і думаю, що він поліпшить цю систему і це буде добре працювати.

Крім того, ми плануємо організувати лазерний діапазон міток, який буде розміщений в клубі Stalker. Теер буде мета абрамів з датчиками ураження і однією RPG, тому люди можуть прийти і навчати безкоштовно між ігри в поразку RPG техніки.

Будь-який, хто побачить цю ціль певною кількістю разів поспіль, може претендувати на патч гранати. Ми також можемо зробити гранатомети в класах - 1, 2, 3 класи - в залежності від того, чи можна вдарити рухому ціль кілька разів поспіль на статичну ціль.

Я сподіваюсь, що це буде цікавим і допомогти командирам в роботі, щоб зрозуміти, хто видає набір протитанкової зброї наступного разу. Люди з патчами зможуть формувати бекону протитанкових сил у гри в повітрі.

1:35 модель Абрами в результаті активного використання взяли досить сумний вигляд, але це просто показує, що його використовували в процесі створення.

Що таке вартість будівництва аеробного бака A1M1?

У мене були питання про вартість створення цього абрамського макупу. Справа в тому, що це не дешево, звичайно, задоволення. Самий MTLB (купив його з зберігання), вартість одного і півмільйона рублів.

Пробіг невелика, тому ми не страждали з ремонтом і в шасі повністю працює автомобіль. Що ж, ми займалися комплектом і його монтажем. Завдання було зробити знімний (тобто не зварений до комплекту кузова MTLB), щоб він був видалений з цього автомобіля і встановлений, наприклад, на іншому автомобілі, якщо ми йдемо в інше місто.

Сам комплект коштує нам близько 800 тис. рублів. В цілому проект з усіма сортами відеоспостережень, звуковими системами емісії (при цьому танк був встановлений динаміки і підбуфер для імітації звуку пострілу, коли він не заряджається, говорить піротехнічний заряд) вартість 2,5 млн рублів.

Це дуже серйозний проект і природно має серйозні вимоги до безпеки і транспорту. Перед тим як повторити щось, як це, подумайте кілька разів, це не просто.

Зареєструватися

Джерело: