Мій балкон.

Я побачила повідомлення про бальконії на йп, я також мав історію з ним влітку, але я знайшов час, щоб зробити мій перший пост тільки зараз :
По суті, я старанний опонент глазингових балконів, але після шлюбу речей помітно збільшився, було деяке перерозподіл їх квартири, а балкон повинен бути глазурований. Наш балкон - фуршет.
У вас буде 37 фото.

Проблема ускладнена тим, що нижня основа не має металевого профілю і між ними якось лист бетонного аналога ДСП

Додано до [mergetime]1381749456[/mergetime]
Пластикові вікна - найпростіші, однокамерні

р.

Пластикові вікна - найпростіші, однокамерні

Все було придбано з Петровича (SPb), все просто і зручно на сайті, але необхідно стежити і перевірити замовлення під час доставки. У мене трохи плутають: товщина дощок в меншому напрямку, вкладиш бару в більшій мірі.

вирішили утеплити піною, а не будь-якої бавовняної вовни. вона здавалася більш надійним. приймав звичний (білий) і трохи ущільнений (помаранчевий, забув назву). захотілося досягти товщини 70 мм (50+20), на практиці припинилося на 50, помаранчевий пішов на будинок батька

р.

Ідея полягає в тому, щоб зробити бруски і класти їх піною. все просто, крім шуруповертів. довелося свердлити металеву стійку і тільки потім саморізи.

більше:

пілінг

Продовжити
І, так, вікна вже встановлюються.

Натюрморт
(13-й поверх)

Я піную тріщини, я кладу в товсті ковбаски, і я теж краба піни.

кут

(Рівне)

кутовий

Ось як працює.

Скільки я з ним!

Я починав швейні панелями, він пішов добре і швидко, тому я пропустив процес фотографування.

Переглянути

кутовий

Що це! :

Джерело: