Андрій Макаревич. Ще один лист до Президента

Володимир Володимирович

Це не мій другий або третій лист до вас. Я впевнений, що ви не читаєте їх - ви маєте більш важливі речі, щоб зробити. Я не маю ніяких ілюзій, для мене це став літературним жанром, як Maurois' Листи до незнайомця. Натюрморт

Я маю велику повагу для Олімпійського руху і навіть представляв нашу країну як факестр в Турині. Я повністю розумію як честь і відповідальність країни, обраної для проведення Олімпійських ігор.

Володимир Володимирович Торк, який виходить чотири рази поспіль, не випадково або навіть тренд. Це природний результат ситуації, коли на всіх ділянках робота надавалася не тим, хто робить його кращими, але до того, хто лиже м'якше і закочує назад жиртер. Таким чином, ракети і вертольоти падають, тому дороги падають перед ремонтом, а пальці виходять – і це не може бути інакше, Володимир Володимирович. І я дуже хочу, щоб ви попросили богослужіння посадових осіб, з яких ми маємо більше сьогодні, ніж там були в СРСР, чиновники, які, з вашою німою доброчесністю, тьмяки і звичаї мільйони і мільярдів з бюджету, посадових осіб, які не будуть загиблими в будь-якому напрямку – власне! Ну, вілла, два, яхта, літак, де ще?

Де ще, дупи?

Андрій Макаревич, музикант
КМ

377131

Джерело: