В'єтнам Nha Trang (Nha Trang)

Аеропорт.

Прямі рейси в Cam Ranh використовуються для того, щоб бути рідкісними, тепер видається більше не проблема. Наш літак був єдиним в порту.

У вас буде 66 фото.

р.

#2 Колос

З порту до міста близько 25 км. на дорозі небагато стріляти, але тут є головна визначна пам'ятка в Ня Чан. Ви завжди можете дізнатися, де ви знаходитесь.

Я раджу взяти велосипед прямо. Є дуже мало автомобілів, але скутери темні.
Але після того, як Рашкін на дорогах, автомобіль у В'єтнамі зданий як дитячий ранок. Головне, щоб захопити частіше, поверніть голову і не приступайте. Велосипед на дорозі заряджається після бісеру. І приготуйте, що автомобіль завжди, якщо потрібно повернути ліворуч, це з правого боку, такі правила. Якщо ви не забудете запитати себе. Вартість $5 в день.

р.

"Шелл" подарує разом з велосипедом, але я б порадив Вам купити в стилі за $ 10, і взяти з вами як сувенір, вибір просто величезний навіть з Міккі Моус навіть з Бетменем емблемою, оплата за шолом, що надходить в комплект, може бути волокно або деяка нитка настоянки.
Шапка на лобзику повинна носити обов'язково в іншому випадку місцева поліція зробить АТАТАТАТАТ. Ви також можете придбати пов'язку на сором'язливі, щоб не обмотати і обпекти.

Це буде виглядати так.
Добре, ми завантажили готель і займали велосипед.

Ви можете почати з скель. До 15 хвилин на північ.
Для того, щоб не розуміти, що-де-хен, візьміть на карті в готелі, всі необхідні ніхтяки позначені на ньому. Google знову допомогти. Тут є таксі, але як і всюди метр скручується, бомбардується шоддія і т.д. П'ятак отримає тільки до цих каменів. А велосипед на добу :

Більше каменів.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це просто підвісний камінь. На місцевому рибальстві сказав він іржі. Був скеля.

В основному рибалок сам. Він ловить його на регулярному телесепці. Але до речі, я підбираю велике місце, і я повісила там за пару днів з ловилами.

Кетч смажений.

Габаритний зображення

Я не зіпсував себе, побачила багато цікавих речей, я кидаю кілька фотографій з категорії «Червоний минулий»

39340 р.

, Україна

доб. 2

Ось хлопець зашифрований під машину в гамак. Це нормально.

#14 І це бабуся, хто фарширує сигамі, карти (які безкоштовні в готелі) і інші фекеси. Також можна знайти деякі заборонені позиції для відкритого продажу.

594562

#15 Поліцейський трек

Але краще не пов'язувати з забороною, там міліція, хоча це не видно, але я впевнений, що яка нитка місцевого сержанту з великою насолодою змусить зануритися безглуздим туристичним для круглої суми. Погані люди навколо.

#16 Міський пляж

Так, так, точно. Тай. Пляж є муніципалітетом, тому плавати де ви хочете.

У готелі немає виходу, у них є власні парасольки і шезлонги. Вони можуть витягти імпровізований кордон у вигляді мотузки. У готелі є також пляжні клуби, де можна орендувати місце для пенні (сюжет + парасолька + безпека по периметру) і розслабитися, тому що якщо ви робите відповідно до схеми Anapa - викинути рушник і піти плавання, ви будете дотримуватися води і дивитися ваші тапочки не сп**k. Всі готелі. Зробіть не ілюзії. Люди живуть бідними.

Якщо мотузка виходить, це просто прапорці.

Пляж і вода дуже чисто, у порівнянні з сонячними пляжами в наших курортах. Але не сильно відрізняється від інших (тай, Індія, Туреччина, Єгипет, Кіпр, Туніс і ін.)

Увечері я раджу знайти готелі Sheraton і піднятися на Roof Bar звідси відкривається чудовий вид на нічне місто і ви можете розбити коктейль в свіжому повітрі. Вхід вільний, ціни середні +

Це те, що вона виглядає як протягом дня.

#22 Вінпеарл

5-7 км на південь. Станція, за допомогою якої можна дістатися до Вінпірла. Це острів, на якому знаходиться парк розваг, аквапарк, готель, пляж, величезний акваріум і галоніум.

Є величезна парковка, яка завжди є порожнім. І ви повинні пиляти в спеку протягом десяти хвилин до в'їзду.

#23 Ви можете дістатися до острова двома способами
1,1 км Найдовший транспортний засіб світу над водою.
2,2 км На фірмовому човні.
3. У Зімбабве неправомірна в Європу.

Ми оселилися на варіанті 1.

#26 Як я писав вище, є багато цікавих речей на острові. Ось чому ви повинні приїхати тут цілий день. Ви платите за вхід і використовувати все, що ви хочете.

#27 Схематоз погодних умов та розкладу роликових берегів та інших пам'яток.

#31 На жаль, шановні читачі, всі великі речі Winperl в моєму відео, тому розглянути це не так. І відеозйомка тут не опція.

#32 Тепер отримайте на велосипеді і їдьте на південь близько 20 км до одного з найкрасивіших пляжів світу Long Beach (Bai Dai). Якщо ви повинні попросити напрямки з місцевих жителів, розкажіть Bai Dai іншим чином, на запит, Long Beach буде відправлено на місце, де вони не повертаються. І не знаю, де довге пляжу. Бая Дай!

#33 Це чудове місце. Вода очищається від міста. Сила. Гори і океан з островами. Ми тут майже щодня.

Права на пляжі є навіси з кріслами і столиком, де можна замовити своєрідну гриль з відро пива (битки в відрі льоду).

#35 Всі продукти харчування ми самі Краще пити пиво з горла, так як хлопці проціджують водою і окулярами я думаю, що вони миють з косою.
А вугільна їжа досить безпечна. Більшість шансів купити деякі пасма в халаті і обсмажити на дачі.

Сплав.

Зауважте, що хлопці, які працюють там і зберігають ці місця дуже відрізняються від тих, хто в Nha Trang себе, вони більш дружні тут, спробуйте будь ласка, але дуже самодостатні, вони не турбують з їх обережністю, але завжди відстежують момент, коли кинути лід у відрі, видаліть порожні контейнери або висихати батрей і як правило, це робиться або власником самостійно або його родичами роду сімейного БІ. Добре зроблено, відмінне місце з великим сервісом і хорошими людьми.

А барбос також спалив креветок. Середня перевірка для двох становить $20 з пивом і усіма пирогами.

#39 Принаймні слід пропиляти хоча б одну іміку

#40 Всі коротше достатньо. Пост.

Підсумок: В'єтнам є великим, багато хто з вас може не схожий на мій матеріал дуже багато, але я не здавалося б, вимагати лаврів Зальта та інших туристів. Фотографії вулиць готелю та інших речей, які ви знайдете і краще піти і подивитися на себе, на відміну від них, давали вам таку можливість. З тих фотографій, які я міг би постати, я опублікував.
Вам потрібно взяти близько $ 1,000, якщо ви хочете відчувати себе впевнено, і тому ви можете жити за $ 300, приїхати на ринок є багато смачних речей, які продаються. Вони приносили близько 10 кг мангонадцяти, лайче, манго, мінімелону, дракона очей та інших тем, ціна 500 рублів за все. Середня перевірка для приношення від 200 рублів до 1000. Однак я відразу ж скажу, що ви будете їсти в стейках або кафе простіше на смак різниці не помітить, тому спочатку подумайте про все, для понтів теж беруть гроші. Морепродукти відмінне, все свіжо, напій ще нічого, їх пиво дуже смачне - 20 рублів. пляшка. Ви знайдете відпочинок.

236062.

Джерело:

Tags

See also

New and interesting