458
Як я був гостьовий працівник - 2
Наприкінці зими 2010 року наші шахти, нарешті, зробили його в промисловий калій. З цієї нагоди в свіжому повітрі пройшов бенкет разом з керівництвом заводу під будівництвом.
Згідно з планами, ми входимо до промислового розвитку одночасно з завершенням будівництва заводу китайською. З якоїсь причини китайські товари, ставити її злегка, затримали. Для більш ніж двох місяців норки замінили калій в пельмені. Але на початку травня було категоричне замовлення – розпочати промислове перевезення сировини на сайт переробки.
І так, 8 травня 2010 р., сталося.
Кріпи бойових машин.
Ось і текст буде 32.
р.
2,2 км Я не хімік або майнер або фермер. Що таке калій, в основному я не можу сказати. Що я пам'ятаю. Потазія, а також калійні добрива, виготовлені з неї, є стратегічним товаром. У світі лише кілька країн мають свої депозити. Росія, Канада, Білорусь та інші. Звернення Узбекистану до цього клубу – це подія світового значення.
Ось трохи про це.
3. У Ну, як завжди - фото на тлі цього, без заліза, історичної події.
4. У Як слід, перед польотом, інструкціями і інструкціями до водіїв.
5. Умань Місцеві муфти несуть клієнтів.
6. Жнівень Перший відро.
7. Про нас Почати!
284612
8. У Про нас
9. Навігація По дорозі, по якому обладнання було побудовано саме для цього - перевезення калію на завод.
р.
10. Десь посеред дороги. Увага!
11. Караван входить до заводу.
12. Грубий баран. Це свято. Настроювання.
13.00 р. Зроблено! Урядова місія виконана! Яй, товари!
14. Але Китайські та Узбекські товари плутають! Зроблено і що?
15.00 р. Завод не готовий! Ми знаємо, оздоблюємо прямо зараз!
Повірити його або ні. Група фізичних осіб з Росії виконала свої зобов’язання, через два місяці до китайської фірми, яка побудувала олімпійські об’єкти в Пекіні.
Так що є більше сором'язливі в the motherfuckers!
О, прийти на. Я не встигла замкнути вболівальника і забити окуляри. На м'язової шахти !!!
16.00 р. На дорозі було зрозуміло – це не просто.
17.00 р. Потік прибув на широкому фронті.
19.00 р. Зведений паркан говорить сама за себе.
20. Прибув. Канал, який ви бачите, так званий Cy. Вимитий, дощ і повені води, 360 днів на рік сухий. Дощ, що проходив в горах, під час проведення калію, 10. Зверніть увагу на небо! 10 років. Потік заливається з хребта до шахти. Земельний міст з трьома водопровідними трубами, через які важкі вантажівки перевозили порожню скелю до підошви, перетворилися в гребінець. (відновлення в правому кутку фото). Труби відразу заповнили кам'яним і брудом. А до того, як він був зведений, потік затопив шахту.
21. 700 саджанців дерев, не простих порід, висаджують в родючому грунті, затоплюють сіллю.
22. Удосконалення території, виконаної як в рекреаційному парку, зараз виглядає так.
23. Кабельні канали. Надземна земля забруднена, підпілля забита.
24. Підстанція трансформатора. Ми не отримали контакт-груп і трансформаторів.
25. У адміністративно-будинковій будівлі затопили підвал! І там.
26. Системи підтримки аварійного життя.
27. Введіть всі мережі та розподіл.
28. Вони спробували відкликати Ґію з території всіма засобами.
5695966
29. Але найголовніше, потік не піднімався на рівень порталів шахтних стовбурів!
30. Зараз особистість. Міст, який ви бачите тут, був розроблений мною. Це просто те, що загальний вирішив, що йому потрібно міст над кішим. Після занурення, під горілкою, протягом півгодини з лівою рукою на правому коліні, він змалював малюнки. Він був побудований в два тижні. Так, дійсно! Я стояв під ним, коли над ним працювали 50-тонні МАЗ. І тепер я перевірив його.
31. Заземлення навколо фундаментів повністю змивається з боку потоку. Але не було зміщення конструкцій.
р.
32. Як це диво вижити в грязі...?! Зібрали його або її.
Дуже поважати кавуни, дині і болгарський перець.
За місяць ми кладемо шахту на замовлення. І поклав його на роботу перед Китаєм перейшов на пробну роботу обладнання.
Це все сьогодні. Я вибрав 32 фотографії від більш ніж трьохсот.
Злий його.
Джерело:
Згідно з планами, ми входимо до промислового розвитку одночасно з завершенням будівництва заводу китайською. З якоїсь причини китайські товари, ставити її злегка, затримали. Для більш ніж двох місяців норки замінили калій в пельмені. Але на початку травня було категоричне замовлення – розпочати промислове перевезення сировини на сайт переробки.
І так, 8 травня 2010 р., сталося.
Кріпи бойових машин.
Ось і текст буде 32.
р.
2,2 км Я не хімік або майнер або фермер. Що таке калій, в основному я не можу сказати. Що я пам'ятаю. Потазія, а також калійні добрива, виготовлені з неї, є стратегічним товаром. У світі лише кілька країн мають свої депозити. Росія, Канада, Білорусь та інші. Звернення Узбекистану до цього клубу – це подія світового значення.
Ось трохи про це.
3. У Ну, як завжди - фото на тлі цього, без заліза, історичної події.
4. У Як слід, перед польотом, інструкціями і інструкціями до водіїв.
5. Умань Місцеві муфти несуть клієнтів.
6. Жнівень Перший відро.
7. Про нас Почати!
284612
8. У Про нас
9. Навігація По дорозі, по якому обладнання було побудовано саме для цього - перевезення калію на завод.
р.
10. Десь посеред дороги. Увага!
11. Караван входить до заводу.
12. Грубий баран. Це свято. Настроювання.
13.00 р. Зроблено! Урядова місія виконана! Яй, товари!
14. Але Китайські та Узбекські товари плутають! Зроблено і що?
15.00 р. Завод не готовий! Ми знаємо, оздоблюємо прямо зараз!
Повірити його або ні. Група фізичних осіб з Росії виконала свої зобов’язання, через два місяці до китайської фірми, яка побудувала олімпійські об’єкти в Пекіні.
Так що є більше сором'язливі в the motherfuckers!
О, прийти на. Я не встигла замкнути вболівальника і забити окуляри. На м'язової шахти !!!
16.00 р. На дорозі було зрозуміло – це не просто.
17.00 р. Потік прибув на широкому фронті.
19.00 р. Зведений паркан говорить сама за себе.
20. Прибув. Канал, який ви бачите, так званий Cy. Вимитий, дощ і повені води, 360 днів на рік сухий. Дощ, що проходив в горах, під час проведення калію, 10. Зверніть увагу на небо! 10 років. Потік заливається з хребта до шахти. Земельний міст з трьома водопровідними трубами, через які важкі вантажівки перевозили порожню скелю до підошви, перетворилися в гребінець. (відновлення в правому кутку фото). Труби відразу заповнили кам'яним і брудом. А до того, як він був зведений, потік затопив шахту.
21. 700 саджанців дерев, не простих порід, висаджують в родючому грунті, затоплюють сіллю.
22. Удосконалення території, виконаної як в рекреаційному парку, зараз виглядає так.
23. Кабельні канали. Надземна земля забруднена, підпілля забита.
24. Підстанція трансформатора. Ми не отримали контакт-груп і трансформаторів.
25. У адміністративно-будинковій будівлі затопили підвал! І там.
26. Системи підтримки аварійного життя.
27. Введіть всі мережі та розподіл.
28. Вони спробували відкликати Ґію з території всіма засобами.
5695966
29. Але найголовніше, потік не піднімався на рівень порталів шахтних стовбурів!
30. Зараз особистість. Міст, який ви бачите тут, був розроблений мною. Це просто те, що загальний вирішив, що йому потрібно міст над кішим. Після занурення, під горілкою, протягом півгодини з лівою рукою на правому коліні, він змалював малюнки. Він був побудований в два тижні. Так, дійсно! Я стояв під ним, коли над ним працювали 50-тонні МАЗ. І тепер я перевірив його.
31. Заземлення навколо фундаментів повністю змивається з боку потоку. Але не було зміщення конструкцій.
р.
32. Як це диво вижити в грязі...?! Зібрали його або її.
Дуже поважати кавуни, дині і болгарський перець.
За місяць ми кладемо шахту на замовлення. І поклав його на роботу перед Китаєм перейшов на пробну роботу обладнання.
Це все сьогодні. Я вибрав 32 фотографії від більш ніж трьохсот.
Злий його.
Джерело: