Не менше 200-300 людей приєдналися до рук навколо церкви Святого Антонія на Empress Road, висловлюючи свою твердість з жертвами нападу на християнську церкву в Пешаварі два тижні тому, що загинули більше сотні людей. У церкві св. св. св. св. Хосемарію на YouTube
5 зображень
Р
2,2 км
749179
3. У
4. У
5. Умань Люди на фото проведення плакатів - "Одна країна, одна кров" Моя дитинка була проведена в районі, де були багато татар в районі. Я мав Татарів серед кращих друзів. І з дитинства було зрозуміло, наскільки міцні їхні сімейні цінності, як важливі для них сильні сім'ї, які люди гідні. А Мулла, який жив біля моєї бабусі, мав чудовий дідусь, який був друзями з братом і пішов до музичної школи. Іслам не застрахований, але дуже мирний і дуже сильний. Ми були однією країною і однією людиною. Після того, як в нашому дитинстві, національність, яка склалася стільки, скільки очей на першій зустрічі, може сподобатися більше, але в цілому це було абсолютно на барабані, адже головне - те, що людина ви перед вами. З дитинства я люблю татарів і повагу своїх традицій. Після того, як у нас є одна країна, тому у нас є одна кров.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Джерело: