Резюме для прибирання приміщень

Я пам'ятаю чудові роки сервісу. Позбавляйте час на початку, тому що сержантний скриньок вирішив, що ми чортуємо фаготи, не можна збити ліжка належним чином. Отже, після підйому всі збивають грядки, а після сніданку всі збивають грядки, і так далі до утворення на парадному грунті.

І в один день ми змушені було перевірити від столиці. Ми були миючі підлоги всю ніч, клеїти шпалери, зануривши PHD, з'єднуючи ліжка. Уранці можна взяти білу тканину і протерти підлогу по всій гамки, після чого вона була білою. Тоді коки прийшли з чекаю, прийшли в наші барраки і трахнув вгору. Тоді вони подарували всіх офіцерів призів і позбавлених бонусів, вони кажуть, що ви трахнув солдатів, як це. Заготівля місць – це все, ніж солдатські журнали.

Після їх вильоту почався ієрархічний скраб. КЦ вирушає всіх офіцерів, офіцерів, братів, і дідів. Ми провели всю ніч, намагаючись отримати ще більше замовлення. Тепер я думаю про те, що йде на чищення компанії. Я не знаю, що його витрачати. Чистий будинок в годину, мій мама не може. Я отримав краще, ніж мій мама, коли мова йде про очищення.

3250Р. 3700Р.

Джерело: