Ще один ТП провів сеанс на Мамаєв Курган

Вологоградські мешканці вимагають від правоохоронних органів негайної реакції на непристойну фотосесію співачки Альени Пискун на Мамаєв Курган у Волгограді. Про це заявив сьогодні членом ІТАР-ТАС Центрального штабу Оф, голова Всеукраїнської громадської організації ветеранів війни та військової служби Михайло Мойсеєв.

«Цей акт – це синічна дія, яка усуває пам’ять захисників Сталінграда, ветеранів Великої Вітчизняної війни, всіх росіян», - сказав він.

[нек]

Напередодні 70-ї річниці Великої Вітчизни, на історичному та меморіальному комплексі зведено пам’ять героїв битви Сталінграда, гордість країни. «У ОНФі почав отримувати дзвінки від ветеранів-Волинських громадян, і ми обіцяли їм, що ця антетика не залишаться неочікуваним», — сказав організатор.

Раніше в інтернеті були фото співачки Пискун, що позбавляють в непристойних позах на пам'яті Волгограда. У Волгограді скандал набирає імпульс, пов'язаний з провокативною фотосесією, що проводиться фреаком Альени Пискун. Як випливає з відео і фото, розміщених Пискуном в одному з соціальних мереж, вона записала себе і два друзів в непристойних позах і сценах в Пантеон слави на Мамаєв Курган, а також біля Етернального полум'я в центральній площі Волгограда. У цьому відео Piskun і її супутники випустили непристойні жарти.

На запрошення одного з нічних клубів продемонструвати якусь кандистську шоу прибув у Волгоград.

До цієї вистави 25-річної фракської співачки, відома в певних колах для її багатогранних сексуальних смаків і позачергових демонстрацій голого природи, захотіли відвідати історичні місця міста героя на Волзі. Результатом стала фотосесія і відео, що вивели Волгограда мешканців і викликали спроби покарати Піскун аналогією з членами скандальної групи Піхот Ріат.

Однією з перших у поведінці Пискуна та її друзів у воєнних пам’ятках Волгограда звернулася увагу директора Федеральної державної бюджетної установи культури «Державний історико-меморіальний музей-заповідник «Битва Сталінграда» Олексій Васин. За його словами, є акт десекції Мамаєва Кургана: «На цьому факті ми обов’язково повернемося до правоохоронних органів», - сказав Олексій Васін. Такі речі виходять за добро і зло. Я не знаю, що вона співачки, але яку людину вона є. Це клінічний випадок. Є два варіанти: надсилайте їх до психічного закладу або зайдіть до в’язниці. Заступник Волгоградської обласної думи Андрей Попов заявив, що його намір шукати ініціацію кримінальної справи проти Пискуна та її супутників принаймні за статтею «Маленький гололиганізм».

Міністр культури обласної державної влади Віктор Гепфнер також не залишався байдужим до демаршівської співачки: Я думаю, що такі люди повинні бути керовані хитами, а не тільки з території нашого регіону, але і з Росії. Перш за все творчі люди, актори, співаки повинні мати моральну складову. І що сталося на Мамаєв Кургані є непристойним фактом. Я думаю, що правоохоронні органи повинні прийняти це питання серйозно і покарати Piskun для своїх дій. Віктор Гепфнер пообіцяв «подумати про створення якогось клопотання, за яким такі люди не допускаються до святих місць».

Пискун, у відповідь на звинувачення жителів Волгоградського мучеництва святині Сталінграда, проголошено її невинність. Пишун - сказав: «Вольгоградська громадськість - сердитися зі мною через їх стипендії та їх стипендії патріотизму». Симулятивно з цією заявою, Піскун опублікував нове відео на своїй сторінці в одному з соціальних мереж, в якому другу фракської співачки назвав Волгоград «нездатне місто» і ізолювали своїх мешканців. У той же час молодий провокатор оголосив своє бажання зняти свою фізіологічну потребу в Вічній полум'ї, а також прокидати кілька пам'яток з образом сексуальних надтонів до скульптури материка.

«Для того, як Пискун і її асоціюється, вони мають намір додатково пити скандал з новим боорішним висловлюванням. Очевидно, що правоохоронні органи повинні сказати своє слово в цій історії, політолог Андрій Миронов розповів NG.

Проте, не поспішайте принести холігани своїм почуттям. Це викликало ігнорування Олексія Васіна: Як за те, що правоохоронці не звертали увагу на чинну беззаконність, я розслідувати це питання. Що відбувається? Ми кладемо камери відеоспостереження там, ми витрачаємо багато грошей, і немає результату. Чи опинилися такі випадки, як поліція? Це дуже серйозне питання. Я не розумію, що таке правоохоронне право. Коли маленька дитина їде в газон, то тут. І коли ці речі трапляються в широкому денному освітленні, це як ніхто не поліцейський. Вазина заявила, що його намір звернутися до керівництва Міністерства внутрішніх справ у Волгоградській області: «Я думаю, що їх ситуація не на всю красу. й

У відповідь на застарілі зауваження Васіна, прес-служба Міністерства внутрішніх справ для регіону заявила, що міліція не може підходити до кожного відвідувача Мамаев Кургану або Етерналу полум'я, який має камеру в руках, контролювати які фотографії та в яких заходить він. «Такі заяви можуть розглядатися як визнання нездатності міліції, щоб запобігти діям скумбрія, схожих з тими, хто виконує Пискун і її друзі», - розповів політолог Олександр Стризье.

Прокуратура Волгограда також дивиться. Місцеві новини повідомили, що районна прокуратура "зазначено, що Кримінальний кодекс передбачає відповідальність за десекрецію поховань, зловживання органами загиблих": «Попри те, що фото, розміщені на соцмережах, наявність злочину не очевидна. У кримінальному провадженні обов’язково замовляти лише фахівці. й

Таке положення правоохоронних органів не може викликати нічого, крім випадків, коли справа. З’ясуйте, що сили Волгоградської безпеки не можуть захистити національні святині від дефамації, переважаючими гомоганами. Таке ставлення до проблеми може призвести лише до нових епізодів ненавиданого молотка над могилами радянських солдатів, які загинули на Сталінграді, - сказав політичний експерт Володимир Павлов.

Слід зазначити, що у вересні антетика Пискуна та її друзів на Мамаєвському Кургані та на Вічній полум’ї на площі Фаденських винищувачів був третій епізод неоднозначності для національних свят в останні дев’ять місяців. По-перше, напередодні Нового року, єгиптяни громадянина, студентка місцевих медичних академій Мохаммед Монтафер, оціночена в середземноморському полум'я в центрі Волгограда. Затриманий, до речі, не поліцією, але звичайними громадянами, які потім подавали його над міліцією. Під тиском від публічної думки суд вирокував Єгиптяни на рік і навпіл в колонії. А 9 травня одна з місцевих опозиційних жінок, яка побачила у симпатії за нац знаки, спробувала організувати політичне голодне страйк на могилі Маршала Василя Чуйкова на Мамаєв Кургану.

Волинська область

Джерело: