Ми не будемо нудьгувати.

Розповідь одного ремесла, буде бджіл, 14 кадрів, знятих на шуруповерті (площа не курка або ламка) і одного маленького відео.
У нашому будинку є один CTE, який, на мій погляд, мислити нас просто як їжа-сервери та жителями його guamono, і тому претендує зробити те, що вона хоче, тут є приклад одного з її минулих атетики (http://forum2/st/0/topic583558.html), але зараз наша історія трохи вимкнена.
Це те, що ента-плюшева підкладка підтягує улюблену пофікс дружини, на якій вона пофарбує її макіяж вранці, і відмінно бачить, як останні просто великі меблі перетворюється в ярус (пошта про те, як я відремонтував поодик, ймовірно, неважливо, що пізніше).
Картина чітко показує, що тварина непрозорі шланги на увазі власників, але при їх відсутності він любить поофітичну дуже багато.

Таким чином, один день на складі одного з будівельних магазинів від навантажувачів було запропоновано картонну стійку товщини лінолеуму близько 10 мм, їх не вишкодують викинути її в будь-який час, а навель повинен бути збережений.
В домашніх умовах вимірювалася висота з точністю 1 мм, випилялася надлишок.

В одному магазині було придбано 2 кути "шельф" 26 рублів і 6 "метеликів" - кріплення для гіпсокартону, за ціною 8 рублів за шматочок.

І після короткого виміру все додається до ... або нарізаний до нашого виробу.

Спробувати на місці. Я зроблю бронювання відразу, після закріплення кутів було видалено так, щоб не заважати подальшу роботу.

Після вимірювання стовпа, а саме висота 2м43см, висока і на об’ємі 36см, я пішов в підлоговий магазин, де я купив шматок покриття потрібного розміру. Не вірю в 2.43X36, і це був безкоштовний розгін, хороший магазин. На малюнку наш шматок в руках майстра.

999 р.

Я надав трохи клею ПВА на підлогу так, щоб під час складання він не ходив по стовпу, а в цілому для більшої надійності.

Один край часу на меблевому степлеру прикріплюється до стовпа, щоб при прошивці також не ходили.

Після цього з капроновою ниткою з волосіні він захопив краї і починав повільно по всій довжині, щоб витягти їх разом, на малюнку момент до стяжки.

Після чого він прикріпив кути до своїх місць і викручується до стіни, спочатку він думав, що він також повинен бути взятий знизу, але виміри були дивно правильними і стовпа стояли, якби непристойні.

3610Р. 4200Р.

Це його.

Ну, нове питання виникло, тому що коти зазвичай не люблять ніяких змін в будинку, і вона не може легко змінити поофіка. Після невеликого копання носа я вирішив звернутися до допомоги з вітчизняної фармацевтичної галузі.

І поклав він на стовп.

1824938 р.

кішка, як і будь-яка жінка, при погляді алкоголю відразу ж прокинув бідну поофію.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Я навіть вирішив, що вона ніколи не залишить його.
(FLASH MOVIE) І підсумовуючи вартість стовпчика, я кажу прямо в нашому магазині вихованця навіть менші витрати від 700 рублів, тому важливо тримати в меншій кількості.
1,1 км Куточки 2 штук за 26 рублів
2. "метелики" 6 штук за 8 рублів
3. У Сексуальне покриття 219 рублів.
Ну і всі інші нитки, 2 шурупи в стіні, трохи клею ПВА і valerian я мав.
Загальний: 319 рублів.
Коте щасливий, ви можете курчати.

Джерело: