Як бізнес зраджує нас: Відгуки співробітників

У цій статті ми зібрали коментарі користувачів соціальних медіа, які працюють для відомих і поважних компаній:

1,1 км Я працював за Claires. Наша підготовка триває 15 хвилин. Потім ми відправили до промивання дитячого вуха. Після процедури ми просто протерли кров голкою і використовували його знову для наступного відвідувача.

2,2 км Я працював в компанії «Арізона сода». На етикетці одна з них була «Мада на весняній воді» – і вона була вірною. Для кожного 600 галонів напою ми заливаємо саме одну галону весняної води в бак.

3. У У старому готелі, де я працював, ліжко було змінено тільки якщо він виглядав брудно.

Далі >>

4. У

Коли я працював на HHGregg, ми повинні розповісти клієнтів, що їхні старі телевізори будуть перероблені. Ми були насправді просто кинути їх.

5 хв

МакАллістер виробляє льодовий чай, який називається «Красивий чай». Сайт компанії говорить про те, що « рецепт цього напою зберігається секрет». Це дійсно просто дуже солодкий Lipton. Величезна кількість цукру розчиняється в льоді Lipton – це ціла страшна секрет відомого чаю з льодом.

6 хв

Я працював в одному з магазинів моряків. На тиждень перед великим продажем ми змінили всі цінові теги на товарах, підвищуючи ціни. На біговій доріжці, наприклад, ми прокидаємо 500 доларів. А напередодні продажу одягаємо етикетки "- $ 200" на них. Це, навіть під час продажу, вони були $ 300 дорожче, ніж звичайна ціна.

7 хв

Я працюю в Orange Julius протягом чотирьох років, і я розповім вам, що свіжий сік, який люди оплачують шість доларів, тільки половина цього. Друга половина звичайного соку з концентрату.

8. У

Я працював в центрі безпліддя в одному з найбільших міст США, в лабораторії IVF. Ми зробили близько 2000 IVFs на рік. І багато разів висаджували ембріони одного батька.

Рарелі до таких випадків стають відомими загальнодоступними. Як правило, клініка намагається захопити справу.

9. Навігація

Goodwill вважається благодійною і некомерційною компанією, але її щорічне надходження становить близько $ 100 млн.

Більшість речей, які пожертвують (близько 80 відсотків), викидають або продаються в об'ємних країнах світу. Решта - що виглядає нове або практично нове, продається в магазинах за цінами трохи нижче оригінального.

Дуже темна вода.

Ці люди отримують величезні прибутку від того, що ненавидимі люди жертви. Вони кажуть, що вони дають роботу людям з обмеженими можливостями, які важко знайти роботи. По суті, вони розумно знайдуть петельки в законі, щоб оплатити відключений пікант, скориставшись їх безповоротністю.

10 хв

Я працював в ресторані Elephant в Колумбусі, Огайо. Наші менеджери вимагали збирати нерозширені продукти харчування з тарілок відвідувачів та поставити на тарілки інших відвідувачів.

11.

Столиця Один робить цей трюк: Якщо ви хочете сплатити їх на кредитну картку, вони не скажуть вам всю суму, яку потрібно сплатити – просто поточний баланс.

Ви платите стільки, скільки ви сказали, і ви живете в миру, ненавигідне, що у вас є $0.12 в боргі, з інтересами та штрафами, тому що вони перестануть надсилати повідомлення про статус рахунку (я думаю, що рахунок закритий).

А один день, ви навчитеся з юридичної фірми, яка ви owe Capital One $400.

12.

Я працював соціальним працівником в школі-інтернаті для людей з обмеженими можливостями. Одна з наших палат стала вагітною - матова дівчина з серйозною затримкою в розвитку. Ми зробили деякі тести ДНК, а батько дитини був одним із співробітників школи-інтернатів. До того ж дівчина виявила сифілію, яку батько дитини не мав. Вона була ріпакована принаймні двічі на два різних чоловіків.

13 хв

Я працював в університеті, де в 70-х роках молодий вчений зробив стрімку та запаморотовуючу кар’єру.

Одного разу він зібрав групу студентів і пішов з ними в Єгипет, але в одній точці тільки зникнув гроші, виділені для поїздки, залишаючи студентів з величезним боргом за готель, який вони не могли платити.

Минулого року, коли були відомі деталі своєї біографії, ми дізналися, що цей професор є біологічним батьком Стівських робіт.

14.

Я працюю для компанії, яка надає людям кабельне інтернет. Як швидко ваш інтернет, ваша компанія робить те ж саме.

15.00 р.

У нашому ресторані ви можете вибрати лобстер в акваріумі, щоб підготувати його до вас. Проблема полягає в тому, що ваш лобстер буде чекати на кухні, коли ви залишаєте, і ви будете ще один, щелепний.

16 мар

Я можу поспілкуватися з повними знаннями, які 90 відсотків суші ресторанів лежуть про те, які риби вони використовують.

Звідси.

Джерело: