509
Реінкарнація Луаз 969
Я випадково з'являвся по-справжньому хлопця, як це.
Це сором'язлива, щоб прийняти таку чоловічу людину до грязі.
6 фото за допомогою автора
Авторизація
Про мій автомобіль.
Моя батьківська машина не є... Я виклав, тому що він не живе в Інтернеті.
Автомобіль виготовлений на основі Luaza 969M своїми руками.
До заводської лозіки додали ще 2 двері, автомобіль став ширшим на передній, довший, вище.
Прохідність не сильно погіршується, навіть трохи покращився (привід і замок залишився!)
Автомобільний автомобільний примусовий - плани поставити ВАЗ або з іноземного автомобіля!
Назва POACHER (перекладений з англійської). Брат був винайдений у відповідь на наш Wazikam (Patriot і Hunter)
З інших поліпшень: нова оптика, новий привід, ГУР, колеса більшого діаметра, перенапад підвіски.
У салоні є також повністю перероблений: сидіння з іноземного автомобіля, новий торпедо, камера заднього огляду встановлюється для кращого вигляду.
Також для комфорту виконана повна шумоізоляція автомобіля.
Це життєздатність, що були взяті на момент створення автомобіля не збережені (((... ці фотографії також старі і не дуже хороша якість... пізніше буде нові фотографії!)
У найближчому майбутньому ще один Луазький буде виконаний тільки в абсолютно іншому стилі.
Якщо ви зацікавлені або мають питання, напишіть:
За даними бази даних
Двигун 1.3 (55 к.с.)
Автомобіль був придбаний в 2008 році.
ЛюАЗ 969 виробляється з 1967 року.
р.
салони
3250Р. 3700Р.
Натюрморт
Звісно, він навіть взяв участь у змаганнях.
Я люблю подорожувати.
Я зробив.
Джерело:
Це сором'язлива, щоб прийняти таку чоловічу людину до грязі.
6 фото за допомогою автора
Авторизація
Про мій автомобіль.
Моя батьківська машина не є... Я виклав, тому що він не живе в Інтернеті.
Автомобіль виготовлений на основі Luaza 969M своїми руками.
До заводської лозіки додали ще 2 двері, автомобіль став ширшим на передній, довший, вище.
Прохідність не сильно погіршується, навіть трохи покращився (привід і замок залишився!)
Автомобільний автомобільний примусовий - плани поставити ВАЗ або з іноземного автомобіля!
Назва POACHER (перекладений з англійської). Брат був винайдений у відповідь на наш Wazikam (Patriot і Hunter)
З інших поліпшень: нова оптика, новий привід, ГУР, колеса більшого діаметра, перенапад підвіски.
У салоні є також повністю перероблений: сидіння з іноземного автомобіля, новий торпедо, камера заднього огляду встановлюється для кращого вигляду.
Також для комфорту виконана повна шумоізоляція автомобіля.
Це життєздатність, що були взяті на момент створення автомобіля не збережені (((... ці фотографії також старі і не дуже хороша якість... пізніше буде нові фотографії!)
У найближчому майбутньому ще один Луазький буде виконаний тільки в абсолютно іншому стилі.
Якщо ви зацікавлені або мають питання, напишіть:
За даними бази даних
Двигун 1.3 (55 к.с.)
Автомобіль був придбаний в 2008 році.
ЛюАЗ 969 виробляється з 1967 року.
р.
салони
3250Р. 3700Р.
Натюрморт
Звісно, він навіть взяв участь у змаганнях.
Я люблю подорожувати.
Я зробив.
Джерело: