604
ВДНХ
Після величного і красивого виставкового центру вона стала гібридом римських руїн і китайського ринку.
Найкрасивіші старі павільйони розпадаються, більше і більше фургонів прикріплюються до нових. Кількість хижаних кафе з безсмачнім харчуванням за ціною обіду астроната зростає, більше отворів стають в асфальті.
VDNKh може бути в Москві одне з місць, для яких він коштує лише до нас, але зараз це виразка на тілі улюбленого міста, і виросла де не повинно бути.
Шукаємо! Подумайте про те, чому одна з кращих місць Москви страждає на таке покарання? Що робити? Що, якщо VDNKh нарешті перетворився з красивого комплексу на загальний сит?
Тут буде 35 фото. 浜у 涓 蹇
1,1 км Починається з входу в VDNKh, а точніше, з виходу з метро. Бабі з одягом і напівдеадами кошенят, тітка з рекламною, без талантів артистів з їх мазками, рекламною, рекламною. Пальто. Пошкодження! Пальто. Пальто дамського хутра всюди.
2,2 км Є деякі жилети пікетування.
3. У
4. Дубленкас, метелики і глюкометри - літати!
р.
5. Умань Причіпи VDNKh з вантажними автомобілями. Право вниз центральної площі.
6. Жнівень Прогулянки. Останнім часом колесо Ferris зламала і люди занурилися в вітрі протягом майже години.
7.VSHV - один раз його назвали.
8. У На швидкому темпі є будівництво величезного McDonald’s.
9. Навігація Це те, що зараз є VDNH.
10. Подивіться, як це красиво. Більше того, він може бути красивим.
Але ні, stucco згортається, все гни...
9308554 доб.200
11. Вірменія. Цей павільйон повинен мати центр вірменської культури, справжній вірменський ресторан, магазин вірменської продукції та музей Вірменії. Що це зараз?
Хелл знає.
12. Дивитися вище
13.00 р. Єдине місце, де можна фотографії VDNKh без реклами.
14. Культурний павільйон. Тут немає нічого, але кафе Lounge.
15.00 р. Лаунж Кафе на спині.
16.00 р. З дітьми вирушають люди. Гарбаж.
17.00 р. Дивитися на красивому павільйоні Sadko.
18 років Закрити:
19.00 р. Дорога на ногу, з римськими статуелями на краях. Це струм VDNH.
20. Це місце, яке я хотів би доторкнутися докладніше. Частина ставок, які розташовані на території паркану, є ресторан і рибальський клуб з платною риболовлею. Це досить московський ставок. Тим не менш, люди не ловлять стільки, скільки вони п'ють.
І це картина, яку я взяв над парканом. Все говорить, що люди живуть там. О, ФМ!!!
1679273
21. Висихання одного з водойм. Риба вмирає і лежить там.
22. Тепер ми читаємо.
23.
р.
24. Прохолодний, чт?
25. Ті павільйони, які знаходяться далеко, і де немає пальто, спокійно переросли.
26. На дорогах на ВДНГ неможливо їздити велосипеди, мотоцикли та ролики.
27. Ви не можете ходити в будь-який час. Але я можу побачити, чому. По праву знаходиться палац. Великий палац на березі озера. Ви, чт?
Габаритний зображення
28. Проходження на річку.
р.
29. Бажаєте побачити палац? Про нас
Прийнято попередню фото ложки в тих кущах зліва.
Р
30. Багато дивовижних будівель тут.
31.
32. У нас є якийсь котедж.
33.
34. Захопити будівлі.
Доторкнемося поїздок знову, і добре. Наскільки все ще фото...
А поїздки красиві. Тільки для 19-го століття селянина.
Lightning вражає чоловіка, AAAAA!
35. Гігантські комахи !!! Аах! Я бачив 6D автомобільний Simulator.
Але якщо ви приводите з тут торгові пальми, барбекю з гойдалкою на 100 р. на 100 г., магазинники і приватні котеджі ... Ви можете зробити VDNKh місце, де буде приходити лише за свою користь.
І музеї, виставки, концертні зали. І місця для активного відпочинку. І просто прекрасний комплекс, де приємно ходити.
Я навіть кажу (як колишній гоночний автомобіль). Є спосіб зробити трек для формули 1. І це місто тимчасова доріжка в її красі буде перевершувати Монако.
Але немає нічого, пошкодженого.
VDNH dies ...
Я хочу попросити людей, які зробили Горького парку, де ви? ?
Я зробив, спасибі вам дуже багато.
Просто-vova.livejournal.com
Джерело:
Найкрасивіші старі павільйони розпадаються, більше і більше фургонів прикріплюються до нових. Кількість хижаних кафе з безсмачнім харчуванням за ціною обіду астроната зростає, більше отворів стають в асфальті.
VDNKh може бути в Москві одне з місць, для яких він коштує лише до нас, але зараз це виразка на тілі улюбленого міста, і виросла де не повинно бути.
Шукаємо! Подумайте про те, чому одна з кращих місць Москви страждає на таке покарання? Що робити? Що, якщо VDNKh нарешті перетворився з красивого комплексу на загальний сит?
Тут буде 35 фото. 浜у 涓 蹇
1,1 км Починається з входу в VDNKh, а точніше, з виходу з метро. Бабі з одягом і напівдеадами кошенят, тітка з рекламною, без талантів артистів з їх мазками, рекламною, рекламною. Пальто. Пошкодження! Пальто. Пальто дамського хутра всюди.
2,2 км Є деякі жилети пікетування.
3. У
4. Дубленкас, метелики і глюкометри - літати!
р.
5. Умань Причіпи VDNKh з вантажними автомобілями. Право вниз центральної площі.
6. Жнівень Прогулянки. Останнім часом колесо Ferris зламала і люди занурилися в вітрі протягом майже години.
7.VSHV - один раз його назвали.
8. У На швидкому темпі є будівництво величезного McDonald’s.
9. Навігація Це те, що зараз є VDNH.
10. Подивіться, як це красиво. Більше того, він може бути красивим.
Але ні, stucco згортається, все гни...
9308554 доб.200
11. Вірменія. Цей павільйон повинен мати центр вірменської культури, справжній вірменський ресторан, магазин вірменської продукції та музей Вірменії. Що це зараз?
Хелл знає.
12. Дивитися вище
13.00 р. Єдине місце, де можна фотографії VDNKh без реклами.
14. Культурний павільйон. Тут немає нічого, але кафе Lounge.
15.00 р. Лаунж Кафе на спині.
16.00 р. З дітьми вирушають люди. Гарбаж.
17.00 р. Дивитися на красивому павільйоні Sadko.
18 років Закрити:
19.00 р. Дорога на ногу, з римськими статуелями на краях. Це струм VDNH.
20. Це місце, яке я хотів би доторкнутися докладніше. Частина ставок, які розташовані на території паркану, є ресторан і рибальський клуб з платною риболовлею. Це досить московський ставок. Тим не менш, люди не ловлять стільки, скільки вони п'ють.
І це картина, яку я взяв над парканом. Все говорить, що люди живуть там. О, ФМ!!!
1679273
21. Висихання одного з водойм. Риба вмирає і лежить там.
22. Тепер ми читаємо.
23.
р.
24. Прохолодний, чт?
25. Ті павільйони, які знаходяться далеко, і де немає пальто, спокійно переросли.
26. На дорогах на ВДНГ неможливо їздити велосипеди, мотоцикли та ролики.
27. Ви не можете ходити в будь-який час. Але я можу побачити, чому. По праву знаходиться палац. Великий палац на березі озера. Ви, чт?
Габаритний зображення
28. Проходження на річку.
р.
29. Бажаєте побачити палац? Про нас
Прийнято попередню фото ложки в тих кущах зліва.
Р
30. Багато дивовижних будівель тут.
31.
32. У нас є якийсь котедж.
33.
34. Захопити будівлі.
Доторкнемося поїздок знову, і добре. Наскільки все ще фото...
А поїздки красиві. Тільки для 19-го століття селянина.
Lightning вражає чоловіка, AAAAA!
35. Гігантські комахи !!! Аах! Я бачив 6D автомобільний Simulator.
Але якщо ви приводите з тут торгові пальми, барбекю з гойдалкою на 100 р. на 100 г., магазинники і приватні котеджі ... Ви можете зробити VDNKh місце, де буде приходити лише за свою користь.
І музеї, виставки, концертні зали. І місця для активного відпочинку. І просто прекрасний комплекс, де приємно ходити.
Я навіть кажу (як колишній гоночний автомобіль). Є спосіб зробити трек для формули 1. І це місто тимчасова доріжка в її красі буде перевершувати Монако.
Але немає нічого, пошкодженого.
VDNH dies ...
Я хочу попросити людей, які зробили Горького парку, де ви? ?
Я зробив, спасибі вам дуже багато.
Просто-vova.livejournal.com
Джерело: