Невеликий ремонт балкона.

Добрий вечір.
Надихнула тема
Нещодавно переїхали в нову квартиру. І я вирішив трохи охолодити балкон.

Бюджет не зробив
час: якщо це нормально робити 3 дні Якщо як (з перервами для риболовлі) то 1,5 тижнів.
Призначення: Трохи утеплити балкон. (повний утеплювач буде холодним, після наступного року)
Розмір балкона 1.20 * 3.70

15 фото.

Перше, що я кинув навпіл і взяв половину до коридору, до захоплення дружини.

Виявилося так.

Просвердлити бруски, поширити утеплювач / ізолятор між ними (я не знаю її назву).

Захоплений в будівельному магазині утеплювачем розмір 60 * 120 (по всій ширині балкона) і не виглядав, що товщина 100, а бари 50 * 50. Для того, щоб змінити був лінь, і я вирішив, тампер

Поставте 18 к фанери зверху. Вставте багато шурупів. І помпер.

Після підлоги приступаємо до стіни під вікном балкона.
Я також зробив бари. Я також пробурила 2 поздовжніх, щоб стояти під підвіконня. Нижня стіна. Верхній нижню, тому що в зоні верху є товста металева балка.

Здійснюючи, що на стіні І 100 утеплювача вранці, пішли міняти до 50. Це вниз. Зверху утеплювача висвердлили МДФ панелі.

Коли він підійшов до підвіконня панелей, він забив верх ізоляцією і попінив порожнину між підвіконням і бруском.

Як піна заморожувати (й взяв мене майже на тиждень)) вирізати залишки піни і висвердлити верхню панель.

км

Розбавлена електрика (1 розетка, 1 лампочка, 1 вимикач)

Вело в коридорі нарешті вийшов і вирішив повісити його перед ремонтом.

, Україна

Я покриття фанери антисептичним. Виберіть темний колір для кращого контролю.

Я купив лінолеум з залишків на 50 відсотків знижка. Оригінально заплановано взяти субвутер, але 50% знижка серйозне.

Розтягування лінолеуму, буріння плінтуса.

Виявилося так.

Я купив і змонтував металеву стійку. 96 болтів. Я збираю їх навколо.
І другу сторону.

Проксимус Я чекав експертної критики.

Джерело: