Я не підійшов Елбрус.

Я збираюся піднятися на найвищу гору. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Усе почалося «виправлення свердловини»

12 зображень

Красиві місця і всі.

Синя мрія ідіоту – шахта.

Я був втомлений для нього, сниться про нього.

Я підійшов на льодовик, все дрібно, я просто евфорич з чого відбувається.

І ці маленькі хмари у верхній частині - це в'язка 30-метр-друга.

Ми досягали позначки 4305 м над рівнем моря, і вдарили половину метра снігу і чергування квасоля, погода вирішила не дозволити нам піднятися далі і ми пішли назад, і на шляху назад я сказав це - добре, в день ми все ще навігуємо? і я - так, у нас немає газу в протоці і не багато ... Так я зрозумів, що провал ...

свінгери

їсти

Після страшної ночі в кваолі, мій комарів намет в кашу, шахта - збереглася, але не спати вночі, як вони провели намет так, щоб не бути змащеним) сніг впав в намет навіть через невелику сітку - вболівальники вночі з полиці під стелею кілька кілограмів снігу було вийнято з намету, а при відкритті намету все ще впало вівсяк кілограм 5 ...

Зворотній зв'язок

І скажеш, Елбрус дав нам крутий веселок — свого роду тролей — ми чекаємо знову відвідати.
Я писав з роботи... вид готової. Не судити категорично...
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Якщо це апельсин, це апельсин.

Джерело: