Що Південна Центральна з першої руки

Як я писав в цій темі, так що це сталося, що я працюю в самому центрі Південно-Східної, і що я можу сказати тут - я також живий поруч.

Як пообіцяли – коротка екскурсія «відсутнього».
Громадяни, розслабляйте і привітайте до світу смаженої курки, барбекю, перукарню, а також позачерговий сміх (з деяких причин) чорних американців.

25 зображень

р.

Так, південний центральний є досить великою площею і важко описати його в цілому. для інформації: є Західна сторона (західна частина) Східна сторона (східний) У західній частині живуть переважно чорною, на східних Мескіканах.

Почнемо на західний кінець.

Це будинки, де рідні насправді живуть.

Як ви можете побачити житлові будинки, а головне приділити увагу автомобілям

р.

сторона на стороні

ще раз

переїзд по центральних вулицях, важко помітити місцевий бізнес. Перше, що ловить око - це величезна кількість товарів, які продаються прямо на вулиці (Я не бачив такого в Америці, просто в будь-якому місці)

861315

бізнес знову.

241252

Але головним бізнесом в Лос-Анджелесі є бари. Це просто пір--- ці товари, я навіть бачив сітку навколо сітки. Я просто не розумію.

Українська

До речі, якщо є хтось з L.A., ви можете відписати те, що ебать ви отримали на задньому дворі. Тут є головні двері, але завжди є ебать знак, який говорить: "Я бачу, але вхід з двору". Чому?

Ви не зацікавлені в побутовій техніці?

р.

Ні, то що про їжу?

Тут ми знову йдемо, доступні продукти харчування, і до речі, з зеленого хреста, ось аптека.

або тут, як стільниковий магазин зв'язку, немає. Для зручності покупця і асортименту можна відразу придбати підгузники

будинок-будин... (так говорити)

раптово, скло в самому машині падає, сама рука прилипає з вікна, радіо переходить на місцеву хвилю і з якоїсь причини, щоб швидше, ніж 40 км / год навіть не тягнеться

р.

Але є інші.
Я використовував для роботи в цьому будинку.

(Якщо хтось цікавиться, я зроблю меблі)

р.

або щось.

Але найцікавіше, поряд з тим, що я побував у цьому чудовому маленькому магазині. Все яскраве і барвисте, як і всюди ще в південному центрі.

доб.

Що я можу купити тут?

Що про Білий Лев?

Додано до [mergetime]1380420170[/mergetime]
Оригінал

...

або щось в блакитній коробці

Зверніть увагу на два абсолютно неспроможних продавців і абсолютно незрівняні телевізори за $10.

на східному боці пилила дует, що продає повну намистину таких телевізорів прямо на трасі. Я хотів би зробити картину, але якось він був дивний, тому я виглядав і зліва (де він буде про східну частину, ви будете розуміти, чому)

Ось магазин лікера біля моєї роботи.

Ну, океї. Я впада в східну частину. Я відповідав, що я відчував себе дуже незручним.

Ось церква знову.

місцевий парк і група волонтерів, які очищають його.

(Для довідки, у всіх інших сферах міста, це робиться спеціальними послугами, але це, ймовірно, не доля.)

Для експертів та експертів це місто Ват

І ось вулиця, де поважний громадянин продав ліцензійне обладнання на заводській гарантії.

А хто живе тут.

До речі, в Лос-Анджелесі була тема про метро

Але я хотів би закінчитися позитивом, ви можете знайти тут і дуже хороші райони.

гарний будинок

р.

Здавалося б, про те, що він був різним.

Місцеві жителі стверджують, що все кардинально змінилося протягом останніх 15-20 років. Я хочу вірити, що в якийсь день буде приємно жити тут.

км

Найголовніше, що я не відчуваю ніякої негативності. буває, що все вже занадто багато, але в таких моментах Я пам'ятаю одного друга, з яким я працюю, або скоріше його прізвище і ім'я, і все, як руки знімається - так увагу:

сантехніка
чорний
- Назва: Принц
- Прізвище: (Я не чекав) Наполеон

Нарешті, є щось привабливе в цьому місці. Доброго дня!

Я думаю, що я маю все.

Джерело: