557
BMW 850 Альпіна
Сьогодні я хочу поділитися з вами фотографіями незвичайної машини, яка вишита не так давно.
20 зображень
Як ви вже розумієте цей BMW 850, крім того, що він вже є дуже рідкісним і красивим автомобілем, він також в тюнінг від Alpina.
Зовні автомобіль вже вніс в ідеальний стан, тому він залишився тільки для кабіни.
Ми не хотіли змінити салон, а також власника автомобіля, тому професійний дизайнер приймав бізнес, який розробив кілька цікавих варіантів вибору клієнта, а після завершення всіх нюансів ми почали працювати.
Це як вона прийшла до нас.
На жаль, у мене немає часу на фотографію старого салону.
Так я знайшов фотографії в Інтернеті, і показати це:
Все в машині було змінено, зокрема:
- всі сидіння
Зворотній зв'язок
Карти дверні повністю
Габаритний зображення
- стеля з усіма стійками
р.
- Торпедо
- центр консолі
Підлога
- килимки
- рульове колесо
- Руман
- КПП ручка.
- виготовили також аква-принт під чорним королівським лаком і ексклюзивним малюнком на сидіннях
...
...
Вся натуральна шкіра була замінена на Nappa.
...
...
В результаті вийшов дуже красивий автомобіль, як зовні, так і всередині, власник був задоволений, і це головне!
195139
ps: і я покажу вам трохи чаю для наступного проекту.
Якщо у вас виникли питання, запитайте їх.
579989
Джерело:
20 зображень
Як ви вже розумієте цей BMW 850, крім того, що він вже є дуже рідкісним і красивим автомобілем, він також в тюнінг від Alpina.
Зовні автомобіль вже вніс в ідеальний стан, тому він залишився тільки для кабіни.
Ми не хотіли змінити салон, а також власника автомобіля, тому професійний дизайнер приймав бізнес, який розробив кілька цікавих варіантів вибору клієнта, а після завершення всіх нюансів ми почали працювати.
Це як вона прийшла до нас.
На жаль, у мене немає часу на фотографію старого салону.
Так я знайшов фотографії в Інтернеті, і показати це:
Все в машині було змінено, зокрема:
- всі сидіння
Зворотній зв'язок
Карти дверні повністю
Габаритний зображення
- стеля з усіма стійками
р.
- Торпедо
- центр консолі
Підлога
- килимки
- рульове колесо
- Руман
- КПП ручка.
- виготовили також аква-принт під чорним королівським лаком і ексклюзивним малюнком на сидіннях
...
...
Вся натуральна шкіра була замінена на Nappa.
...
...
В результаті вийшов дуже красивий автомобіль, як зовні, так і всередині, власник був задоволений, і це головне!
195139
ps: і я покажу вам трохи чаю для наступного проекту.
Якщо у вас виникли питання, запитайте їх.
579989
Джерело: