Фотозвіт про одноденну парковку та його наслідки було здійснено членом нашого форуму. Вчора ввечері біля бізнес-центру "Азімута" в Мінську через BMW X3 не міг переходити трамваї. До місця лівої ДАП представники трамвайного депо, трамвая. Водій перехрестя з'явився на клімаксі.
«Де о 16:10 трамвай на вулиці Бадулі (Мінськ). Білорусь.) заблоковано цим БМВ, пише файрон.
7 зображень і текст
8543 2010 р.
За його словами, працівники дорожньо-транспортної міліції Партизанського району приходили туди і неуспішно намагалися викликати власника автомобіля. Представник трамвайного депо також прибув, який сказав, що власник автомобіля відшкодить простих трамваях.
«У букмекері було викликано, що з якоїсь причини поїхав довго», – розповідає автор фото.
04 мар
р.
Але він не може піднімати BMW, як трамвайні дроти заважають. Переміщення вантажівок.
Коли він нарешті готовий навантажити автомобіль, з'явився драйвер BMW. «Я сказав, що я просто взяв хвилину. У мене був нещастя автомобіля, водій букмекера був дуже нещастяним, додано форум.
За файроном трамваї зупинилися практично на годину. Парк трамваю вказав, що в нижній час був 49 хвилин – близько 300 тис. рублів ($32) збитків.
Користувач також запитав: що покарання буде недійсним? Про це заявили, що адміністративний протокол був складений проти нього за ч. 1 ст. 18.22 Кодексу про неналежну парковку. Для штрафу у вигляді штрафу від 1 б. в. «130 тис. рублів ($ 14) вона повинна сплатити», додано інспектори. Тим не менш, їхні вимоги до водія BMW також можуть зробити транспортери.
Головна
216383
Джерело: