317
Трохи про «дотримання» молоді на початку 90-х років
Я не хочу відображати будь-кого, про що я про писати, і я не стверджує, що всі були такі розваги, але час, в якому я виріс, був не найлегшим для країни і майже універсальним бідністю серед працюючих сімей спровокував дітей до нудних розваг. Я не скажу, що все було дуже погано, і всі були бої. Всім було весело, як вони могли: вони грали “ножиці”, козацькі роббери, приховані та інші ігри. Але було багато людей, які розважалися інакше, не зовсім праві. Це те, що я хотів пам'ятати. І хоча серед сучасної молоді також досить «видаткові особистості», але ще багато розваг в минулому, або хоча б практично не відбуваються. Все, що я пам'ятав зараз, коли я був курити в в'їзді і думав про те, що ремонт був проведений тривалий час, і в'їзд все ще чистий, на стелі немає «ніж» матчів, скло все непристойно і т.д. Правда, було багато інших злаків у вигляді yaga, спецій, Vkontakt і інших речей, але все ж, що це повідомлення про те, практично зникне.
6 зображень
Найімовірніше, але небезпечні, ймовірно, скелелазіння в підвалах / атлетиці, будматеріали там від імпровізованих засобів або просто вивчити все, що є там.
Визначені "не" як вони були названі, мабуть, у всіх вхідах. Я зізнаюся, я грішник, я зробив це себе.
521382р.
Освітлення гудзиків в ліфті, поштових скриньках та сміттєвих каналах також зустрілися ще раз.
р.
"Лепніна" з ясен. Скульптура, де можливо, але бажано в ліфтах.
Що, на жаль, не рідко зустрічається на вулицях і пори є токсичними наркоманами. Очі і підвіска рукава, і постійні атаки галюцинацій.
Додано до [mergetime]1381268721[/mergetime]
Я забув все, коли я пишу, щоб почати спамерів, у мене є все, спасибі за вашу увагу!
Джерело:
6 зображень
Найімовірніше, але небезпечні, ймовірно, скелелазіння в підвалах / атлетиці, будматеріали там від імпровізованих засобів або просто вивчити все, що є там.
Визначені "не" як вони були названі, мабуть, у всіх вхідах. Я зізнаюся, я грішник, я зробив це себе.
521382р.
Освітлення гудзиків в ліфті, поштових скриньках та сміттєвих каналах також зустрілися ще раз.
р.
"Лепніна" з ясен. Скульптура, де можливо, але бажано в ліфтах.
Що, на жаль, не рідко зустрічається на вулицях і пори є токсичними наркоманами. Очі і підвіска рукава, і постійні атаки галюцинацій.
Додано до [mergetime]1381268721[/mergetime]
Я забув все, коли я пишу, щоб почати спамерів, у мене є все, спасибі за вашу увагу!
Джерело: