Люстра своїми руками в японському стилі

Добрий день, шановні ковдри!
Хочу розповісти вам, як я бачив люстру на добу і 300р з цілими грошима! Я зробив це вперше, не був проект, тільки похмурі думки в хмарі голови і бажання спробувати!
Я мав пити солодкий чай так, щоб я зіткнувся разом, і руки перестали виростити з нього. Але це не завжди працює. Ну, Бог з ними, своїми руками, більш-менш опрацьований.
Так, будь ласка, не перервуйтеся або змащуйте занадто багато. Перший пост дуже велика угода!
Це буде 15.

2,2 км
Отже, початок: ідея для 3 плафондів ... Це не просто, ви знаєте?
Я бачив три стовпчики з кутом зрізу 30 градусів! Ну, іноді :

3. У Свічки! Це маленький крок.

р.

4. У Оцініть підтвердження, для безпеки!

5. Умань Що потрібно:

6. Жнівень ЗАМОВИТИ Колір вишні.

7. Про нас Абазур! Так, так, пилка відмерла. Тиреш, ти чесно!

8. У Два світильники Руки відпадають. Стапик тонкий, легко розбити, тому що він бачив з ножівкою на металі. Ретельно проходячи по колу зрізу, інакше вона розбиває і витягує чіпси ... І тоді я приховує її з обох сторін.

9. Навігація Три і достатньо! Я втомився! Ви можете піти в тарроах міста!

р.

10. Що це?

18993434

11. Про нас Наклейка паличок разом в прозорий момент. Мапа Я повинен мати столярний клей або BF деякі нитки, але я не столяр або BF. Не знаю. Я купив що сталося! Тримати щільно.

12. Майже зроблено!

13.00 р. Кіп посередині! Ось отвір і синиця там. Чому дивитися на них, прямо, чому ні? Ось чому я не можу!

14. Який результат знову!
Не було з фотографіями. Приймав менше метра до дроту. Все про кінцях!
Він повісить себе. Вішає досить плавно і око щасливо!
За гроші - дерево близько 50p, три плафони - 50p застібки близько 20-30p і клею 40. Лампи майже 400. Більш дорогі, ніж люстра, укуси! :
Кількість фото неправильно, я шкодую!
Всі права, завершено. Ви можете курчати.

Джерело: