Один день в житті logger.

Можливо, деякі люди, які прочитали ці теми (один, два). На даний момент ви уявите, що це було схоже на реальність?

І якось вони часто почали ділитися своїми «подругами» тут. Я виняток?
Ну, сьогодні я вирішив взяти трохи картину процесу, щоб говорити.

Коли я прокинувся. Я власний бос, так що я довго забув, що будильник.
Сьогодні я почав його близько 8 годин. У мене був сніданок і пішов на машину. Почати і ... Я трахнув загот, ми gotta go.
Заповнюємо, 8:50. Це спосіб, що він повинен бути. 15 хвилин їзди на машині і я їдаю наші улюблені на Statoil. Залийте паливний, повноцінний бак, зайдіть каву (в домашніх умовах вранці)
Я пишу міцний чай і перейде до замовника. На годинник 9:20.

У вас буде 24 фотографії та листи.

Їжа. Тут я прокоментував процес катання для закоханих, щоб побачити, як дороги. У вас є 3 хвилини доріг, які не проціджують
Музика (Lindsey Stirling-Shadows) 10:40
Я тут, на нозі.

69650Р

Отримання богів з тулуба. Як багато разів довелося змусити струмки і затиски, де води на більшості ...
Вони гарячі, і вони смоктати.

4646627

Машете, пара банок фарби.

GPS і папка з планами взяти Москва :) Зелений позначив межі, які повинні бути видимими. Червоні знаки кордонів.
Позначні знаки є елементами для позначення межі земельної ділянки на землі у вигляді природного або штучного об'єкта, що забезпечує фіксацію точності кордону. Це, як правило, армування, вкопати в грунт або залізний стовп.

Окуляри життєво важливі в товстих загустках. Я вже болить очей з гілкою.

Увімкніть GPS і подивіться, що там і як, уздовж способу перевірки плану з лісового господарства.
Часто буває, що один план, GPS каже другий і фактично третій.
В цілому, я йду, на місці я вирішив, що покладатися на.

Я прийшов, якщо до місця, до автомобіля 700 метрів. Відобразити лінію між володіннями.
Він схожий на те, що він використовується, але це переросли. Так що я збираю кеште і почати очищення постійної точності перевірки.
GPS-лінії.

300м час. Ти можеш стати автопарком, але ви можете отримати його з автомобіля, а потім він виявиться, що кордони ніколи не будуть.
Вони не зрозумілі або 700 метрів я проходив по всій області, були загустки.
У першому випадку необхідно підняти кущі і розмітити напрямок фарбою, кинувши мотокоси на сторону.
У другому я просто не підійшов з такою щічкою + лопаткою і сумкою, а руки іржі.

Тут GPS показало граничне перетворення. План показує обмежений знак. Чи можна побачити його?
Я не так, щоб ми копали.

40 хвилин і зроблено. Я повинен сказати, що власник повинен приводити залізо.
Труба в цьому місці.

Після того, як поворот, кордон ідеальний і я нічого не хочу зробити тут. Наступний МЗ, хоча з трубою, але
Це не шлях його лісового господарства. Прокопування знову.

...

Ще 30 хвилин роботи і готовності.

, Україна

Я прийшов до висновку, що тут немає нічого іншого.
Перейдіть на іншу станцію. Коли я отримав машину, годинник був 15:10.
Немає точки в зміні. Їжа.
І ось, wow. Що пекло? й
Напис на планшеті (Латвян) читає: Пасаж і прохід на мостів заборонено. Небезпечний.

Але так як я тут, я йду.

З іншого боку.

р.

О, кроки.

Я зустрілася.

Вода моста знаходиться в воді.

Всі права, час, гроші. Я не шукаю іншого способу, і я шукаю інший спосіб.
В той час як водіння я їсти 4 масла і відвертати 0,5. Чай.
16:30 до 16:30 Я тут. Тут місце роботи майже біля «дорога»
Тут власник ходив сам трактор. Це чудово.

Тепер час виміряти дерева. Вони, очевидно, хочуть, щоб пиляти і перерву закінчуються найближчим часом.
Наскільки і що можливо. Це найважливіша частина роботи, оскільки він вже пахне, як бабо.
Я маю на увазі, якщо я не маю права, який брус є скільки кубів, це буде коротше.
Але це добре сплачує.
Я приймаю цей барбелл.

І ось як виміряти товщину дерева. Потім я покладаю цифри в таблиці на комп'ютері.

Я відмітив дерево фарбою. Так, я ходию по визначеній площі, щоб вирізати до тих пір, поки не заміряю кожне дерево. На жаль,
Атмосфера була з вашим партнером, тому я повинен виміряти висоту ще раз. Але немає нічого неправильного з цим, будь-яким чином, в цій області.
У мене є ще три дільниці. Якщо це не було, я б не дала нікому.

Додано до [mergetime]1381012080[/mergetime]

Всі Я ебать вимірювання, я зробив, я буду додому. 18:40.
І телефон ебать від панелі.
Я зробив, ви не потрапите назад. JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Джерело: