Віддалені будівлі та девастія в Абхазії

Blogger nodima пише:
Після Грузинської-Абхазьської війни 1992-1993 р., девастія зацарював в Абхазію. Деякі будинки були зняті або спалені, інші залишилися непристойними, але їх мешканці залишили свої будинки назавжди. Як представлений, так і досі є страшним видовищем.
26 зображень

1,1 км Ми ввели Абхазію поїздом, і під час короткої поїздки з російсько-Абхазьського кордону Новим Атхосом, ми змогли побачити багато пам'яток синістра з далекої війни. Сама залізниця, яка проходить через найкрасивіші місця в середині гірських гірок і вздовж узбережжя Чорного моря, знаходиться в жахливому стані, і до недавнього часу тут не було залізничного сполучення. Тепер поїзд Москви-Сухум проходить тут кілька разів на тиждень.

2,2 км Ми прокинулися тільки в порожньому перевезенні і переглядали покинутих будівель з часом.

8926277

3. У Декілька місць були просто відчайдушними.

Станції абхазьких міст та залізничних вокзалів найкраще відображають девастанцію, що відбувається тут.

4. Гудаута.

р.

5. Умань Залізнична станція Псирца.

6. Жнівень Найкрасивіші станції в Нью-Атхосі.

7. Про нас На більш детальному огляді він виглядає ще більше.

8. У Все краще не ходити.

9. Навігація По дорозі, незважаючи на те, що єдиний поїзд зупиняється на всіх основних станціях, неможливо придбати квиток в будь-якій станції. Єдиний офіс залізничного квитка в Сухумі.

10. У Сухумі можна часто знайти будинки, де половина квартир занурюються, а інша половина закинуті.

11. Найчастіше вони відносяться до грузинських, які змушені були назавжди залишити Абхазію, а місцеві закони не дозволяють їм бути віддані або іншим особам, щоб їх врегулювання. Покинули.

Що я знаю про історію Абхазія до цієї поїздки? На початку 90-х років, як і на багатьох інших територіях колишнього Радянського Союзу, була війна за незалежність. І я, як ймовірно, багато людей, вважали, що це був своєрідним модою для отримання суверенітету, і що в кінці, Абхазія, завжди частина Грузії, отримала привидно-політичну незалежність, визнану Росією в обміні на економічну залежність від неї, і в цілому, немає нічого для того, щоб пити Абхазян за.

Але говорячи з місцевими По суті, Абхазія ніколи не належала Грузії, вона була частиною Російської імперії, а після революції була закріплена до Грузинської РСР. З тих пір всі провідні позиції в Абхазькій Республіці відбулися Грузинською. Уся партійна номенклатура, яка сіла в будинку Верховної Ради в Сухумі, складалася з грузинських. Коли Радянський Союз почав розтріскуватися на швах, Грузія заявила, що вона справляється з внутрішніми проблемами і відправили війська до Абхазії. Але після стрімкого наступу грузинські війська зустрілися з підсиленням абхазької резистентності, повернуті російською зброєю та мобілізацією інших народів Кавказу. Після контроффенсів Абхаз вдалося відродити Сухум і відштовхувати Грузинську територію.

р.

12. Після закінчення війни Абхазяни вирішили не відновити будівлю Верховної Ради, щоб вона послужила пам'ятником загарбникам, вони кажуть, Грузинці, ви не маєте більше місця тут.

13.00 р. Так стоїть в самому серці міста шикарна багатоповерхова будівля «з порожніми вікнами-яйцями», як сян Юрій Шевчук.

14. На багатьох будівлях є ще бали.

15.00 р. Багато покинутих будівель вже переросли з рослинами.

16.00 р.

17.00 р. Будівля поліцейської станції в Нью-Атхосі.

18 років І, нарешті, я пропоную вам серію фотографій з покинутої туристичної бази New Athos. Я думаю, що я не прокоментую тут.

19.00 р.

20.

р.

21.

22.

23.

24.

25.

523360

26.

Щоб кредит абхазанів, я хотів би додати це насправді, не все так погано, як це може здатися після перегляду всіх цих фотографій, оскільки вони відображають лише невелику частину реальності Абхазь. Багато зроблено для відновлення нормального життя, покине будівлі поступово реставруються, але вдосконалюється туристичний сектор, я можу порівняти з чим я бачив тут 10 років тому. Звісно, можна порівняти Абхазія з балканськими країнами, які виникли після розпаду Югославії і відновили від військових операцій в значно коротший період часу, але не варто забувати, що справа Абхазія є невеликою, невизнаною державою, залежною від її покровителя сусіда з дуже сумнівним майбутнім. Незважаючи на все, я і моя сім'я в Абхазії насолоджується (можна бачити це, прочитавши решту фотозвіту) і хочу вірити, що деякі дні «знижка душі» зможе повністю відновити і відновити її колишньою відмінністю.

Джерело: