Про нас

Драйвер RZD: просто у випадку, добрим

Я працюю як локомотивний драйвер в реверсному депо Рибінську, який належить до Іванововозу. І я, і мій товаришів, обробників і мечиністських помічників, давно розуміли просту річ: ми не люди для наших переваг.

Займіть нас на роботу, вичавивши всі соки, вичавивши все, що вони можуть. І коли ми хворіли, глухі, псують серце, нерви, судини, ми будемо виходити і викинути. Це все.

Ти не людина, ти насос. Ви перекачуєте гроші на них. У вас є сім'я, які ви хочете бути з дружиною і дітьми, ніхто не піклується.

Продовження під kata ...

Примушені працювати для зносу і сльози. Ми переробляємо. Норма становить 178 годин на місяць. І ми працюємо на 190, 200, до 250. Все це пов'язано з босами. Решта між поїздками повинна бути розрахована на фактор 2.6. Якщо я був на поїздці протягом 10 годин, то я повинен відпочивати протягом двадцять хвилин. Згідно з правилами, якщо необхідно, бос може зменшити свій відпочинок на чверть. І він постійно знижує до мінімуму, до шістнадцяти годин. Навіть якщо я був на поїздці за чотири години, він все ще дає мені шістнадцять годин відпочинку. Не можна прокидати в такий час. Безсоння, втома і натяг накопичується. Два-три роки цієї роботи і отримати нервову хворобу. Не тільки тому, що ми змушені переробити - вони дозволяють все знизитися так, щоб вони не сплачували для переробки, як це повинно. У зв'язку з тим, як ми працюємо, з огляду на нас

Що це зробити? Як якщо в бордюрі, викопати якийсь порядок стільки, скільки шістдесят третини років минулого століття. І на підставі цього наказу, половина століття тому розділяє кількість перероблених годин за кількістю поїздок. Виявляється, що ми перероблені годинники оплачені не в подвійному розмірі, як це вимагається законом, але навпіл.

Кожен з нас економить дві або три тисячі на місяць, не сплачуючи додатково для обробки. Депо працює чоловіком двох сотень і шестидесятників і помічників. Так, кожен місяць російська залізниця кладе в кишеню додаткову половину мільйона тільки від нашого депо. І в Росії тисячі водіїв і помічників, які також безболісно робляться.

Не достатньо. Що ми можемо сказати про наше здоров'я – якщо наше життя не варто нічого до наших власників? Техніка ми працюємо над страшним станом. Ця техніка є загрозою для життя. Вони не хочуть витрачати гроші на нові власники. Вони зберігають гроші, і ми платимо за неї з нашими травмами і смертю. Дизельні номери знаходяться в такому стані - коли ми йдемо на огляд під час поїздки, просто в разі, якщо ми говоримо про побачення. У мене є молодий хлопець мій помічник. Щойно він йде на дизель, я дивлюся. Я не знаю. Може бути, як сталося більше, ніж один раз, стара турбіна буде розкидатися на шматки і шпатула змусить його, можливо, перезаряджувач - півметрова металева труба - з'явиться і вбити його до смерті. Ми почуємо про такі випадки з водіями в Росії, вся країна. У будь-якому випадку, це може статися будь-яким з нас. Що про власників? Вони починають падати від хворого голови до здорового. Вони влаштовують комісію і розслідують дії загиблих або великоднього водія - порушили правила будь-яким чином? Вони повинні довести, що він винний. Людина оплачувала своє життя своїм жадом. Вони загинули його, змащують його, і кладуть гроші, що врятувалися для обладнання в кишені. І тоді вони звинувачують його у вини.

Такі речі, товари. Ось багато, щоб розповісти. Але я скажу вам, що болить самі. Найгірша частина полягає в тому, що якщо хтось намагається захистити наші загальні права, щоб надати нашим перевагу, ніхто не підтримує їх. Кожен мовчить в власних куточках. Чому ми не працюємо один одному? Чому ми все ж самі? Ведуться робити нас і милосердя. Той факт, що ми дивимося один одному, щоб змусити гіркоту. Я думаю, що це не те, що наші майстри, які найгірші. По-перше, коли людина стояв на всіх, його переваги почали нудьгувати за це - і ніхто не стояв йому.

Новиниland.com/news/detail/id/1258053/

Джерело: