Вибратор

Моя дружина і я більше 30. Дві діти. Цього року, якось я переконав дружину, щоб купити вібратор для зміни. Як виявилося не в ваговому ... Ймовірно пернікальний вплив німецьких фільмів від радянського дитинства.
Я не збираюся описати деталі використання.
Ми вирішили взяти його на поїздку в Шрі-Ланка.
У цій країні 100% населення крім рідної мови знають другу – англійська. Мій рівень англійської мови знаходиться на високому рівні школи (тобто немає електронних столів, обличчя s як долар і т.д.) моя дружина - вчитель англійської мови за навчанням, вона була перекладачем.
Навігація Проживання в готелі 10 днів. Відправлення до Москви в 7.00 місцевий час (Москва о 5.30). Все було запаковано заздалегідь, покласти в мішки і валізу.
Я знайшов добре, щоб відрізняти свою вазу в аеропорту. Я збираю чорну розтяжку на роботі, впакуйте в неї валізу, і вставте офіс Я працюю з фірмовою стрічкою зверху. Дуже зручно.
Цього разу я теж загорнувся ввечері, залишаючи невеликий отвір, щоб покласти мило і мило аксесуари в неї вранці: зубна щітка пасти і інші дрібні речі.
Все було готово і до 2 ранку ми все ще прогулялися по готелю, ванн і т.д.
Ми трохи похилили, доводилися вимити, запакувати все інше і пішли на прийом, щоб перевірити.
Прийняття в готелі на вулиці, не далеко від дороги, тому водій таксі чекав на нас на прийомі.
Ви можете зателефонувати в тренувальний чоловік і він тягнути всі речі, але я вирішив витягти його самостійно. Підсумок на колесах, мішках світло.
У валізі було обрамлене повною, тому що у нас є купаж дешевих речей. Природно, він відмовився стояти. Якщо я припинив, мені довелося поставити валізу.
Але 20 метрів перед прийомом, спеціально підготовлений чоловік бачив, що я підтягував сам одяг і кинувся до нашої зустрічі. Він приймав валізу і поїхав його на прийом таксі.
Я негайно забув про нього і пішов, щоб перевірити.
Саме там, де сталося випадково...
Я стоячи, розмовляючи з менеджером, і портер розкочував валізу на таксі і кладе його...
Природно, вафель впав. Після того, як портер не з голосом, вказавши його пальця на валізу. Я йшов на нього без розуміння. Він був прославлений англійською мовою. Моя дружина не могла перекладати. Тоді я вирішив приїхати до себе, підібрати валізу і кинути його на щось. Чому ви Чи знаєте ви?
Коли я підійшов до валізи, я знав без знання англійської мови, чому портер був живим.
У валізу було здуття. Так, він зробив дивні шуми! Розум швидко працював. Я знала, що був зволожений у валізу! Так, він пошкоджений вібратор! Відьма!
Що таке сила Я не думаю про це.
Я маю на увазі мислення. Варіанти:
1,1 км Розпакуйте валізу і відключіть її. Якщо персонал готелю опікується. Це свого роду незручності.
2,2 км Як дістатися до аеропорту? Але після того, як каб згорнеться. Не дуже...
У той же час дружина стоїть на п'ять метрів і не розуміє, що відбувається.
Я зателефоную їй, вказуйте її валізу, і скажімо, чи почуєте мене?
Вона: Що?
Я пропоную їй доторкнутися до валізи. Сенсорний. Її очі дивний, але нічого не сказати.

Перший варіант - розпакування і видалення батарей. Він буде в митниці, Бог заборонений.
Починаємо розпакувати з місця, де з'явився різак для мила і мила.
І я розумію, що пучок не всередині валізи, але десь повністю вище, просто в цій кишені.
Я поставив свою руку і... Я! Яскравий зубний щітка з дружиною!
З мого серця впав, сміливо виходить, демонстративно відвертавшись, і це здавалося б, все ... завіса, але ні.
Тексти пісень, а це означає: Це ще темно зовні. Він виніс акумулятори і пішов до дружини.
Я приходжу, і вона, як, власне, о. Чому ви взяли його і покажете його всім? й

Це зараз.
Викладаємо висновки!

р.

Джерело: