Західна Україна. Край, де живуть хмари.

У свіжу і суєти вересня поїздки до Хомалаї, я якось повністю забули розповісти вам про найкращий місяць 2013 року. Не була особливо запланована поїздка. А сім'я мала йти до Криму. Але обставини були такими, що нам довелося змінити море, пляж і страшна начинка, чистити повітря, нескінченні ліси і гірські річки. Так, немає моря... але є море непритомної природи і відсутність нескінченних натовпів людей.

31 фотографії.

Прикарпатський туман - це божевільний і захоплюючий вид. Це досить важко зловити їх. Щоб зробити це, принаймні, вам потрібно мати бажання отримати дуже рано, знати де шукати і... можливо, все! Будь-який, хто коли-небудь зустрів світанку, знає це почуття, коли природа заморожує, якби зберегти її дихання, до нового важкого дня.

І тільки з першими променями сонця є легкий вітер.

Якщо ви приводите до протилежної сторони. Що можна побачити, як вздовж річки Стри, плавно плавно плаваючи ранкову сітку, обгортаючи себе в с. Нови Крапівнік.

Дуже рано.

Після пишного міста запах диких квітів падає ноги

Якщо ви поїхали внизу, можна побачити міст, що з'єднує дві частини села.

годинник, я думаю, 6:00 a.m. Цей чоловік ретельно виправляє дошки, які перенесли протягом дня.

Можна ходити в ліси протягом дня. Мисливські ковдри.

І ось вони.

Завжди шукайте горіхи.

У вільний час навчив дочку літати. Вона любила її. Просто перші штрихи так далеко.

Джерело: