«Tweed Run» 2013

Київ "Твєн Run" 2013 Це було просто EXCELLENT )! Чарівна леді з хитрістю зачіски або ковпачки з пір'ям, кішками і червоною помади і ще більш незвичайним виглядом чоловіка: приклеювання кінчиків вуса, труби, плетені три, манжети і шапки, зв'язки і навіть гольф.
Моя дружина і я вирішив взяти участь в Ми виїхали з дому, орендовані круїзери, виїжджали сукню і сумочки (ми дівчата після всього), хоча ми звикли до велоуніформ і шоломів, і пішли). Я сподіваюся, що я можу захопити незабутню атмосферу цього дня.

Це буде 93 фото.
Мене.

... П.С. Круїз прекрасний, величезний, широкий, масивний... Ідеально підходить для відпочинку прогулянок в красивому одязі в парку. Але, на жаль, не для доріг Києва і гірок. MTV – це все ) І Чассер. Але MTV ще більш прохідний.

... Консьєрж на наступний день не впізнав мене в звичайній велотурній уніформі і на MTV. Він каже, що я бачив леді тут вчора з бандажем на руці і великим велосипедом. У нашому будинку є ще один цикл.

Початок заплановано на 14.00 з Лаври.

Фото і шахта були зібрані в нашій групі з багатьох учасників, так як не вдалося видалити все і розглянути всіх. Так я вибрав найнадійніший настрій дня. Добрий час.

...

315273

...

Молодший учасник )

і самі незвичайні )

... кількість ведмедиків і стильних чоловіків відійшов

,00 Р

...

Ми були багато людей.

...

...

...

Р

Ось скільки нас були )

...

, Україна

...

...

Херсон

...

... сорт велосипедів дивився

. . . . . . .

... і це теж )

5434831

...

...

47577857

... приїхали сім'ї

Українська

... На жаль, у смішному кольорі.

... милі деталі

... і незвичайні велосипеди

Дуже класний день (8-10 градусів), але навіть погода не була Але не ізольовані великі.

...і приносили тасти і чай з ними.

...

...

доб.4

...

... і це реальний викладач англійської мови, переможець в номінації «найкраще стильний».

...

...

р.

Переможець в найбільш незвичайній категорії велосипедів.

...

Габаритний зображення

...

...

...

р.

...

...

...

... це борода.)

Джерело: