Україна, Прип'ять. Апартаменти.

Прогулянка по Прип'ят, я вирішив піти в один більш-менш збережений будинок, щоб побачити, які квартири виглядають як, залишені людиною майже три десятки років тому (це так багато років?). Ззовні будинок добре виглядає, майже як звичайний житловий будинок, але ока примітить деякі дисонанси, які незвичайні для звичайного міста - чорні отвори зламаних вікон, диких загусток навколо і подушку зелених мох біля входу в вхід.

34 фотографії

Будинок збереглася досить добре, ви зможете прогулятися по його в'їзді без побоювання, що стелі будуть «згорнути» під ногами. З вулиці фасад виглядає таким чином, типова картина для сучасного Прип'ят - загустки польських джунглів, серед яких, якщо дивитися уважно, можна раптом побачити скелети з багатоповерхових будинків.

Повернемося всередину.

Ми ретельно вказуємо, що занедбане місто необхідно зберігати для майбутніх поколінь. Знак на в'їзді до входу придбав новий, несподівано гіркий зміст.

Вхід вражає. Імпресивний, перш за все, як природа починає приймати самостійно з людини (Я напишу більше про це в окремому пості про Прип'ять). Водоспади пливуть по стінах, є багато видів цвілі і мох всюди.

Давайте подивимося на одну з квартир. На в'їзді я звертаю увагу на електричний щит - в Мінську, вони виглядають різні в будинках того ж року будівництва. Вміст довгий пішов – швидше за все, вкрадений «чорний метал», який досить багато приходить до Прип'яті навіть зараз.

Квартира. На правому в'їзді в приміщення, подвійні двері. Він, мабуть, вітальня. Не існує покриття на підлозі тривалий час - бетон піддон.

Вітальня з балконом. На правому полірованій секції ДСП. Всі розділи довгоїлися лотенами. Стільці вийшли вниз, шукаючи щось під подушкою.

Ще один номер. Зауважте, що колишні тенденції навіть вдалося змінити шпалери один раз - перший номер був жовтим, а потім став синій.

Кухня. У відкритому вікні було багато сухих листя. Ось тільки одна ліва з плити.

208143

Туалет.

Давайте перейдемо. Сходовий чохол виглядає так. Є шматочок меблів між підлогами.

Найімовірніше, це щось схоже на тумбу для взуття або нижньої частини утримання. Я побачила щось схоже, коли я був дитиною, але я не можу пам'ятати, що це було. До речі, це дуже цікаве відчуття часто ставилося до мене в Прип'яті - так як якщо вчора не зникли в одному другому, але залишився десь у вигляді цілого і повного світу - разом з речами, запахами і звуками - і зараз повільно зникне в оживлення, розпадаючи.

Ще один дитячий майданчик. Для кращого представлення місця розташування - точка зйомки розташована на місці входу, за першими дверима ми бачимо дві двері - ліві і прямі, це квартири - однокімнатні і трикімнатні. І справа - електричний щит.

Приїхати

Вітальня з прилеглою кімнатою, напевно, була дитяча кімната.

р.

Так, дитяча.

639776

Дверноб.

Кухня. Питна плита також відкрита до землі. До речі, у всіх кухонних плитах Прип'яті були електричними.

Натюрморт

ДП "UA-IX"

Давайте перейдемо. Будьте обережні, щоб не спробувати на моху (це радіоактивний).

Ще один номер. До землі, буквально нічого не залишилося. Я не хочу представляти людей, які захоплюють квартири занедбаного міста. Можливо, звісно, що зайві речі були просто зібрані і проведені дезінфікаторами - вони, наприклад, перекопують повноцінні холодильники з вікон, щоб уникнути епідемій, але я думаю, що банальні локони розмалюються через розділи.

Див. Сірий пил на ньому кілька десятиліть утворився деякі колонії і острови життя. І проіснував жовті шпалери в моєму Мінську багато років тому.

Ще один номер. До речі, звертайте увагу на акумулятор - в цьому будинку є цікавим дизайном, нагадує акумулятори в сучасних будинках.

І ось для чогось відкрився навіть підкладка матраца - що можна виглядати? І приділіть увагу балкону, а точніше лоджія. Засклена. Я використовую для того, щоб скляна лоджія в СРСР не допускається, до 1989-90 точно.

Кухня. На стінах є залишки плитки.

Давайте перейдемо. Підлога в в'їзді виглядає так, що необхідно постійно дивитися де ступня знаходиться крок, тому що на підлозі багато маленьких фрагментів і сміття.

3764134

Трубопровід.

Ще одна квартира. Тут шпалери практично повністю «знімають» на підлогу - від вологості і часу. В даний час Прип'ять вже пропустили «точкову не повертається», до якого будинок все ще може бути відновленим і придатним для життя.

Пасажні номери. Тут я стояв довгий час і подивився на щит електроплівки під стелю - і вони дійсно були.

На кухні замість меблів і плити знайшли залишки якоїсь чорної ізоляції товстого кабелю

Номер, теж.

Ще один номер.

Вид вікна міста.

Додано до [mergetime]1380703018[/mergetime]
Дякую.
Головна

Джерело: