Одне море, але це так різне.

Сочі: Кінець сезону

Поговоримо про Сочі знову? В кінці сезону є причина того, що кінець сезону. Я тут на початку літа, а зараз восени. Що змінилося або є новим?

Коли мова йде про місто, все ще там. Наприклад, найсмачніші на всьому узбережжі мульти. І це добре! Але ціна мітки значно зросла в ресторанах - і це погано. Це також повний таксі, просто підніме руки. Але вартість авіаквитка збільшена і значно зросла. Основна хвиля відпочиваючих під односторонньою - і це добре, звичайно, з точки зору індивіда. Але ж місто було заповнено бізнес-інвестиціями, які прийшли на Форум. І виявилося, щоб бути дуже погано для всіх інших смертників, вимушених провести години в джемах.

Від автора буде 31 фото і думки.

2,2 км З якоїсь причини мені здається, що під час таких великих подій Сочі переживає шок, що можна порівняти з військовим блокадом. Так, на дні, як це, ви не можете ввести або залишити місто. Якби він в руках ворога. Всі тут правила Краснодара і Мусковітів. І Сочі Зал тільки має збирати зірки. Про те, що буде тут на Олімпійських іграх, я боїться думати.

3. У Але Сочі страждають. І не тільки через свого духовного хліба. На жаль, золотий дощ, який заливається в останні роки в Сочі, деякі з його крихітних потоків досягають громадян через будівництво, торгівля, сектор обслуговування. Для Олімпійських ігор, тут значно поліпшиться дорожня інфраструктура, а отже, нерухомість відірватимуть ще вище. Милті люди приїдуть сюди І з ними прийде гроші, вже «перманент». Ви бачите, життя в Сочі і поліпшить... Потім, навіть в кінці сезону, вони зупинять натискання простого відпочиваючика до останнього, і дружні вирази для очікування дівчат будуть надані меншими зусиллями.

4. У А потім років, можливо, десятиліття, пройдено. А в найкрасивішому місці в Сочі вдячні нащадки поставлять пам'ятник двом лідерам – Сталіну та Путіну. Перше, як відомо, створене місто і всесоюзний курорт з дистанційного поселення, а другий подихнув нове життя в цьому місті і зробив його золотистим. Вони будуть сидіти на боці на лавці і подивитися на близнювальному заході Чорного моря, кожне мислення про себе.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10.

11.

12.

14.

15.00 р. Болгарія, Свята Влас

Болгарія і я колись жив у душі. З'явився багато, які об'єдналися, з'єдналися і змусили російську і болгарську любов один одному. Керуючий мозок був КПРС і БКП, об'єднаний в ексстазі загального розуміння національного щастя, а також рідної кириличної і православної для обох країн. І було добре бути друзями. Ми – болгарки – енергоносіїв та обладнання для національної економіки, нападників Калашні, танків та літаків – для оборони. Болгари також подарували нам краще. Brandy "Slynchev Bryag" і "Plisk", я сподіваюся, що ви пам'ятаєте? А болгарські консервовані овочі? Ви не сидите на столі без них! І копчений, звичайно, "Опал" і "Варна", коли удачливий - потім "БТ" в жорстких пакетах ...

16.00 р. Далі все закінчилося. І ви напевно знаєте причину. Росія і Болгарія пішли окремими способами. І співробітництво, якщо він залишився в будь-яких областях, різко пішов в готівку. Насправді це було зменшено до мінімуму. Навіть відомі болгарські курорти, через які всі просунуті стаханіти Радянського Союзу пройшли через профспілкові ваучери, раптово втратили свою чарівність для нас. «Я думаю, що ми говорили вчасно.

Р

17.00 р. Але це не дивно, що погано. І зміни часу. Завдяки арабським революціям, наші співвітчизники знову пам'ятали Болгарію, її золоті піски та ніжне море. А самі болгарки сприяли цьому: як їх можна очистити, побудувавши, відкинувшись від радянського кейтерингу від готелів і ресторанів - і людей знову досягали для них. Добре, гроші досить доступні, сервіс і море - практично люблять в Італії (не, все ще більше подобається в Греції). Для молодих людей, для сімейних пар, для літніх людей з жінками. Помешкання розташоване лише в 10 км від центра міста. Знову пити з серця і що ви хочете. Болгари самі гостинні люди і розуміють широку російську душу. Так ходьба і весело тут не соромно або страшно! й

18 років Але це не дивно, що погано. І зміни часу. Завдяки арабським революціям, наші співвітчизники знову пам'ятали Болгарію, її золоті піски та ніжне море. А самі болгарки сприяли цьому: як їх можна очистити, побудувавши, відкинувшись від радянського кейтерингу від готелів і ресторанів - і людей знову досягали для них. Добре, гроші досить доступні, сервіс і море - практично люблять в Італії (не, все ще більше подобається в Греції). Для молодих людей, для сімейних пар, для літніх людей з жінками. Помешкання розташоване лише в 10 км від центра міста. Знову пити з серця і що ви хочете. Болгари самі гостинні люди і розуміють широку російську душу. Так ходьба і весело тут не соромно або страшно! й

Джерело: